Nattlampa från smartphone? Mobiltelefonladdare med ny funktion

Mobiltelefon smartphone sänglampor

En intressant idé presenterades under den senaste designutställningen i London – det så kallade smart light -konceptet använde en mobiltelefonladdare som konstruktion för nattlampor.

Mobiltelefonladdare och nattlampa i en design

Nattlampa laddare mobiltelefon sovrum

Designstudion Rå kanter presenterade nyligen sitt sista projekt. Nattlampan kombinerar funktionaliteten hos den nya generationen smartphones med lampan på sängbordet. Många brukar ladda sina telefoner på kvällen. Detta är exakt vad designarna använde och skapade en mobiltelefonhållare för sängbordet. Mobilen laddas där – medan blixten fungerar som en bordslampa. På så sätt kan du läsa och ladda din mobiltelefon samtidigt. Designen sparar energi och erbjuder ett miljövänligt alternativ. Samlingen innehåller fem kreativa varianter. Varje modell var gjord av material från vardagen – plastmuggar och mobiltelefonhållare av trä. Särskilt människor som reser mycket kommer definitivt att vara glada över idén.

Mobiltelefonladdare med flera funktioner

modern lampa miljövänligt trä

Många multifunktionella enheter och möbler hittar en plats i det moderna huset. Smartphones är också mycket populära, främst på grund av de många apparna. Möjligheten till det Mobiltelefonladdare Att använda den för många olika ändamål är väldigt attraktivt. Designerna har skickligt utnyttjat denna fördel och presenterat en multifunktionell. Trenden är tydlig – mobiltelefonen har blivit en oskiljaktig del av våra liv och kommer att fortsätta hitta många nya användningsområden i framtiden.

Raw Edges är ett innovativt designföretag som grundades 2006. Sedan dess har de presenterat många moderna och praktiska rumskoncept. Hennes projekt njuter av ökad popularitet och har redan tilldelats flera prestigefyllda priser.

Innovativ samling bordslampor

Laddare hållare original idé design

Bordslampans konstruktion är gjord av plastmuggar och vardagsföremål

Lampa original design innovativ idé

Smartphone som sänglampa – en energibesparande idé

Bordslampan använder rustik träkonstruktion

Mobiltelefonladdare med flera funktioner

Trä laddare plast kopp design

Mobiltelefonhållare och laddare

Bordslampa vitblå designidé

Liten bordslampa för läsning

grön mobiltelefonfäste bordslampa blixtnedslag

Översikt över samlingen

Möbler nattlampa laddare mobiltelefon