Drömhem i Sydafrika fascinerar med exotiska interiörer

Stuga Sydafrika Simbassäng

Den där Drömhem i Sydafrika, Den kallades SGNW och designades av Metropole Architects och ligger i ett exotiskt område i Zimbali, Sydafrika. De stolta ägarna till denna otroliga arkitektur ville ha ett boende mitt i skogen. Din dröm har gått i uppfyllelse – huset är omgivet av grön vegetation. Mycket ljus kommer genom de stora fönstren och låter den vackra konstruktionen komma till sin rätt. Den otroliga interiören är inredd i harmoni med utsidan med massor av trä och naturmaterial.

Drömhem i Sydafrika – ren lyx

Lyxig pool utomhus hus Afrika

Men vad är det som drar det Drömhem i Sydafrika från andra hus? Den största skillnaden ligger i de unika utomhuspoolerna. De är sammankopplade och skapar en unik relation mellan huset och den omgivande naturen. Husstrukturen är mycket stabil – trä och stenar bidrar till ett rustikt utseende.

Otrolig arkitektur och interiörer – drömhem i Sydafrika

modernt-vardagsrum-läder fåtölj-lyxig soffa

Lyxig vit köksö

Huset kan se litet utifrån, men i verkligheten är insidan rymlig och lyxigt inredd. De bekväma möblerna ser rustika men moderna ut. Glänsande ytor i köket står i kontrast till tegelväggen i sovrummet. Kristallkronor ovanför matbordet skapar en elegant atmosfär. Den där Drömhem i Sydafrika från Metropolis Arkitekter designades som en fristad mitt i skogen där du kan koppla av.

Lyxigt interiör vitt fåtölj soffbord vardagsrum

Lyxig inredning för matsal

Kristallkrona-modernt-matbord

Rustikt sovrum med en intressant matta

rustikt sovrums tegelvägg

Moderna utemöbler

Rottingmöbler Uteplats Trägolv

Drömhus med en modern pool

Drömhus-pool-modern-arkitektur

Modern belysning i utomhusområdet

modern arkitektur belysning fasad

Modern arkitektur från Sydafrika

modern-arkitektur-dröm-hus-Sydafrika