Modernt hus i bergen – hållbar arkitektur av sten och trä

Vinterhus bergsglasvägg

En modern sådan Hus i bergen lockar uppmärksamhet med en intressant fasad av sten och glas och ett trätak. Arkitekterna av Voorsanger inspirerades av det vackra läget och skapade ett öppet hus som erbjuder utsikt över omgivningen. På så sätt förbinder den hållbara arkitekturen insidan med utsidan.

Modernt hus i bergen – hållbar arkitektur

Husfasad-intressant tak

Den moderna  Hus i bergen är försedd med ett långt skyddstak så att de boende kan njuta av tiden utomhus på sommaren. Trä användes i överflöd i konstruktionen – fönsterkarmarna, trätrapporna, trätaket. En stenmur i hallen skapar en fin kontrast. Subtila infällda lampor och stora fönster ger tillräckligt med ljus i vardagsrummet. Beigebruna lädermöbler och massor av intressanta konstverk skapar en modern atmosfär. Inga pengar sparades vid inredningen av interiören för att göra interiören så bekväm och mysig som möjligt. Sten, räknare av trä och marmor av hög kvalitet var de föredragna materialen för golv och väggbeklädnad.

Modernt hus i bergen – imponerande inredning

rustik fjällstuga-modern inredning

Husets inredning är i harmoni med husets fasad och med den omgivande naturen – det ser grovt ut och ser fortfarande väldigt fint ut. Naturens kraft kan kännas genom hela byggnaden genom val av material. Inredningen imponerar framför allt med intressanta takfönster och spännande kontraster. Tack vare de intressanta takfönstren som släpper in mycket solljus i huset finns det ett spännande samspel mellan ljus och skugga. Den där Hus i bergen erbjuder den perfekta ön för lugn för en sommar eller vintersemester – det finns inga grannar i närheten och du kan njuta av landskapet ostört.

Takfönster i vardagsrummet

Vardagsrum interiör-intressant dekoration

Hus i bergen slår samman gränsen mellan insidan och utsidan

Fjällstuga med elegant inredning – skrivbord med marmorbänk

modern skåp fjällstuga

Husets ingång – väggbeklädnad med trä

Inredning väggbeklädnad trä

Naturstenmur och trätak med massor av fönster

intressanta takfönster inbyggda lampor

Rustik hall – fjällstuga med intressant inredning

Byggnad i natursten i väggen

Husets fasad – baldakin och uteplats

modern fjällstuga fasad

Hus i bergen i perspektiv – vackert landskap

Vinter semester hus berg

Husplan – planritning

Hus i bergen planritning plan

Hus i bergen – buss skiss

Hus bergsbyggnad skiss