9 parasta silkkiä Camisole Topit naisille trendissä

Silk Camisole on erinomainen vaihtoehto käytettäväksi tänä talvena. Tämä voidaan helposti yhdistää denim -parin, housujen tai shortsien kanssa ja pukeutua vaivattomasti. Vaikka kuuluisimmat julkkikset näkyvät yllään, voit myös rokkailla tyylillä. Koska menneet ovat ajat, jolloin niitä käytettiin vain yöasut.

Parhaat naisten silkkiset topit:

Katsotaanpa 9 parasta silkkiä, jotka saat vaatekaapistasi,

1. Racer Back Silk Camisole:

Racer Back Silk Camisole

Tämä hiilimusta silkkinen camisole -toppi näyttää tyylikkäältä, ja voit käyttää sitä arkipäivänä. Se on mukava samaan aikaan. Se voidaan yhdistää denim -AMD -tikkujen kanssa täydentääkseen kokonaisuuden.

2. valkoinen silkki Camisole:

Valkoista silkkiä

Toinen upea valkoinen silkkinen cami -toppi on tämä valkoinen, jossa on pitsi muotoilu kaulassa. Voit pukea sen takkiin, denimiin ja saappaisiin, jotta voit viettää jokapäiväistä rentoa ulkoasua talvella. Tämän valkoisen silkkisen camisole -topin ulkonäkö vaatii vähemmän lisävarusteita.

3. Keltainen Lacy Camisole:

Keltainen Lacy Camisole

Edellä mainittu sinapinkeltainen pitsi -kammisoli on herkku silmille. Upea yhdistelmä pitsistä muotoilua tekee cami -topista erinomaisen valinnan päiväkäyttöön. Haalistuneilla farkkuilla tai housuilla voi pukeutua täydellisesti.

4. Sea Green Lace Trim Camisole:

Sea Green Lace Trim Camisole

Tämä merivihreä silkkinen camisole voi toimia sekä yö- että vapaa -ajan vaatteina. Vaikka camisole voidaan yhdistää yöksi shortseihin, sitä voidaan käyttää farkkujen kanssa rento ilmeen täydentämiseksi. Tämä on paras valinta miehille, jos he aikovat lahjoittaa vaimolleen hääyönään.

5. V-muotoinen Camisole:

V-muotoinen Camisole

Tämä kermanvärinen silkkinen camisole lisää tyylikästä kosketusta käyttäjään. Kankaan rikkauden osoittaa kamin kermainen väri. Tämä on ihanteellinen käyttää takin tai takin alla. Sitä voidaan helposti kokeilla kerrostamalla. Tämä on hieman kiiltävä, koska saat seksikkään ilmeen, kokeile tätä kampusuolaa säännölliseen käyttöön.

6. Musta satiini -kammisoli:

Musta satiininen Camisole

Lisää glamouria koko ulkoasuun valehtelemalla tätä mustaa silkkiä, jossa on pitsiä niskassa. Tätä on mukava käyttää treffeillä tai juhlissa ystävien kanssa. Vaativat hyvin vähän koruja. Yhdistä se korkokenkiin. Tämäntyyppinen musta värillinen kampusuojus antaa hyvän ilmeen tytöille, joiden ihonväri on oikeudenmukaisempi, tämä sopii parhaiten myös vapaa -ajan asuun.

7. Olive Green Camisole Top:

Oliivinvihreä Camisole Toppi

Tämä V-muotoinen oliivinvihreä silkkinen camisole-toppi näyttää tyylikkäältä kuvan mukaisesti. Sitä voidaan käyttää denim- tai mustien housujen ja saappaiden kanssa. Selitysketju tai korvakorut täydentävät koko ilmeen. Jos suunnittelet camisolea farkkuihin, tämä on aina paras vaihtoehto.

8. Suunnittelija Camisole Top:

Suunnittelija Camisole Toppi

Yllä oleva suunnittelija silkki pitsi cami on jotain, jonka ehdottomasti haluat omistaa vaatekaapissasi. Pitsimuotoilu tekee yläosasta entistä tyylikkäämmän. Viimeistele koko asu yhdistämällä nahkahousut tai shortsit ja lenkkarit.

9. Navy Blue Lace Camisole:

Navy Blue Silk Lace Camisole

Tyylikäs ja muodikas silkkinen satiinipaita, jossa on brodeeratut pitsityöt yläosassa ja kaula -aukossa, on juuri oikea asu juhliin tai erityisiin treffeihin. Yhdistä se valkoisella housulla kuvan mukaisesti.

Hanki silkkinen camisole budjetin mukaan, voit kokeilla halpoja ja korkealaatuisia kameroita tarpeen mukaan. Camisoles voi varmasti muuttaa koko ulkoasua ja saada sinut näyttämään rohkeammalta ja lumoavammalta ilman vaivaa.