9 Paras äitiys uimapuvut naisille Intiassa

Raskaana olevana naisena sinun on pidettävä huolta siitä, että vauva kehittyy ja kasvaa sinussa. Lääkärit neuvovat sinua syömään säännöllisesti tasapainoista ruokavaliota ja pidättäytymään alkoholista ja nikotiinista. Kuntosalilla treenaaminen on vaarallista, koska voit menettää vauvan ennen aikoja. Siksi kevyttä liikuntaa, kuten kävelyä tai uintia, suositellaan. Fysiologisesti kaikki vauvat kehittyvät vesipussissa, joten uinti on lempeä rand paras vaihtoehto äidille ja vauvalle.

Uimapuvut raskaana oleville naisille:

Tässä on 9 parasta äitiysuimapukua ja uimahousuja raskaana oleville naisille eri malleissa.

1. Mama Licious – Äitiys raidallinen uimapuku:

Mama Licious - Äitiys raidallinen uimapuku

Äitiysuimapuvut, jotka on valmistettu joustavasta uimakankaasta ja joissa on V-pääntie, näyttävät erittäin houkuttelevilta. Tämän yksiosaisen asun painatus on erittäin ohuita mustia raitoja valkoisella pohjalla. Voit käyttää säädettäviä leveitä hihnoja, jotka sopivat sinulle parhaiten.

2. ASOS Äitiyssekoitus ja Match Tankini Bikini Top in Rain forest Print:

ASOS Äitiyssekoitus ja Match Tankini Bikini Top in Rain Forest Print

Tämä sademetsäpainettu uimapuku on bikinit, eli siinä on kaksi osaa. Puku on valmistettu 82% polyesteristä ja 18% elastaanista, mikä tekee materiaalista joustavan kuten kaikki muutkin uimakankaat. Lisäksi sinulle on säädettävät hihnat.

3. ASOS äitiys kerätty ruched Bandeau uimapuku:

ASOS äitiys kerätty ruched Bandeau uimapuku

Tuote on kirkkaanpunainen, joustava suunnittelija uimapuku, joka on valmistettu 80% polyamidista ja 20% elastaanista. Muotoilu on erittäin tyylikäs, ja siinä on Bandeau -kaula, materiaalia ja lyhyt leikkaus. Se näyttää myös muodikkaalta, koska siinä ei ole tukihihnoja.

4. ASOS -äitiysbarokki Paisley Print Plait Detail Bikini Bottom:

ASOS -äitiysbarokki Paisley -painatus, palmikoitu yksityiskohtainen bikinialaosa

Tämä tuote on Bikinit, jotka on valmistettu 82% polyesteristä, 18% elastaanista, mikä tekee materiaalista joustavan. Tämä on lyhyt leikkaus ja matala nousu tyyli puku istuu kuopan alla, kun olet raskaana. Siellä on myös punottu koriste.

5. ASOS- Äitiys uimapuvut- Raidallinen:

ASOS - Äitiysuimapuvut - Raidallinen

Tämä 82% polyamidista ja 18% elastaanista valmistettu tuote tekee uimapuvusta joustavan. Painatus on erittäin houkutteleva ja siinä on leveät tummansiniset ja valkoiset raidat. Suunnittelu on V-pääntie ja säädettävät hihnat. Takaosa on leikattu yksityiskohtaisesti. On lukko, joka kiinnittää sen. Siellä on myös lyhyt leikkaus.

6. Polka -pisteviivaiset äitiysuimapuvut:

Polka -pilkullinen äitiysuimapuku

Tämä tuote on valmistettu joustavasta uimapuvusta. Yksiosaisen puvun painatus on sininen ja valkoiset suuret pilkkuja uimapuvussa. Malli on upotettu V-pääntiellä ja siinä on säädettävät olkaimet olkapäillä. Lisäksi on kiristys- ja löysäysnauha uimapuvun säätämiseksi tarpeen mukaan.

7. Kauneimmat äitiysolkaimeton uimapuku:

Suloisimmat äitiysolkaimeton uimapuku

Tämä tyylikäs, houkutteleva ja muodikas uimapuku on valmistettu tavallisesta venyvästä uimapukumateriaalista, jossa on epätavallinen merenvihreä väri ja mustat pilkut. Tyyli peittää hyvin raskauden kourun, koska uimapuvut ovat kuin mini -mekko. Uimapuvut eivät sisällä hihnoja, joten näytät erittäin seksikkäältä ja söpöltä.

8. Söpö mustavalkoinen raidallinen muotoilu:

Suloinen mustavalkoinen raidallinen muotoilu

Erittäin houkuttelevat uimapuvut, jotka on valmistettu joustavasta uimapukumateriaalista. Painatus ei ole tavallisia mustavalkoisia raitoja, mutta on erittäin mielenkiintoinen muotoilu, joka näyttäisi upealta, kun kuoppa kasvaa ja uit. Tämä tyyli on yksiosainen ilman hihnoja puvun pitämiseksi. Lisäksi on lyhyt leikkaus.

9. Vanha laivasto ja vaaleanpunainen äitiysbikinin uimapuvut:

Vanha laivastonsininen ja vaaleanpunainen äitiysbikinin uimapuvut

Upeat kaksiosaiset tai bikinit laivastossa ja vaaleanpunaisissa väreissä. Yläosassa on enimmäkseen tummansininen väri, yläosassa on kaksi leveää hihnaa, jotka on kiinnitetty niskan takaosaan. Päällä on ohut vaaleanpunainen viiva, joka sopii alushousun leveän vaaleanpunaisen reunan kanssa. Myös alushousussa on tummansininen väri. Tämä on valmistettu tavallisesta venyvästä materiaalista.

Päätämme, että tähän erikoistuotteeseen on saatavana monia uimapukuja, kun odotat vauvaasi ja haluat uida terveenä ja kunnossa.