13 parasta kanelia sisältävän teen terveydellistä hyötyä + valmistus

Kaneli on herkullinen mauste, joka tunnetaan makeasta ja pistävästä maustaan. Se on saatu trooppisten puiden sisäkuorista ja sillä on rauhoittava, maanläheinen aromi. Kanelia kulutetaan yleensä kokonaisena mausteena tai jauheena ruoanlaittoon ja lääketieteellisiin tarkoituksiin. Kanelitee on myös yhtä suosittu terveyden ja kuntoilun harrastajien keskuudessa antioksidanttisten, antibakteeristen ja tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksiensa ansiosta. Tässä artikkelissa opastamme sinua dalchini -teen valmistuksessa kotona + kaneliteen hyödyt terveydelle, hiuksille ja iholle.

Kaneli -teen terveysvaikutukset + valmistus

Mikä on kanelitee?

Cinnamon Tea on yrttiteetä, joka valmistetaan infusoimalla kanelitangot kuumaan veteen. Toisin kuin tavallinen chai, tämä tee kulutetaan ilman maitoa ja on vetinen koostumus. Kaneliteellä on kullanruskea väri, joka on peräisin kaneliuutteista. Siinä on makea tuoksu ja sitä voi nauttia hunajan tai makeutusaineen kanssa.

Onko kanelitee hyvä sinulle?

Kaneliteetä uskotaan olevan loistava lääke keholle ja mielelle. Sen rauhoittava maku voi auttaa sinua rentoutumaan raskaan työpäivän aikana rentouttamalla hermojasi. Dalchini -teen etuihin kuuluu myös antibakteeristen aineiden tarjoaminen suojaksi yleisiltä infektioilta, kuten vilustumiselta ja yskältä. Tämä maukas juoma on myös paras tapa parantaa vastustuskykyäsi ja ehkäistä monia vaarallisia sairauksia, kuten syöpiä.

Kaneli -teen ravitsemustiedot:

Tässä on kaneli -teen ravitsemusprofiilin erotus 1 teekuppia kohden:

 • Kaloreita yhteensä: 11
 • Rasvaa yhteensä: 0 %
 • Natrium: 7 mg
 • Kalium: 82 mg
 • Hiilihydraatit yhteensä: 3,36 g
 • Ravintokuitu: 2 g
 • Proteiini: 0,14 g
 • C-vitamiini: 2 %
 • Kalsium: 4 %
 • Rauta: 7 %

Kuinka tehdä kaneliteetä kotona?

Kaneliteetä nautitaan parhaiten tuoreena ja kuumana. Seuraa tätä reseptiä ja opi valmistamaan kuppi tätä virkistävää juomaa kotona:

Ainekset:

 • 1 kanelitanko tai jauhemaisessa muodossa.
 • 1 kuppi kiehuvaa vettä. (tai niin monta kuppia haluat tehdä).
 • 1 tavallinen tai kofeiiniton musta teepussi.
 • Makeutusaine, maun mukaan. (valinnainen).
 • Tämän teen keittäminen kestää noin 3 minuuttia.

Valmistusmenetelmä:

 • Sinun on asetettava kanelitikku kuppiin. Voit lisätä tikun rikkomalla sen paloiksi tai jauhemaisessa muodossa.
 • Lisää kiehuva vesi kuppiin kanelitangolla ja jätä sitten jyrkkään peitettynä noin 10 minuutiksi.
 • Lisää teepussi (mustaa teetä tai muuta yrttiteetä) uudelleen Jyrkkä seos 1-3 minuuttia, kun se alkaa tuoksua.
 • On aika makeuttaa teetä makusi mukaan, voit myös halutessasi lisätä sokerittomia tabletteja, jos olet diabeetikko.

Hämmästyttäviä terveyshyötyjä kanelitee:

Täällä valitsimme 13 ihmeellistä hyötyä kaneliteestä terveydelle, hiuksille ja iholle. Katsotaanpa niitä.

1. Helpottaa suolen liikkeitä:

Kanelitee stimuloi suolen liikkeitä tehokkaasti ja auttaa lataamaan saumattomasti. Tämä maukas juoma parantaa ruoansulatusta ja aineenvaihduntaa. Tämän kaneliteen nauttiminen päivittäin helpottaa kivuliaita ulosteita ja auttaa parantamaan ummetusta tai muita vastaavia sairauksia. Tämä on yksi Dalchini -teen tärkeimmistä eduista.

2. runsaasti antioksidantteja:

Kaneliteetä käytetään kehollemme lukuisia. Kaneli on runsaasti antioksidantteja, joita kutsutaan polyfenoleiksi, jotka voivat torjua vapaita radikaaleja. Tämä auttaa vähentämään solujen hapettumista ja suojaamaan niitä tuhoutumiselta. Kaneli -teen säännöllinen käyttö voi suojata kehosi monia tappavia sairauksia vastaan ​​ja vahvistaa immuunijärjestelmääsi

3. Hallitsee verensokeria:

Kaneliteen tiedetään myös hallitsevan kehosi verensokeria. Kanelitee on johdettu sen sisällöstä, pääasiallinen kaneli. Nyt kaneli auttaa sinua hyvässä verensokerimodulaatiossa, mikä estää sokeripotilaita vähentämästä sokerin nousua veressä. Tämä on usein yleistä heti aterian jälkeen, joten kuppi lämmintä teetä aterian jälkeen voi auttaa sinua hallitsemaan sokeritason.

4. Apua painonpudotukseen:

Kanelitee vähentää tehokkaasti vatsarasvaa. Kaneli voi lisätä kehon lämpötilaa, mikä voi auttaa rasvasolujen nopeaa polttamista. Se voi myös parantaa aineenvaihduntaa ja edistää ruoan nopeampaa sulamista. Kaneli -teen juominen ennen ateriaa voi vähentää ruokahaluasi!

5. Parantaa muistin tehoa:

Kaneli sisältää ainetta nimeltä Cinnamaldehydi, jonka tiedetään stimuloivan aivosoluja. Sen kuluttaminen kaneliteen muodossa voi parantaa kognitiivisia kykyjäsi ja myös muistivoimaasi. Se myös rentouttaa hermojasi ja poistaa stressin, masennuksen ja muiden psyykkisten häiriöiden oireita.

6. puhdistaa verta:

Kanelitee voi auttaa veren puhdistamisessa. Se sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka voivat puhdistaa sisäisen järjestelmän ja pitää sen vapaana vaarallisista myrkyistä. Siksi kaneli -teen juominen parantaa elinten toimintaa ja parantaa ihon laatua, jossa ei ole aknea, näppylöitä ja muita vikoja.

7. Raikastaa hengitystä:

Kanelitee voi helpottaa suun ongelmia, kuten pahanhajuista hengitystä ja ientulehdusta, joka johtuu bakteereista. Kaneli sisältää tehokkaita antibakteerisia aineita, jotka tappavat bakteerien kasvua ja auttavat sinua välittömästi. Lisäksi kanelin luontaisesti puumainen aromi voi korvata pahan hajun mukavalla ”kanelilla”.

8. Kuukautisten helpotus:

Jos sinulla on epäsäännöllisiä kuukautisia, kivuliaita kouristuksia tai voimakasta verenvuotoa, kanelitee voi auttaa sinua. Kanelin tiedetään hoitavan PCOS: a, mikä voi johtaa hormonien epätasapainoon kehossa. Kaneli -teen säännöllinen käyttö voi helpottaa tuskallisia kuukautisia ja säätää syklejäsi. Se parantaa myös hedelmällisyysmahdollisuuksiasi.

9. Lievittää nivelkipuja:

Isoäitisi valittaa jatkuvasti turvonneista polvista. Äidillesi kehittyy hitaasti myös lievä kipu polvisuojissa. Monet ihmiset eivät tiedä, kuinka kaneli on erittäin hyvä tulehdusta ehkäisevä aine, joka yksinkertaisesti huolehtii turvoksista nivelissäsi ja vähentää kipua muutamassa minuutissa. Siksi, aina kun tunnet, että lievä nivelkipu hiipii vartaloosi, keitä itsellesi lämmin kanelitee.

10. Parantaa keskittymistä:

Kaneli on klassinen lääke kiireisille bugeille, joiden koko päivä on täynnä ilmatiivistä aikataulua. Työn ja kodin tasapainottaminen samanaikaisesti, usein klusteroitu ympäristö ja työtaakka voivat olla johtava syy masennukseen ja huomion menettämiseen. Pidä vain tauko ja jäähdytä. Teessä oleva kaneli parantaa myös verenkiertoa aivoissa pitäen sinut keskittyneempänä.

11. Suojaa sydämen terveyttä:

Kaneliteen tiedetään vähentävän kehon huonoja kolesterolitasoja, jotka ovat vaarallisia sydämelle. Yleensä paljon sydämeen liittyviä häiriöitä ympäröi valtimo, joka tukkeutuu verihyytymän, kolesterolin tai riittämättömän verenvirtauksen vuoksi sydämeen, mikä voidaan estää kupillisella kaneliteetä. Tämä on yksi kaneli -teen juomisen tärkeimmistä terveydellisistä eduista.

12. Taistelee syöpiä vastaan:

Tutkimusten mukaan kaneliteen tiedetään estävän monenlaisia ​​syöpiä. Tässä mausteessa olevat antioksidantit voivat tappaa kasvainsolut ja estää niiden leviämisen muihin kehon osiin. Kanelitee voi myös toimia vieroitusaineena, joka voi poistaa syöpää aiheuttavia toksiineja. Kupillinen kaneliteetä joka päivä parantaa pitkäikäisyyttäsi!

13. Kaneliteen edut iholle:

Jos kärsit rumaista näppylöistä, epäpuhtauksista ja ihon tylsyydestä, kanelitee voi olla paras vaihtoehto! Tämä tee voi puhdistaa järjestelmän sisäpuolelta ja poistaa toksiinit. Tämän teen tulehdusta ehkäisevät ominaisuudet voivat vähentää ihon tulehdusta ja hallita ihottumien vakavuutta.

Kaneliteen sivuvaikutukset:

Vaikka kanelitee on täynnä terveydellisiä etuja, se voi aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia, jos sitä on liikaa. Alla on lueteltu joitakin suurimmista riskeistä juoda sitä yli 2 tai 3 kupillista päivässä:

 • Lisääntynyt syöpäriski.
 • Alentunut verensokeri.
 • Vatsavaivat.
 • Oksentelu.
 • Suun haavaumat.
 • Haavaumat.
 • Hengenahdistus.
 • Häiriö tiettyjen lääkkeiden kanssa.

Joten, nämä ovat joitakin parhaista eduista kaneliteetä kehossamme. Kanelitee korvaa hitaasti perinteisen chain monissa kotitalouksissa. Siitä on tullut tärkeä jäsen “Clear tea” -yhteisössä, johon kuuluu myös vihreä tee. Sen lisäksi, että valmistetaan kotona tuoreista mausteista, kaneliteepusseja voi myös ostaa markkinoilta eri makuisina. Seuraavan kerran, kun tunnet itsesi uneliaaksi, nappaa kuppi lämmintä kaneliteetä ja juo terveytesi!