Skandinavisk livsstil: modern villa i Danmark

Modern villa Danmark mörkt trä fasad gaveltak

Vi är skyldiga nästa projekt till den danska arkitekten Knud Holscher: Den begåvade designern byggde och möblerade en modern villa vid Danmarks kust i nära samarbete med Staffan Tollgärd Design Group. Den nya byggnaden fascinerar med ett enkelt utseende och en framgångsrik stilkombination. Medan det yttre utseendet påverkas starkt av designprinciperna för den industriella stilen, visar sig insidan av huset vara en puristisk skönhet. Skandinavisk livsstil med en modern twist: så kan inredningen beskrivas. Följ med oss ​​på en virtuell rundtur genom helghuset och låt dig inspireras!

Skandinavisk livsstil: Puristiska möbler i neutrala färger

Skandinavisk livsstil vardagsrum kudde blå modulär liggbädd

Den moderna envåningsvillan ligger på ön Fano, i den sydvästra delen av Danmark. En familj från Storbritannien anlitade arkitekterna för att bygga ett fritidshus på stranden. Det borde vara din nya fristad från storstadens liv och rörelse under sommarmånaderna. Med tanken på ett avslappnat strandhus bestämde inredningsarkitekterna och arkitekterna en öppen byggnadsplan. För detta ändamål delades byggvolymen i två. Vardagsrummet är inglasat på tre sidor och har därför en utmärkt utsikt över kusten. Sovrummen, med direkt anslutning till vardagsrummet, är avskärmade från omvärlden av en trävägg.

Skandinaviskt vardagsrum vardagsrum träfåtölj, runt soffbord, kort golvmatta, handvävt

I vardagsrummet bildar två bekväma fåtöljer och en modulsoffa tillsammans med flera kaffe- och sidobord och en golvlampa ett mysigt loungehörna i ena änden. Det inbjuder dig att dröja kvar och koppla av med en bok och varma drycker.

Soffbord i skandinavisk stil i soffbord

De stoppade möblerna lovar högsta sittkomfort och är täckta med mjuka naturmaterial. En kort högmatta håller fötterna varma under kalla dagar. När det gäller färgpaletten valde arkitekterna specifikt en neutral sandfärg, grå och azurblå. En skandinavisk livsstil med maritim stil: så kan slutresultatet beskrivas.

Bänkstolar i skandinavisk livsstil bänk trä

Ett skåp skiljer visuellt vardagsrummet från matsalen. Matsalen är enkel men snygg. I linje med mix-and-match-trenden har stolar och bänkar kombinerats. Varma täcken i fuskpäls sätter accenter och skapar en mysig atmosfär.

Skandinavisk matsal ryggstöd av trästolar i konstpäls

Matsalen ligger precis intill köket. Endast en dörr skiljer den från matplatsen utomhus, där familjen kan sitta ner på varma dagar och avsluta dagen med vänner över en grill.

Pingisbord i skandinavisk levande stil, skiffergolv

Om de boende föredrar att äta ute kan matbordet inuti omvandlas till ett bordtennisbord. På så sätt har barnen i familjen också en fritidsaktivitet.

Skandinavisk livsstil: mysighet kommer först

Skandinavisk livsstil handvävda stolar rotting spis

En vedspis skapar en må-bra-atmosfär och värmer upp det rymliga vardagsrummet på kvällen.

Skandinavisk levande stil sand fritidshus kök handtagslösa fronter

Köket, med direkt anslutning till matplatsen utomhus, är puristiskt. Handtagslösa skåpfronter av massivt trä, inbyggda vitvaror och en kaklad spegel i vitt avrundar köksutbudet.

Köksfläkt i skandinavisk stil med köksfläkt ugn kokplatta kakel spegel

Den generösa arbetsytan är extremt praktisk och gör att hela familjen kan laga maten tillsammans. Naturstenens golv skapar en visuell koppling mellan vardagsrummet och köket och säkerställer en sömlös övergång mellan de olika rummen.

Barnrum i skandinavisk livsstil fällbart bord

Överkasten används som färgstänk i barnrummet och i föräldrarnas sovrum. Rött och gult får rummen att se glada och inbjudande ut och lossa upp den strikta, puristiska livsmiljön.

Både ute och inne är huset i Danmark ett utmärkt exempel på funktionell och snygg modern arkitektur.

Skandinavisk livsstil sovrum gula kuddar granitgolv

Skandinavisk levande stil spegel diskbänk underskåp trä

Värmare i diskett i granit i skandinavisk stil

Skandinavisk levande stil runda spegel träpaneler

Skandinavisk soffsits i levande stil en våning

Skandinavisk husstil entré trä sätt

Skandinavisk levande stil matplats utomhus trä terrass modern

Modern villa glidande fasad sand

Skandinavisk entrédörr i massivt trä

Ställ in terrassdesign i skandinavisk stil

Modern villa mörk träglasfasad

Strandhus Danmark en våning mitt i naturen

Husets moderna fasadbelysningskväll

Projekt i samarbete med Knud Holscher och Tollgard