9 modernia pitkää naisellista toppia, jotka ovat tyylikkäitä naisille

Camisoles ovat naisten hihattomia vaatteita. Se on valmistettu puuvillasta, nailonista, satiinista, viskoosista jne. Se antaa hyvän istuvuuden vartalolle. Näitä kammisoleja voi käyttää yksin farkkuissa tai myös kurtojen tai bleisereiden sisällä. Niitä on saatavana kaikissa kooissa. Camisoleissa on monia malleja. Pitkät camisole -mekot ovat erittäin trendikkäitä ja niitä voidaan käyttää farkkuissa. Materiaali on pehmeää iholla.

Parhaat pitkät Camisole -mekot naisille:

Tässä on 9 parasta Long Camisole -paitaa, joista valita,

1. Valkoinen pitkä kammio:

Valkoinen pitkä kammio

Tämä pitkä valkoinen kammisooli on valmistettu puhtaasta kammatusta puuvillasta. Tässä mekossa on sivuhalkiot, jotka antavat mukavuutta ja helppoutta. Se on etiketitön ja pitää sinut mukavana koko päivän. Sitä voidaan käyttää salwar kameezin, kurtan ja Kurtiksen sisällä.

2. Musta pitsi pitkä kammisali:

Tämä on ihana musta pitkä pitsi camisole. Se on valmistettu nylon -sekoituksesta. Tässä pitkässä mustassa alushousussa on säädettävät hihnat. Tämä sopii täydellisesti farkkuihin. Kangas on sileä iholla. Se on erittäin mukava ja saatavilla kaikenkokoisina.

3. Pitkäsiimainen Cami Pink Top:

Pitkä viiva Cami Pink Toppi

Tämä on kaunis vaaleanpunainen pitkähihainen toppi. Se on valmistettu polyesteristä. Se lisää mukavuutta ja helpottaa ihoa. Kamissa on kaksinkertainen ohut hihnaominaisuus. Sitä on saatavana kaikissa kooissa. Kangas on ohutta ja pitää sinut mukavana koko päivän.

4. Naisten pitsi -toppi Camisole:

Naisten puserotakki

Nämä ihanat pitkät camisole -tankkitopit on valmistettu 95% puuvillasta ja 5% elastaanista. Käytä kammisolia yksin tai voit käyttää puseron tai bleiserin alla. Siinä on säädettävät spagettihihnat. Pelkkä pitsi lisää housua kampusaariin. Sitä on saatavana useissa kooissa.

5. V -pääntie -kääri Cami -yläosat:

V -pääntie, Crap -toppi

Nämä plus -kokoiset pitkät cami -topit on valmistettu sifonkista. Tämä toppi antaa iholle mukavuutta ja lämpöä. Siinä on säädettävät hihnat ja se voidaan helposti käyttää farkkuissa. Siinä on tyylikäs käärekuvio. Ihana pitkä musta cami on ihanteellinen kaikkina vuodenaikoina. Se pitää sinut tuoreena koko päivän.

6. Burgundin painettu kammisoli:

Burgundin painettu Camisole

Tämä camisole on valmistettu 95% puuvillasta ja 5% elastaanista. Se on ihana viininpunainen ja beige painettu camisole. Siinä on säädettävät hihnat, jotka antavat hyvän istuvuuden vartalolle. Olkahihnat antavat sille kauhan. Se näyttää erittäin tyylikkäältä ja sitä voidaan käyttää farkkujen kanssa.

7. Turkoosi Camisole Top:

Turkoosi Camisole Toppi

Tämä ihana camisole on valmistettu 95% viskoosista ja 5% elastaanista. Siinä on säädettävät hihnat, jotka antavat mukavan istuvuuden vartalolle. Se on hihaton ja siinä on pyöreä pääntie. Materiaali on erittäin pehmeää ja pitää sinut raikkaana koko päivän.

8. Plain Long Purple Camisole:

Tavallinen pitkä purppura Camisole

Tämä on suloinen violetti camisole -toppi. Siinä on säädettävät spagettihihnat. Se on täydellinen pituus ja helppo piilottaa farkut yllään näyttämättä isolta. Pituus on loistava ja sitä voidaan käyttää yksin joogahousuissa ja legginsseissä.

9. Talco Long Camisole:

Talco Long Camisole

Tämä kaunis camisole on valmistettu 92% viskoosista ja 8% elastaanista. Siinä on satiini säädettävät hihnat. Pidempi pituus auttaa kerrostumaan. Sitä voidaan käyttää yksin. Siinä on pyöreä pääntie ja sisäänrakennettu rintaliivituet. Kangas on pehmeää ja miellyttävää iholla.

Nämä ovat kauniita pitkiä kammisoleja naisille. Kokojen ja mallien mukaan voit valita minkä tahansa näistä kameroista eri merkeistä. Se näyttää trendikkäältä ja antaa iholle mukavuutta. Hanki mukava pitkä pukusi juhliaksesi päivää rakkaan kanssa.