Ny hårtransplantationsmetod utvecklad i Turkiet, i hårtransplantationens mekka

Många människor som drabbas av håravfall reser årligen från Tyskland, Österrike och Schweiz till Istanbul för en hårtransplantation. Detta är inte ovanligt eftersom Istanbul är Mecka för hårtransplantationer och skägghårstransplantationer. Armaturerna för hårtransplantationer fungerar i Turkiet och gör sitt bästa varje dag för att ge människor som drabbats av håravfall ett nytt självförtroende genom sin nya estetik. De flesta innovationerna inom hårtransplantation kommer också från Turkiet.

Ny hårtransplantationsmetod utvecklad i Turkiet

Det är helt nytt NEO FUE hårtransplantation, som är baserad på den konventionella FUE -metoden för hårtransplantation och representerar en effektiv vidareutveckling. Denna innovativa metod utvecklades av Dr. Balwi och hans behandlingsteam utvecklades och genomfördes uteslutande på Elithair. Revolutionen i transplantation av eget hår bygger på kunskapen om att förstärkta hårrötter kopplas snabbare till matningsnerverna. Detta förkortar och optimerar läkningsprocessen och tillväxttakten för det implanterade håret är högre.

Vad är särskilt nytt med denna metod??

De transplanterade transplantaten växer bättre på grundval av aktiveringen av hårrötterna i förväg

Den nya utvecklingen föregås av många års forskning och många praktiska tester. Detta tar hårimplantation till en helt ny nivå. Försvagade folliklar i hårbotten är föraktiverade, så du kan räkna med starka och friska transplantat vid hårtransplantation i Turkiet. Detta förkortar och optimerar läkningsprocessen och tillväxttakten för det implanterade håret är högre. Två veckor före det minimalt invasiva förfarandet får patienten ett paket som innehåller NEO FUE PREPARATION inklusive instruktioner för användning. Baserat på hårrotsaktiveringen i förväg växer de transplanterade transplantaten bättre och hårtätheten i mottagarområdet ökas. Det övergripande resultatet är mer omfattande, eftersom hårrötterna har förberetts optimalt för borttagning och transplantation.

Efter många års forskning med obegränsad expertis och praktisk erfarenhet har hårtransplantationstekniken optimerats för att säkerställa det bästa resultatet. NEO -hårtransplantationen i Istanbul skapar en helt naturlig hårtäthet i givar- och mottagarområdet. Det transplanterade håret är betydligt mer omfattande än med andra metoder. FÖRBEREDELSEN har en positiv effekt på läkning och påskyndar processen effektivt.

Varför väljer många att ha hårtransplantation i Turkiet?

Hårtransplantationsmetod i Istanbul, hårtransplantationens mekka

Industrins armaturer arbetar i Turkiet och utvecklar redan moderna hårimplantationstekniker tills de har blivit perfekta och därför absolut tillförlitliga.

En anledning till medicinsk turism i Turkiet som inte kan avfärdas utan kostnad är de låga priserna med samma kvalitet som i Tyskland. Alla som får hårtransplantation utförda i Istanbul kan vara förberedda på tyska standarder och maximal hygien. Det är inte längre en hemlighet att samma tjänster i samma kvalitet som i Tyskland är mycket billigare i Turkiet.

Med Neo Fue -hårtransplantation är tillväxttakten för det implanterade håret högre

Vem priserna för en Hårtransplantation i Turkiet Om du jämför det med kostnaden för hårtransplantation i Tyskland kommer du snabbt att märka en allvarlig skillnad. Men i motsats till den första tanken att besparingarna kan hittas i kvaliteten, har prisfördelarna helt andra skäl. Personalkostnaderna i Turkiet ligger långt under taxorna i Tyskland. Eftersom fullt hår är av särskild betydelse i turkisk kultur subventioneras hårtransplantationssektorn till och med av staten. Förutom personalkostnaderna är uthyrnings- och inköpskostnaderna för fastigheter lägre än i Tyskland. I genomsnitt kostar ett transplantat i Turkiet cirka 1,89 euro, medan samma transplantat i Tyskland kostar 3,29 euro.

Det bör också nämnas att bokning av ett all inclusive-paket säkerställer att din vistelse är perfekt organiserad och skräddarsydd för hårtransplantationen, inklusive transfer till och från flygplatsen, hotellboende och transfer till hårkliniken. Uppföljningsvård ingår också i servicepaketet och kan göras på en hårklinik på din egen bostad i Tyskland.

Hårtransplantation erfarenhet i Istanbul

Hårtransplantation erfarenhet i Istanbul

Erfarenheterna och recensionerna för hårimplantat i Turkiet är genomgående positiva. Du får det bästa intrycket genom att leta efter recensioner på Internet eller titta på videor på YouTube. I utvärderingarna av de personer som redan har genomgått hårtransplantationen framgångsrikt, förutom deras entusiasm för resultatet, återspeglas också servicekvaliteten. Vänligheten, ett tysktalande behandlingsteam, en artig allroundorganisation och prisfördelar är lika populära som själva hårtransplantationen. De många videoklippen som dokumenterar behandlingsprocessen eller bilderna före och efter skapar maximal transparens för patienten redan från början med en bra känsla.

Hårtransplantation i Turkiet under Corona -tider

Hårtransplantation i Turkiet under Corona -tider

I tider med Corona -krisen står många drabbade nu inför frågan om en hårtransplantation ens är möjlig i Istanbul. Det finns dock inget att oroa sig för. Behandlingen sker under Covid-19 säkerhetsåtgärder och högsta hygienstandard. Allt du behöver för att komma in är ett PCR -test som inte är äldre än två dagar. Ytterligare ett koronatest är nödvändigt före det minimalt invasiva förfarandet, men detta erbjuds utan problem på hårkliniken med eget laboratorium. Om resultatet är negativt finns det inget som hindrar en hårtransplantation. Du hittar mer information i videon nedan: