BMW X7 iPerformance – en lyxig SUV med bensinhybriddrift

bmw x7 iperformance concept ny lyxig suvhybrid

Alla BMW-fans har väntat länge och tiden har kommit: Münchenbaserade företaget har presenterat sin nya XXL SUV. Med X7 vill BMW (äntligen) avancera till lyxsegmentet, där konkurrerande modeller som Mercedes GLS, Range Rover och Cadillac Escalade tar till sig rika kunder. Concept X7 iPerformance imponerar med sex säten, två skärmar, ett panoramatak och en hybridbensinmotor. De första förserierna kommer redan i produktion från BMW-fabriken i Spartanburg i USA. Sexsitsen kommer inte att presenteras förrän i slutet av 2018 och kommer ut på marknaden under 2019. Läs mer information om BMW X7 iPerformance i artikeln!

den nya bmw x7 iperformance concept luxury suv

På bilsalongen i Frankfurt 2017 presenterades BMW X7 iPerformance som biltillverkarens första lyx -SUV utformad för att övertyga kunder i lyxmarknadssegmentet. Bilens storlek liknar ingen annan BMW -modell. Karossen är 5,20 meter lång, vilket är 31 centimeter längre än BMW X5. BMW X7 överträffar bilar som Range Rover och Mercedes GLS. Axelavståndet är 3,10 meter och längden på den lyxiga SUV: n är 2,20 meter inklusive ytterbackspeglarna.

Tillägget iPerformance står för en hybrid -enhet. Men du måste vänta lite längre på hybrid. Motorn i nya BMW X7 skulle få en omarbetad 4,4-liters dubbel-turbo V8 med en effekt på 462 hk.

bmw x7 interiör konceptbil ratt

Interiören i XXL SUV från BMW är imponerande, men inte på något sätt överdriven. De sex sätena är ordnade i tre rader, med de fyra i de två första raderna fästa som individuella säten. Det här är faktiskt smala fåtöljer som garanterar optimal komfort. I produktionsversionen kommer modellen fortfarande att finnas tillgänglig som en sjusitsig.

bmw x7 iperformance inre lädersäten 12,3 tums skärmar

Bakom de två sätena på första raden bör BMW X7 ha två 12,3 tums skärmar som manövreras via en rund vred. De flesta funktioner i bilen kan styras från den eller med röst. Spelningen av laserljus i panoramataket, läderstolarnas guldpigmentering och kristallglasinsatserna i ratten är förmodligen bara reserverade för studien. Faktum är dock att BMW tar ett stort steg mot det lyxiga SUV -segmentet med nya X7.

bmw x7 interiörskärmar

inredning bmw x7 iperformance panorama tak koncept ljus spel

inredning bmw x7 enkel design

bmw x7 inuti sex säten tre rader

bmw x7 stor suv lyx modell hybrid

detaljer info bmw x7 iperformance suv

bmw x7 iperformance från ovanstående panoramatak

bmw x7 iperformance xxl suv lyxbil

bmw x7 iperformance bensinhybriddrift

bmw x7 iperformance konceptbil

ny bmw x7 iperformance från ovan panoramatak

BMW Concept X7 iPerformance på IAA 2017 i Frankfurt

iaa 2017 bmw x7 concept iperformance suv

lyx suv bmw x7 konceptbil sexsitsig

bmw concept x7 iperformance ny suvhybrid

bmw x7 concept iperformance sexsitsig suv