Bygg industriella chica hyllor själv – praktiska tips med rep och brädor

vägghylla byggmaterial förslag bygg dig själv modern praktisk

När en hylla går sönder tycker många att det är mycket lättare att köpa en ny än att fixa den gamla. Hemgjorda möbler och hushållsartiklar har fortfarande sin egen speciella charm och är också bra för plånboken. Här kommer vi att visa dig hur du kan göra en mycket fin och praktisk med hjälp av ett rep och ett par brädor Bygg din egen hylla burk.

 Bygg din egen hylla – byggmaterial och konstruktionsmetod

Bygg din egen hylla spara pengar möjligheter praktiska vägghylla byggmaterial

För att du ska kunna implementera dina individuella idéer kreativt måste du använda rätt verktyg och material för att bygga en hylla. Vi ger dig några användbara idéer som du kan använda hemma. Du behöver fyra rep eller tjocka rep med en längd på 30 cm och en tjocklek på ca 2 cm. Förbered också fyra tunnare rep – cirka 0,5 cm tjocka med samma längd. Du behöver fortfarande 2 träskivor och en platt borr. Färgen på repen är naturligtvis också mycket viktig. Välj den färg som passar ditt utrymme. Hyllplanker kan också förmålas. Du behöver fortfarande 2 krokar, en sax och en belysning. Om du redan har anskaffat byggmaterialet åt dig kan du göra det i din hemverkstad Bygg din egen hylla.

  Bygg din egen hylla – instruktioner för arbete

Bygg varianter själv instruktioner byggmaterial trendig vägghylla

Med den platta borren borra du fyra hål i de fyra hörnen på varje bräda som är tillräckligt stora för repen. Måla sedan brädet på alla sidor. Ta ett av de tunnare och ett av de tjockare repen och sätt in dem i hålen. Knyt först 2 knop 30 cm från varandra. Dra repens ändar genom hålen i den första brädan och knyt ihop dem under. När hyllan är klar, fäst den på väggen. Kolla in vårt förslag på bilderna. Så du kan ha en bra en kort tid och med billiga redskap Bygg din egen hylla!

Praktisk idé som betonar individuell stil

byggmaterial vägghylla praktiskt taget bygga själv förslag