Husdesign av Ângelo Fernandes med ett svartvitt tema

husdesign skrivbord skrivmaskin masker vägg

Till Husdesign, skapad av Ângelo Fernandes har en berömd författare. Eftersom han bara arbetar hemma och därför tillbringar större delen av sin tid där, var det särskilt viktigt att hitta en design som helt enkelt motsvarar alla hans önskemål. Författaren gillar den minimalistiska stilen. Följaktligen implementerades detta också i husdesignen och, som vi tror, ​​på ett perfekt sätt.

Husdesign – kontor med effektiv väggdekoration

hemdesign kontor skrivbord bokhylla belysning

För att inte göra den minimalistiska stilen för husdesignen för enkel valdes stora och imponerande möbler för inredningen av kontoret. Detta var en annan önskan från husägaren. På kontoret och arbetsområdet finns en enorm hylla som, hur annars ska det vara med en bil, är fylld med många böcker. Det belyses på ett slående sätt genom fönster i taket som släpper in naturligt dagsljus in i rummet. Rätt framför det är det rymliga skrivbordet med en antik skrivmaskin. En svartvit grå valdes för både väggar och golv i husdesignen, som vanligt för den minimalistiska stilen.

Husdesign – kontor med en stor bokhylla

kontorsrum grå vägghylla böcker skrivbordsstol

Den monokroma designen i Haus Design fortsätter också i de andra rummen. Möblerna användes också sparsamt. Köket har inga väggskåp och bänkskivan, som väggarna och golvet, är grå. Hyllan inbyggd i väggen är effektiv. En nisch hittades också i väggen för kylskåpet.

Skrivbord i trä med antik skrivmaskin

skrivbord kontorsrum trä lampa skrivbord masker

Det fortsätter på samma sätt i sovrummet. Det som omedelbart fångar ögat i husdesignen i det här rummet är att sängen ligger på en piedestal som har samma färg som golvet. Detta sätter det i rampljuset på ett särskilt vackert sätt. Sänggaveln, som också fungerar som ett sängbord för väckarklockan, är tillverkad av samma material. Den imponerande väggmålningen bestående av tre delar valdes också i matchande färger. Trots detta är det en stor förändring från den monokroma husdesignen.

Vardagsrumsdesign – träskänk som kontrast till den grå väggen

vardagsrum design hus skänk trä väggmålning fåtölj

I badrummet erbjuder Haus Design en öppen dusch med ett stort duschhuvud. Dessutom kan du koppla av i det moderna badkaret om det behövs. Återigen används en nisch i väggen som förvaringsutrymme. Detta sparar möbler. På betongkonsolen finns ett fantastiskt handfat i marmor i form av en skål. En subtil storlek valdes för spegeln.

Minimalistisk designidé i svartvit stil

husdesign byrå modern golvlampa svartvitt

Du kan se fler bilder på husets design nedan. Där kommer du att upptäcka att det svartvita utseendet inte verkar för mycket någonstans i huset. Det är det perfekta valet för en modern inredning, som också kan krydras eller ändras när som helst med möbler, tillbehör eller dekorationer. Du får möjlighet att anpassa den moderna stilen.

Husdesign – modernt, svartvit kök

minimalistisk köksdesign grå ljus takpall skåp

Köksdesign med hylla i väggnisch

modern köksdesign enkel handfat i trä

Modern husdesign – grå bänkskiva med handfat

husdesign kök diskbänk trä hylla nisch

Sovrumsdesign med säng på piedestal

modernt sovrum design hus säng betong golv vägg

Monokrom husdesign i sovrummet

sovrum idé design minimalistisk säng piedestal lakan

Monokrom design för väggmålningen i sovrummet

hus design sovrum svartvit väggmålning sockel betong

Badrumsdesign med öppen dusch

badrum design hus öppen dusch vägg nisch badrock

Designidé för ett modernt badrum – grå väggar och golv

husdesign badrum dusch badkar stege badrock

Modern design för det vita badkaret

badrum design badkar vit stege vas dekoration dusch

Lyxig marmordesign för diskbänken

badrum betong grå handfat marmor konsol spegel

En design av Ângelo Fernandes.