5 måste-ha klockor för kvinnor som passar alla tillfällen

Klockor kompletterar en harmonisk outfit och understryker din egen stil. Men tyvärr finns det inte EN klocka som passar alla tillfällen. Vi har kommit fram till att fem klockor är idealiska för att göra poäng vid alla tillfällen. Det beror förstås på den individuella smaken vilken modell som hänger på handleden. Vi har samlat några förslag på de fem måste-ha klockorna för kvinnor nedan.

Enkelt och modernt: den flexibla vardagsklockan

Enkel och modern Den flexibla vardagsklockan för kvinnor

En klocka som alltid kan vara med dig i vardagen och inte behöver tas av vid affärsluncher – det är den viktigaste grunden för klockbäraren. Klockor för kvinnor från märken som Bering, Junghans och Skagen övertyga i vissa samlingar med betonad enkelhet. Ett subtilt färgschema och frånvaron av överdådiga dekorationer är de viktigaste egenskaperna för en klocka som kan användas flexibelt i vardagen. Självklart ska bekvämligheten inte heller försummas.

Till exempel är dessa modeller bra:

Bering Classic: Enkel silverfärgning och överlag mycket subtil design

Junghans Max Bill: Det finns en liten kontrast mellan den ljusa displayen och det svarta armbandet med ett återhållet formspråk

Skagen Karolina: Feminint roséguld, som tack vare den klassiska designen förblir reserverat

Retro och tidlös: den eleganta digitala klockan

damur med klockarmband tidlöst vackert

Också bärbar i vardagen, men lite mer extravagant: Dessa är de digitala klockorna i retrostil. De påminner om 1980- eller 1990 -talet och väcker trevliga barndoms- och ungdomsminnen för många kvinnor. Med blandningen av klassiska material och den digitala displayen får fashionistas en snygg hit med den digitala klockan.

Följande klockor lovar till exempel en kort resa genom det förflutna:

Casio Retro Edgy: Kan kombineras flexibelt i guld eller silver, poäng med ett distinkt formspråk

Nixon The Siren: Mångsidigt val av färger med typisk retrodesign

Mångsidig och modern: den funktionella smartklockan

Den funktionella smartklockan är mångsidig och modern

Smartklockor kompletterar å ena sidan klockportföljen med de trendiga funktionerna, å andra sidan med den vanligtvis något annorlunda klockdesignen. De robusta modellerna från till exempel går bra med en sportig outfit Garmin eller Withings. De praktiska egenskaperna som pulsmätning, utvärdering av fitnessprofiler eller hämtning av meddelanden uppfyller också bärarens samtidiga behov.

Du kan redan betala med Smartwatch Garmin Pay

Dessa smartklockor överträffar varandra med sina funktioner:

Garmin Vivoactive: Typisk sportklocka med lång batteritid och inbyggda fitnessappar

Withings Steel HR: Träningsläge och pulsvisning direkt på displayen, med en romantisk, feminin design

Michael Kors Tillgång: Pekskärm, stegräknare eller pulsmätning som funktioner i en typiskt elegant klockdesign

Elegant och speciell: den ädla smycken

Smycken klocka i guld med ett metallarmband

Klockan kan naturligtvis vara mycket mer elegant för kvällskläder – vardags- och sportkamrater stannar nu i garderoben. Smycken klocka från märken som Hamilton, Tissot eller Union Glashütte får hennes stora entré! Mousserande höjdpunkter gör denna tidsindikator till något speciellt och understryker festliga tillfällen på ett charmigt sätt. Vi rekommenderar att matcha klockans färg med resten av smyckena för att skapa en glamorös helhetsbild.

Dessa modeller är till exempel en absolut hit vid ädla tillfällen:

Hamilton Jazzmaster Viewmatic: Glänsande klocka av rostfritt stål, som klarar balansen mellan elegans och enkel skönhet

Tissot Le Locle: En romantisk pärlemorskiva, plus tolv diamanter på totalt 0,045 karat

Union Glashütte Viro: Beroende på version, med en feminin pärlemorskiva, annars klassisk och ädel

Färgglada och iögonfallande: den extravaganta iögonfallande klockan

Damklocka i mintgrönt färgstarkt godis för handleden

Sist men inte minst får en klocka som är speciell på ett annat sätt inte saknas i damens garderob: den lilla portion extravagans som omedelbart fångar ögat på grund av dess ljusa färger. Oavsett om det är individuella detaljer eller den fullständiga designen i en faktiskt atypisk klockfärg, så understryker klockälskare sin personlighet med ett blickfång på handleden. Klockan övertygar till exempel som ett förfinat tillskott till en festoutfit eller vid avslappnade möten med vänner.

Färgglada “godisar” för handleden är till exempel dessa klockor:

Swatch BBNeon / BBCandy: Beroende på färg, ljusgul eller rosa dekorerad klocka med iögonfallande, färgade siffror på displayen

Swatch Multiboost: Regnbågsfärgad display, vilket är en charmig lösning om du är obeslutsam om den “bästa” färgen på klockan

Casio Baby-G: XL-storleken ensam gör den till en iögonfallande modell som finns i olika iögonfallande färger och är en av de riktiga kultklockorna

färgglatt armbandsur i rosa perfekt för vårens outfit i pastellfärger

Tips: Om du inte gillar färgade klockor men ändå vill göra ett uttalande kan du också välja en överdådigt dekorerad smyckemodell. Detta blir ett blickfång på nolltid, även utan ett starkt färgschema. Lämpliga modeller är till exempel blanka klockor för kvinnor med juvelskärm Emporio Armani eller Runway Mercer från Michael Kors.