minimalistisk arkitektur – modernt hus i Portugal

Designad av CORREIARAGAZZI Arquitectos

modern minimalistisk arkitektur

Det moderna huset ligger i Lousado, Portugal. Tack vare sin extraordinära arkitektur har byggnaden en stor attraktion och väcker nyfikenhet. Det ser fantastiskt ut och smälter in i miljön på ett unikt sätt. Dess geometriska fasad imponerar med sin form och skapar spänning. Vinkelräta linjer är för det minimalistisk arkitektur typisk, och denna moderna hemdesign är inget undantag.

minimalistisk arkitektur – hus på landet i Portugal

minimalistisk-fasad-front

Den moderna minimalistisk arkitektur lockar allas uppmärksamhet. Byggnaden är en spännande blandning av betongfasad som skyddar ägarens integritet och ett öppet vardagsrum som ansluter sömlöst till utsidan. Det unika läget och de vackra omgivningarna ökar feel-good-faktorn och ger verklig avkoppling. Det harmoniska förhållandet mellan modern arkitektur och natur betonas av användningen av naturmaterial – väggarna är klädda med sten och trägolv förbinder alla rum.

Modern inredning – minimalistisk arkitektur i Portugal

minimalistisk husdesignterrass

minimalistiskt hus öppen spis vardagsrum

Inuti är alla väggar målade vita, vilket gör den perfekta bakgrunden för en intressant dekoration. En öppen spis i vardagsrummet lovar många trevliga timmar med familjen, även på vintern, och en uteservering ser ner på foten. de minimalistisk arkitektur  från CORREIARAGAZZI Arquitectos ser inbjudande ut trots den stabila fasaden. Det bästa är att med mycket fantasi kan du designa en elegant inredning. Denna moderna design är inte bara vacker, utan också mycket praktisk och bekväm och har mycket att erbjuda de boende.

modern minimalistisk arkitektur i Portugal

minimalistisk-hus-design-portugal

vit fasad – hus vid floden

modernt-vitt-hus

modernt hus på floden

minimalistisk lanthusfasad

Trägolv i det moderna huset

minimalistisk inredning av trätrappa

minimalistisk husdesignplan

minimalistisk arkitekturplan