Idéer för vågor och lockar frisyrer för män och tips om styling

lockar frisyrer för män wave kit harrington axellängd hår idé

Män med lockar är attraktiva. Och utan tvekan har lockigt hår också sina fördelar. De skapar textur och volym och kan användas för en mängd olika frisyrer. De har dock nackdelen att de ofta är svåra att kontrollera och gör styling till en utmaning. Så att detta inte är fallet för dig har vi inte bara sammanställt några användbara vård- och stylingtips som är bra för ditt hår. Vi har också några snygga lockiga frisyrer för män som du kan tänka på om du letar efter ett nytt utseende. Oavsett om du vill ha en kort frisyr, medellånga frisyrer för män med lockar eller ännu längre varianter, i följande lista hittar du garanterat rätt styling för din smak och typ. Visa upp dina lockar eller skapa ett vågigt utseende med ditt raka hår!

Kombinera vågiga och lockiga frisyrer för män med underskärning

lockar frisyrer för män modern underskuren rakningstrend

Mest troligt är ingen ytterligare förklaring nödvändig för underskottet nu. Med eller utan skägg känner alla honom och många kan bara inte få nog av honom. De korta rakade sidorna och halsen på de lockiga frisyrerna för män säkerställer att lockarna och volymen kan komma till sin rätt och representera höjdpunkten i din styling. En annan effekt är att frisyren får ansiktet att se lite längre och smalare ut. En stor fördel är att denna frisyr är särskilt enkel och snabb att styla och underhålla.

Stylingtips för den lockiga underskärningen

lockar frisyrer för män sidecut underskurna vågor styling tips

Använd en hårtork för att torka håret från rötterna mot hårspetsarna för att skapa volym. Håret kan föntorkas både framåt och bakåt. Slutligen, massera håret in i håret för att ge det håll och glans. För att göra detta, lägg en del av produkten i ena handen, gnid den i händerna och fördela den sedan jämnt.

Moderna lockiga frisyrer för män med sidoseparering

lockar vågor frisyrer män avslappnad sidoseparation höftfrisyr trender heeren skägg

Denna variant är också känd och populär för rakt hår, men passar lika bra för lockigt och voluminöst hår. Även här är sidorna något kortare än på toppen av huvudet, men inte så korta som med sidan eller underskärning. Det långa håret kan sedan kammas åt vänster eller höger som du vill. Krullarna skapar stor volym.

Stylingtips för sidoseparationen

lockar frisyrer män sida parting idéer vågor vågigt utseende

Även här görs fönstret från botten till toppen, det vill säga från hårets rötter mot hårets ändar. Det är bäst att använda en skelettborste med vilken du drar upp håret och åt sidan istället för bakåt. Med handen stylar du också håret åt sidan. Slutligen fixa lockiga frisyrer för män med sidoseparering med hårvax som ger glans samtidigt.

Frans för korta lockar frisyrer för män

lockar vågor frisyrer män fransstil trendiga snygga moderna lugg

Den så kallade fransen är också väldigt snygg. Även här är sidorna och nacken kortare, medan toppen av huvudet pryds av mer frodigt hår. I princip liknar luggen de lockiga frisyrerna för män med sidoseparation, bara att ingen sidoskillnad bildas vid styling. Vanligtvis är delarna på toppen av huvudet lite kortare än för sidoseparationen, men det kan också variera. Randområdet är också längre än håret på toppen av huvudet.

Stylingtips för fransarna

lockar vågor frisyrer män frans idéer unga gamla sidecut lång

Om du vill styla dessa lockiga frisyrer för män är det bäst att börja med hårmousse för lockigt hår, som du arbetar in i det fuktiga håret. Knåda sedan håret med händerna medan du fönar. Arbeta sedan i en texturprodukt (t.ex. hårvax eller stylingpasta) och fixa med en ljus hårspray om så önskas.

Kamma frisyren bakåt

lockar vågor frisyrer män casual kamning medellång orlando bloom mousse

Denna variant är mycket lämplig för medellångt hår och lockiga frisyrer för män, men kan också användas för underskärning. Du kan få det perfekta snittet för att skapa en sådan frisyr genom att förklara för din frisör vilken styling du har i åtanke. Han kan göra en underbar bedömning av hur man bäst klipper håret. Stylingen säkerställer ofta att lockarna mer eller mindre slätas ut.

Style hår bakåt – tips

lockar frisyrer män medellång kam tillbaka män styling maskulin

Arbeta en stark pomade i torrt hår. Fukta håret lite med hjälp av en sprayflaska och börja dra tillbaka det med fingrarna. Kör fingrarna genom håret. Upprepa det hela tills du har uppnått önskat resultat.

Casual lockiga frisyrer för män med långt och medellångt hår

lockar vågor frisyrer män fönar styling medellängd harrington stjärnor ser

Långt och medellångt hår klipps bara med sax, även för män. Vid mycket tjockt hår kan skikt också föras in i håret för att öka volymen och ge håret dess form. Samtidigt minskar också hårets vikt, vilket gör stylingen mycket enklare. Oavsett om det är lockar eller vågor, är frisyrerna snygga och attraktiva på samma gång.

Stylingtips för långa, trendiga lockiga frisyrer för män

lockar frisyrer män medellånga knåd styling tips inspiration

Även om du kanske tycker att styling är komplicerat och tidskrävande, är det långt ifrån fallet. När du väl har koll på det och vänjer dig, behöver du inte spendera mycket tid. Stylingen börjar med att föna efter hårtvätt, under vilken du knådar håret med fingrarna. Resultatet kompletteras sedan helt enkelt med en textureringsprodukt som bearbetas i lockarna eller vågorna. Du får en avslappnad och elegant herrfrisyr!

Bob frisyr för män med vågigt eller lockigt hår

lockar vågor frisyrer män bob män frisyr idéer vård tips frisyr

Ja, den trendiga boben för kvinnor finns också för män och det ser bara fantastiskt bra ut! Kit Harrington leder vägen, men andra stjärnor har sedan länge valt utseendet. Din frisör kan då bäst bedöma rätt längd och klippning för din ansiktsform och förbereda det utseende du vill ha, vilket du bara behöver styla ordentligt i slutet.

Styling bob för coola lockar frisyrer för män

lockar frisyrer män bob frisyr tips johnny depp

En balsam utan tvätt eller naturliga håroljor är bäst när du vill styla boben. De återfuktar och skyddar torrt hår, särskilt med lockar, vilket i sin tur garanterar enklare styling. Om du vill styla de vågiga eller lockiga frisyrerna för män, använd hårmousse och sätt med en ljus hårspray.