Coola idéer för korridordesign

kreativ-vägg-tatuering-lila-garderob-hall-design-idéer

Om du letar efter nya idéer för korridordesign är vi här för att hjälpa – vi har några spännande förslag och tips om hur du skapar en intressant och användbar inredning.

Idéer för korridordesign – organisation

elegant rosa konsolbordshall

När dina gäster anländer är korridoren den första delen av lägenheten eller huset de ser. Det är därför viktigt att använda korridoren för att göra ett tydligt uttalande om den inredningsstil som du har valt för hela inredningen. Vår Idéer för korridordesign erbjuda olika kreativa lösningar för varje anläggning – från modern till traditionell. Samtidigt är korridoren traditionellt mycket smal och det finns inte mycket lagringsutrymme. Du måste därför maximera utrymmet. Den första och främsta regeln är – hitta tillräckligt med förvaringsutrymme och hålla korridoren städad. Du har i princip två alternativ – antingen kan du bygga i en garderob – och sedan hålla själva korridoren så enkel som möjligt, eller organisera skoskåpen och klädställningarna på ett intressant sätt.

Idéer för korridordesign – väggfärg

Stengolv-hall-blå-väggfärg

Om du har en smal hall, välj en ljus färg. Svarta och vita ränder är lämpliga för väl upplysta, soliga korridorer, särskilt hus. Ljuskronor eller hängande lampor är ett måste. Om du hänger en stor spegel i en smal hall kommer rummet att se större ut. För en bättre effekt kan du lägga till subtila vägglampor ovanför spegeln. Om du är ute efter Idéer för korridordesign titta, kolla in dessa som passar storleken och formen på din egen hall. Intressanta färgglada väggtatueringar kan fungera som accenter. När väggdekalens färger samordnas med mattan är detta en perfekt kombination.

Idéer för korridordesign – välj golv och tak

klassisk stil-korridor-design-trägolv

Golvbeläggningen för korridoren ska vara densamma som i de andra rummen. Om du har olika golvbeläggningar, lägg ut korridoren enligt det rum som oftast är med dörren öppen / vardagsrummet till exempel /. de Idéer för korridordesign alltid ha rätt tak – oavsett om det är enkelt / puristiskt och minimalistisk inredning /, eller med dekoration och prydnader / traditionell och kunglig stil / – är undertaket ett bra alternativ.

Idéer för korridordesign – att välja rätt möbel

ultramodern-minimalistisk-interiör-hall-design

Konsolbordet och spegeln brukar vara med, men varför inte ställa in toalettbordet med en stol, eller en bokhylla, eller bara en fotovägg som dekoration istället? Var kreativ och låt dig ledas av våra förslag.

Kreativ korridordesign med idéer om lagringsutrymme

intressanta-korridoren-design-hemliga-idéer

Mörkt färgschema i korridoren

mörka ränder väggdekal korridor

Beige-brun färgschema och intressant korridorsform

beige-brun färgschema hall design

Bokhylla i korridoren

Förvaringsidéer för bokhylla

Fåtölj i rotting i korridoren

Fåtölj i rotting i rotting

Hall med glasgolv

Glasgolv hall design lyx hus