15 uutta mallia Wrangler -farkut miehille ja naisille vuonna 2021

Farkut on suosikki asu sekä miehille että naisille, joilla ei ole ikää. On olemassa useita tuotemerkkejä, jotka tarjoavat vuoden aikana erilaisia ​​farkkuja uusilla kuvioilla vanhojen yksinkertaisten farkkujen päälle uusien trendien luomiseksi. Nouseva nimi suosittujen farkkuja valmistavien tuotemerkkien joukossa on amerikkalainen Wrangler -farkut, jotka ovat toimineet vuodesta 1904. Tuotemerkki on suosittu miesten ja naisten työvaatteiden valmistuksessa. Brändi on samanaikaisesti tarjonnut uusia malleja äärimmäisen mukavasti ja kestävästi, mikä tekee siitä yhden farkkujen huippumerkistä.

Parhaat Wrangler -farkut naisille ja miehille Intiassa:

Tässä on joitain laajalti hyväksyttyjä Intian Wrangler -farkkuja, jotka on valittu parantamaan muotistandardiaan.

1. Cowboy Cut -farkut miehille:

Cowboy Cut -farkut miehille

Cowboy -leikkausfarkut ovat yksinkertaisia, mutta ne antavat käyttäjälle upean ilmeen. Miesten Wrangler -farkut ovat sekä tummia että vaaleita sävyjä, sinistä ja mustaa, rajoitetut sivut. Farkut istuvat mukavasti vyötäröllä, kun taas farkut menevät hieman alas laskiessaan. Farkut saavat myös oikean pituuden, joka peittää myös osan jaloista. Jotta farkut saisivat täydellisen cowboy-ilmeen, niille annetaan korkeavyötäröinen muotoilu.

2. Kestävät miesten farkut:

Kestävät miesten farkut

Wrangler -miesten farkut, jotka tarjoavat sinulle erilaisia ​​värejä ja haluttua istuvuutta, ovat yrityksen esittämä karu muotoilu. Wrangler -miesten farkut antavat samettisen ulkonäön ja tekstuurin. Täydelliset farkut on valmistettu pienestä tuhlauksesta, jossa on tarkka vyötärökahva. Farkut ovat myös virallisia vaatteita eri toimistoissa.

3. Valkoiset farkut naisille:

Valkoiset farkut naisille

Tavallinen, jossa on apinanpesun valkoinen vaikutus polven etuosaan, on ihastuttavampaa naisten keskuudessa. Naisten Wrangler -farkut ovat ottaneet mallin käyttöön antamalla sille kapean ulkonäön ja antamaan aistillisen ilmeen. Farkkujen vyötärö sopii sekä korkealle että matalalle vyötärölle. Suunnittelusta on saatavana myös muita lämmittäviä värejä, kuten mustaa, ruskeaa, sinistä, vaaleanpunaista, valkoista jne. Lisätäksesi sävyjä kokoelmaasi. Farkut voidaan kuljettaa sekä toimistoon että henkilökohtaiseen käyttöön.

4. Patchwork -farkut naisille:

Patchwork -farkut naisille

Uusi naisten farkkumallisto sisältää taskurakenteisiin tehdyn muutoksen. Yksinkertaisissa tummansinisissä farkkuissa on tilkkutöitä molemmissa taskuissa, ja niissä on pieniä vaakasuoria ja pystysuoria viivoja vaalealla sävyllä polvessa ja sen alapuolella ainutlaatuisen muotoilun luomiseksi. Farkut saavat kodikkaan istuvuuden vyötäröstä polviin, kun taas alaosa on hieman hukassa, mikä on saanut inspiraationsa merenneito -ilmeestä kapeissa farkkuissa. Tällaiset farkut ovat suosittuja korkeakouluissa, retkillä, loman seurannassa jne.

5. Retro farkut miehille:

Retro farkut miehille

Miesten Retro Wrangler -farkut sopivat hyvin ihmisille, jotka ovat kevyitä. Farkut antavat katsauksen 80 -luvun farkkumuotiin, joka on karkean sininen ja musta. Tämä on yksi yleisimmistä farkkuista, joita miehet käyttävät rutiininomaiseen käyttöön tai vapaa -ajan lomiin, joissa on vaaleat, mustat ja valkoiset paidat. Suora leikkaus farkut ovat paksut reunat tehdä farkut karkea ja kova pitkäaikaiseen käyttöön.

6. Progear -miesten farkut:

Miesten Progear -farkut

Wrangler on aina ollut uutisissa nuorille antamiensa uusien mallien kanssa. Uusi miesten Wrangler -farkkumallisto saa kaksivärisen vaikutuksen yhdistämällä denim -farkut puuvillamateriaalista. Kyllä, farkut saavat lyhyen housun ulkoasun farkkuissa, kun taas alaosa on valmistettu harmaasta puuvillamateriaalista ja farkkureunat sivuilla. Suunnittelua käyttävät nuoret korkeakouluissa, retkillä, piknikillä ja paljon muuta, ihoa tiukalla päällä.

7. Ripped Women’s Wrangler Jean:

Repi naisten Wrangler Jean

Ripped -mallit ovat trendikkäitä naisten keskuudessa uuden muokatun ilmeen saamiseksi. Tummansiniset naisten Wrangler -farkut saavat valkoisen pesukuvion reiteissä ja ristikkäiset vuorauskuviot vyötäröllä. Jotta se olisi tyylikkäämpi, sille annetaan nilkan istuvuuspituus ja repeytyneet mallit molemmilla polvilla. Teini -ikäiset kuljettavat farkkuja retkille, piknikille ja juhliin yhdessä ihoa tiukkojen yläosien kanssa.

8. Valkoiset Wrangler -naisten farkut:

Valkoiset Wrangler -naisten farkut

Valkoiset farkut, joissa on nilkan pituiset mallit, antavat viehättävän ilmeen naisille, joilla on ohuet jalat. Farkut Wrangler on saanut hieman häviävän muodon, jonka pää on ympyränmuotoinen kolmio. Näistä farkkuista on saatavana sekä matala vyötärö että korkea vyötärö. Farkut on muotoiltu lyhyillä yläosilla ja korkokengillä, jotka antavat tarkan ilmeen jaloille. Malli on saatavana myös muina väreinä, kuten musta, punainen ja vaaleanpunainen.

9. Woodman Camo miesten farkut:

Woodman Camo miesten farkut

Etsitkö erilaista muotoilua farkkuissa! Wrangler on tuonut markkinoille uuden kokoelman, joka antaa jälkiä erilaisista siveltimistä, samanlaisia ​​kuin armeijan housut. Woodman -camo -malleissa on pienet ohuet farkut, joissa on pudotussuunta, vyötäröstä alaspäin ja kiinteät päät jaloissa. Ironiset värit farkut antavat vahvan ilmeen tapahtumiin, kuten seurantaan, vuorikiipeilyyn, metsäleirille jne.

10. Wranglerin Work Wear -farkut:

Work Wear Miesten farkut, Wrangler

Wrangler on kuuluisa työvaatteista, joita se palvelee sinua. Samanlainen Wranglerin musta farkku, joka oikeuttaa yrityksen olemassaolon, on varsin suosittu työssäkäyvien keskuudessa. Farkut saavat tilaa vievän ulkonäön ja pudotetun koon, mikä saa käyttäjän työskentelemään mukavuusalueella. Se on myös tehty melko kestäväksi kaksoisompeleilla taskuilla ja sivuilla sekä leveillä päädyillä, jotka lisäävät sen tyytyväisyysvyöhykettä.

11. Vintage naisten farkut:

Naisten vintage farkut

Haluatko 70 -luvun katsauksen persoonallisuuteesi! Wrangler -farkkujen naisten kokoelma, jossa on vintage -ilme, täyttää varmasti kaikki toiveesi. Siniset farkut kilpailevat farkkujen värin ja pisteiden suunnittelun suhteen muista farkkuista kovalla kilpailulla. Päät antavat sinulle joitakin shortseja, jotka näyttävät siltä pituudelta polvien ja nilkan välillä.

12. Mid Rise naisten farkut:

Mid Rise naisten farkut

Wrangler -farkut naisille, joissa on uusi kuvio ja värimateriaali, esiteltiin nuorelle. Farkut on valmistettu tummansinisestä ja harmaasta, ja hakuvaihtoehdoissa on erilaisia ​​kuvioita, kuten kukkia, pitkiä nauhoja jne. juhlat jne. Farkut on varustettu täydellä pituudella ja korkeampi vyötärö, joka antaa täydellisen otteen. Farkut antavat vartalolle täydellisen otteen ja ovat siksi ensimmäinen vaihtoehto hoikkaille naisille, jotka haluavat paljastaa laihat jalat.

13. Carpenter -farkut miehille:

Carpenter -farkut miehille

Wrangler -farkut ovat myös antaneet suuren valikoiman farkkuja kirvesmiehille. Sinisissä farkkuissa on useita taskuja edessä, takana ja sivuilla, joten puusepät voivat säilyttää instrumentteja. Farkut on myös valmistettu kaksoismateriaalipäällysteestä, jotta ne olisivat vahvempia käyttäjille. Farkut ovat saatavilla eri pituisina, jotta käyttäjä rentoutuu työskennellessään eri asennoissa. Voit valita suosikkisävysi farkut -luokasta, kuten sininen, taivaansininen, musta, ruskea jne.

14. Miesten rahtifarkut:

Cargo -farkut miehille

Miesten Wrangler -farkut, joissa on rahtikuvio, antavat käyttäjälle suunnittelijan ilmeen. Tavarafarkut on valmistettu ohuesta farkkukerroksesta, jossa on puuvillaa. Farkut saavat löysän ja laatikkomaisen ilmeen, jossa on useita ylimääräisiä sivutaskuja. Farkut kuljetetaan korkeakouluille, piknikille ja muihin tapahtumiin. Tämäntyyppisten rahtifarkkujen mukavuus tekee siitä parhaan vaatteen seurantaan ja muihin vastaaviin tapahtumiin. Tavarafarkkuja käyttävät myös tanssijat, jotka rakastavat liikkumista hip hop -liikkeissä.

15. Capri -farkut naisille:

Capri -farkut naisille

Wrangler -farkkujen naisten käyttöön ottamat Capri -farkut ovat antaneet hämmästyttäviä kuvioita erilaisiin tilaisuuksiin. Farkut on valmistettu sileästä denimmateriaalista, joka on myöhemmin suunniteltu kukkakuvioihin ja pienillä kirjonnoilla punaisena, valkoisena, keltaisena ja vihreänä. Caprin pituus on hieman polven alapuolella, ja sen ympärillä on erilaisia ​​taskuja. Caprin mukana tulee erilaisia ​​matalat ja sopivat t -paidat ja pitkät korkokengät upean ilmeen saamiseksi.

Farkut Wrangler -malleissa on yksinkertaistettu muoto, koska ne keskittyvät enemmän viralliseen kulumiseen. Suurin osa niiden malleista tulee tavallisilta perusteilta, joilla tehdään valkoista pesua, kirjontaa, painatusta jne. Wrangler on luotetuin tuotemerkki ohutkerroksisen mutta kestävän suhteen. Saatavana useissa eri väreissä, ja sitä myydään enimmäkseen sinisen ja mustan sävyissä, joita työntekijät kantavat, ja se on yrityksen päätavoite. Se tarjoaa laajan valikoiman kokoja, jotka sopivat ohuimmalle suurimmalle yksilölle ilman ikää.