18 Hot Disha Patani Bikini ja Saree Photoshoot Pics 2021

Disha Patani! Hän on tullut Bollywood -elokuvateollisuuteen aivan äskettäin ja sytyttää jo lavan. Disha Patani sai paljon suosiota kuumilla valokuvillaan, rohkeilla valokuvauksillaan, kuntosalisävyisellä täydellisellä vartalorakenteellaan ja tanssiliikkeillä. Dishasta on todellakin tullut Bollywoodin sydämenlyönti, emmekä me kaikki voi koskaan saada tarpeekseen hänen näytöstään. Rakastuimme häneen yhtä paljon kuin sinäkin, joten koonnimme parhaamme DishaPatanin kuumista kuvagallerioista ja upeista ja lumoavista kuvista.

Mennään yhdessä eteenpäin ja tarkistetaan ne! Lyön vetoa, että he vaikuttavat sinuun yhtä paljon kuin he tekivät meille.

18 Unhaen Disha Patani Hot Images 2021:

Emme voi ottaa silmiämme pois näillä aivan upeilla ja vilkkailla kuumilla Disha Patanin kuvilla. Nyt sitä mennään!

1. Disha Patani rohkeassa länsimaisessa mekossa:

Disha Patani rohkeassa länsimaisessa mekossa

Disha ei koskaan jätä meihin vaikutusta, varsinkin kun hänellä on yllään täydellinen äänisen länsimainen mekko. Tässä on yksi tällainen ilme mustalla värillä koristeltu rohkea pitkä mekko. Hän näyttää aivan henkeäsalpaavalta. Palkintojen julkkistapahtumassa havaittu Disha rakastaa usein pukeutua tällaisiin tyylikkäisiin ja tyylikkäisiin asuihin, mikä ei ole poikkeus. Se saa hänet näyttämään hämmästyttävän kuumalta ja lumoavalta.

2. Disha Crop Topissa:

Disha Patani In Crop Top

Entä Disha kuumassa kasvualustassa? Yllä olevassa kuvassa hänellä on yllään valkoinen värillinen hihaton crop toppi, jossa on denim -shortsit, napsautettuna elokuvan kuvauksissa. Hän näyttää upealta ja nykyaikaiselta, yleisellä äänellä ja kiehtovalla tyylillä. Tämä helppo asu on myös erittäin mukava, eikä tietenkään voi koskaan unohtaa perusilmeitä!

3. Disha Patani Hot Saree -valokuvat:

Disha Patani Hot Saree valkoinen

Jos luulet, että Dishaa nähdään usein vain länsimaisissa tyylikkäissä ja tyylikkäissä vaatteissa, olet väärässä. Hän näyttää upealta ja seksikkäältä mekoissa ja crop topeissa; hän näyttää henkeäsalpaavalta ja houkuttelevalta sareesissa. Loppujen lopuksi salaisuus piilee sareesin täydellisessä tyylissä. Tässä on yksi tällainen kuva, jonka olemme törmänneet hänen osallistuvansa julkkisten häätapahtumaan. Eikö hän ole upea? Mitä mieltä sinä olet?

4. Disha uimapuvussa:

Disha Patani uimapuvussa

Entä kuuma valokuvaus Dishan kuvagalleriasta? Tämä näyttelijän punaisen värinen uimakuva kiertää viraalisesti internetissä, emmekä ole järkyttyneitä. Hän näyttää rohkealta ja seksikkäältä ilman epäilystäkään. Disha Patania kehutaan usein hänen itsevarmoista kuumista bikinistään ja uimapukuistaan, mikä ei ole poikkeus. Rakastamme sitä, kuinka hän houkuttelee täydellistä vartaloaan vatsalihaksilla ja pehmeällä rakenteella.

5. Disha kauniissa puvussa:

Disha Patani kauniissa puvussa

Tässä on toinen puoli kauniista näyttelijästä – pitkässä mekossa tai puku -asussa. Tämä kullanvärinen takki, jossa on selkätön muotoilu Disha Patanissa, on aivan häikäisevä ja houkutteleva. Kukaan ei voi kieltää sitä. Pitkät takit ja pukuasut sopivat usein hänen persoonallisuuteensa, kun otetaan huomioon hänen silmiinpistävä korkeus, kasvojen piirteet ja ohut urheilullinen vartalorakenne. Lyön vetoa, että kukaan ei voisi näyttää niin kuumalta kuin Disha samassa asussa!

6. Disha urheiluvaatteissa:

Disha Patani urheiluvaatteissa

Disha Patani julkaisi äskettäiset valokuvauskuvansa Calvin Kleinin kanssa mustissa urheiluvaatteissa, ja siitä lähtien ne ovat trendikkäitä kaikkialla. Olemme kaikki arvanneet syyn oikein – rohkea valokuvaus on todellakin uskomaton. Hän näyttää helvetin kuumalta ja vilisevältä urheiluvaatteissa. Jopa henkilökohtaisesti näemme Dishan usein edistävän heidän mukavia urheilu- ja liikuntavaatteitaan, ja meidän on sanottava – hän on todella täydellinen lähettiläs!

7. Disha Jogger -housuissa:

Disha Patani Jogger -housuissa

Niin paljon kuin Disha rakastaa sytyttämistä ja kipinöitä elokuvateollisuudessa rohkealla ulkonäöllään, hän usein jopa esiintyy näyttäen kuin naapurityttö. Tässä on yksi tällainen kuva napsautettuna näyttelijästä housuissa tai lenkkeilyhousuissa. Hän on melko yksinkertainen mutta viehättävä ja tyylikäs tässä kuvassa. Tämä osoittaa, kuinka Disha naulaa ja täydentää jokaisen tyylinsä henkilökohtaisella ilmeellä.

8. Disha Patani Casuals:

Disha Patani arkipäivissä

Tässä on toinen kuva Dishasta hänen säännöllisessä pukeutumisessaan, tällä kertaa vapaa -ajalla. Hänet nähdään urheilullisena perusfarkkujen ja mustan värin kanssa, ja se näyttää silti niin naiselliselta ja yksinkertaiselta. Tämä kuva on yksi näyttelijän suosituimmista lentoaseman ulkoasuista. Lyödään vetoa, että kukaan meistä ei voi kantaa näin perusasua niin vaivattomasti. Mitä sanot?

9. Disha lyhyessä mekossa:

Disha Patani lyhyessä mekossa

Meillä on myös tämä kaunis näyttelijä punaisessa lyhyessä mekossa. Tämä helppo, juokseva mekko on yksinkertainen puku, emmekä voi kuitenkaan auttaa, kuinka upea ja upea Disha muotoili sen lausunnossaan. Tällaiset mukavat asut ovat todellakin hänen suosikkivaihtoehtojaan, kun hän astuu rentoihin retkiin, mutta näyttää silti täydelliseltä kuumalla ja lumoavalla ulkonäöllä.

10. Disha Bodycon -mekossa:

Disha Patani Bodycon -mekossa

Oletko katsonut viimeisimmät Disha -kuvat hänen bodycon -mekostaan? Tällaiset pukeutumismallit eivät sovi yhteen ja sopivat useisiin kehon rakenteisiin. Olemme kuitenkin innoissamme siitä, kuinka hyvin meidän rakkautemme suorittaa sen saumattomasti ja vaivattomasti. Bodycon -mekko sopii täydellisesti hänen urheilullisen sävyisen vartalorakenteensa kanssa ja erottuu kauniilta ja kuumalta!

11. Vilkas kuuma ilme läpinäkyvässä mekossa:

Disha Patani Sizzling Hot Look läpinäkyvässä mekossa

Tässä on kuva meidän suosikki Dishasta hopeanvärisessä helteisessä kuumassa hienostuneessa mekossa. Mekon monimutkaiset kuviot ja mallit erottuvat melko hyvin kauniilla ulkonäöltään, emmekä voi ottaa silmiämme pois tästä kauneudesta. Tämä on tämän näyttelijän suosituimpia ja kaikkien aikojen suosikki ulkonäköä.

12. Disha Lehengassa:

Disha Patani Lehengassa

Oletko koskaan tavannut Disha Patanin lehengassa? Tässä on yksi tällainen ilme – Disha Falguni Shane Peacock -suunnittelija lehengassa. Tätä napsautetaan julkkistapahtumassa Mumbaissa, ja Disha näyttää upealta ja täydelliseltä tässä puvussa. Se tuo näyttelijästä saumattomasti esiin monimutkaisen, muhkean ja loistavan ilmeen.

13. Disha kuntosalilla:

Disha Patani kuntosalilla

Me kaikki tiedämme, kuinka hyvin Disha rakastaa kuntosaliaan ja harjoituksiaan. Hän on todellakin yksi harvoista Bollywood-näyttelijöistä, jotka ylpeilevät täydellisestä kuntosalivärisestä vartalosta vatsalihaksilla. Voimme nähdä, kuinka hyvin hänen kova työ tuottaa tulosta tässä kuvassa. Tämä näyttelijän kuntosalirutiini tuo kuumia tunnelmia aktiivivaatteisiin. Hän näyttää todella upealta!

14. Kuuma juhlamekko:

Disha Patani kuuma juhlamekko

Entä näyttelijä ajattomassa, upeassa juhlapuvussa? Tämä kuva hänen komeilustaan ​​kauniilla vihreällä mekolla on todellakin herkku silmillemme. Rakastamme sitä, miten Disha määrittelee nykyisen tyylin uudelleen tuodakseen yksilöllisen tunnelman ja ilmaisun. Kuinka pidät tästä?

15. Disha tyylikkäässä asussa:

Disha Patani tyylikkäässä puvussa

Oletko koskaan tavannut näyttelijän tyylikkäässä, tyylikkäässä pukeutumisessa? Tässä yksi tällainen kuva. Disha urheilee tämän kuvan upeaa keltaista mekkoa, ja me rakastamme sitä, miten se sopii hänelle niin hyvin. Kerrostettu kuvioasu saa hänet näyttämään tyylikkäältä joukosta ja tuo täydellisesti nykyaikaisia, ärsyttäviä ja tyylikkäitä tunnelmia. Tämä kuuma puku on todellakin suosikkimme.

16. Disha kesän vaatekaapissa:

Disha Patani kesän vaatekaapissa

Havaitsemme usein Dishan vaihtavan vaatekaapinsa kauden suosikkien ja suosikkikuviensa kanssa. Siitä huolimatta hän nauloi kaikki trendit, joihin hän panee kätensä. Tässä on yksi tällainen kesävaatekuva näyttelijästä, johon törmäsimme. Disha näyttää kauniilta tässä vaaleanpunaisen värisessä ihanassa mekossa, joka on mukava ja tuo myös esiin hänen kuumimman ilmeensä.

17. Disha Patani Anarkalissa:

Disha Patani Anarkalissa

Oletko koskaan törmännyt Disha Pataniin Anarkalin ja intialaisten pukeutumisessa etnisiin asuihin? Tämä mekko on yksi tällainen pakko nähdä. Hän kantaa myös intialaista kulumista niin täydellisesti; meillä ei ole valituksia. Säteilevä ja lumoava ilme todellakin on se, mitä rakastamme hänen tyylissään.

18. Disha Patani Indian Wearissa:

Disha Patani Intian vaatteissa

Entä samanlainen kuva Dishasta säteilevissä intialaisissa vaatteissa? Tässä hän on flaunting kaunis valkoinen kurti pelkästään läpinäkyvää työtä. Niin paljon kuin länsimaiset ja rohkeat asut sopivat hänelle, näyttelijä näyttää myös täydelliseltä ja lumoavalta etnisten vaatteiden luokassa. Myös hänen kuuma valokuvaus intialaisissa vaatteissa ansaitsee todella suosionosoituksia.

Toivomme, että nautit näiden kauniiden ja upeiden Disha Patanin kuvien ja kuvagallerian tutkimisesta. Mistä pidät eniten näyttelijän asuissa? Kerro meille myös mielipiteesi ja kommenttisi!