Trädgårdsbelysning 2016 – Det här är trenderna för den aktuella säsongen

Trädgårdsbelysning 2016 led-trädgård-lampor-kub-grus-sängar-sittplatser hörn

Alla som äger en trädgård kan betrakta sig som tur eftersom hela familjen kommer att njuta av den. Men utan trädgårdsbelysning är varje trädgård bara hälften så vacker. Oavsett om sätet, stigen eller en damm ska belysas har det aldrig varit lättare än idag att sätta trädgården i rätt ljus. Men inte bara trädgårdsägare drar nytta av optimal belysning, det gör också vistelsen på terrassen och balkongen vackrare. Efter en lång vinter kan vi knappt vänta på våren med att göra om trädgården, terrassen och balkongen och skapa ett litet paradis för oss själva, även mitt i staden.

Trädgårdsbelysning 2016 – sätt din trädgård i rätt ljus

Trädgårdsbelysning 2016 terrass-trä-golv-infällda-lampor-led-gult-ljus

Oavsett om vi kallar en klassisk europeisk trädgård för vår egen eller om vi har planterat den med exotiska växter, är belysning också en viktig del av 2016. Trädgården 2016 är med Solar lampor och sätt in rätt ljus med LED -lampor. För i en tid då energibesparing är mycket viktigt är en sollampa helt enkelt den bästa lösningen. Som trädgårdsägare är du alltid i den aktuella trenden med solarversand.de, till exempel för att det finns solstrålkastare, dekorativa lampor eller facklor för varje smak och varje tillfälle. Det fina med en sollampa är det faktum att den bidrar mycket aktivt för att spara energi.

Ett solsken kan användas på många sätt

trädgård-belysning-2016-gångväg-pollare-lampor-led-sol-rabatt

Oavsett om det är en golvlampa, kulbelysning, hängande lampa eller till och med som en undervattenslampa, kan ingen ignorera sollampan idag. Eftersom den kan användas på olika sätt i trädgården och den ger mjukt, vackert ljus. Dessa lampor placeras specifikt på olika platser och garanterar inte bara en vackert upplyst trädgård, utan fungerar också som rörelsedetektorer för mer säkerhet för din egendom. En solbelysning kan också byggas in i golvet eller hängas upp flexibelt som festbelysning.

Vitt ljus eller kanske mer färgstarkt för trädgårdsbelysning?

trädgård-belysning-2016-trädgård-lampor-led-kub-vägg-lampor-hecke-

Det är en smaksak om du väljer en sollampa med enkelt vitt ljus eller om du föredrar färgade lampor. Om du vill fördjupa din trädgårdsfest eller fest i färger kan du till exempel använda solfelys som förtrollar varje fest utan uttag. Den helt gratis solenergin säkerställer att din sollampa laddas under dagen utan att behöva lägga en enda cent på el. Den inbyggda skymningsbrytaren, även känd som skymningssensorn, tänder automatiskt ljuset så snart det blir mörkt ute. Omvänt släcker det också ljuset igen i gryningen utan att du behöver oroa dig för det.

Skyltbelysning med solenergi

trädgård-belysning-2016-hus-nummer-skyltar-led-sol-lampor

Denna typ av belysning används inte bara för dekorativa ändamål, eftersom solenergi också kan användas för att belysa skyltar eller husnummer, till exempel. Alla som firar fester och måste visa gästerna vägen kommer inte längre att klara sig utan denna typ av belysning. LED -lamporna lyser med lång livslängd, genererar hög ljusintensitet och de säkerställer att CO2 -utsläppen minimeras, vilket inte bara gynnar din plånbok utan också miljön. Så vad väntar du på, för det finns inget vackrare, billigare och mer miljövänligt sätt att tillhandahålla utomhusbelysning än med denna moderna typ av utomhusbelysning.

Solar trappbelysning

trädgård-belysning-2016-belysning-trappor-soldrivna system

klassisk solbelysning för trädgården

trädgård-belysning-2016-sol-lampor-trädgård-gångväg-grus-beläggningsstenar

Belysning på gården

trädgårdsbelysning 2016-sol-lampa-rostfritt stål-frostat glas-front trädgård-grusbädd

modern trädgårdsbelysning

trädgård-belysning-2016-led-vägglampor-rostfritt stål-pool-belysning-trä-terrassgolv

Belysa trottoaren

trädgård-belysning-2016-led-trädgård-ljus-pollare-ljus-matt-glas-trä-planka-gångväg