Väggkrok i den lilla hallen som en platsbesparande ersättning för garderoben

väggkrok i den lilla korridoren metall-chic-turkos-vägg-färg-ikea

Om korridoren är smal eller liten är det inte en bra idé att fylla på med möbler. Detta kommer att göra rummet ännu smalare och ser allt annat än mysigt ut. Utrymmesbesparande åtgärder krävs här och vi skulle vilja presentera en för dig i den här artikeln. Istället för en garderob som tar mycket plats kan du helt enkelt hänga snygga väggkrokar på väggen. Dessa lämnar tillräckligt med utrymme för att röra sig, men tjänar fortfarande sitt syfte. Vi visar dig några kreativa idéer för Väggkrok i den lilla korridoren, som du kan använda som inspiration när du sätter upp din entré.

Väggkrokar i den lilla korridoren för enkel inredning

väggkrok i den lilla korridoren ikea-platsbesparande-schuregal-skandinavisk-möblerad stil

Naturligtvis är denna idé för väggkrokar i den lilla korridoren inte bara lämplig för denna typ av korridor. De som gillar enkla mönster kan också använda vägg- och kappkrokar i en större hall och ha en lika snygg inredning. Det viktigaste är att du i slutändan har en anläggning som passar din smak eller åtminstone representerar en bra kompromiss.

Idéer för väggkrokar i den lilla korridoren

väggkrok i den lilla hallen droppform-svart-blå-vit-design

Väggkrokar är allt annat än tråkiga nuförtiden. Formerna och färgerna är olika och kombinationer för lapptäcke är inga problem alls, men blir snabbt till riktiga blickfång. Om du letar efter en lämplig modell kan du också fästa sådana falska väggkrokar i den lilla korridoren. Tårdropformen lossnar atmosfären på ett visst sätt.

Väggkrok av trä

väggkrokar i den lilla korridoren trä-dubel-idé-målning-färg-accenter-korridor

Väggkrokar kan naturligtvis också göras själv. En mängd olika material och föremål som dörrhandtag, klädnypor och till och med rör är lämpliga för DIY -väggkrokar. Ovan är ett enkelt exempel med hjälp av träpluggar. Dess synliga ände har också kryddats med lite färg.

Praktisk och kreativ väggkrokidé för hyllor

väggkrok i den lilla hallen original-kappa krok-hylla-idé-praktisk

Detta är en lika smart idé för att använda träpluggar. De fungerar inte bara som väggkrokar i den lilla korridoren, utan kan också hålla brädor samtidigt för att fungera som praktiska hyllor. Fäst helt enkelt pluggarna med varandra med jämna mellanrum. Du kan byta hyllor när som helst. Ändra höjden eller använd större eller mindre brädor när du vill.

Iögonfallande väggkrokar gjorda av klädnypor

väggkrok-liten-hall-diy-idé-trä-klädnypor-brevhållare

Klädnypor är ett annat sätt att göra egna klädkrokar till korridoren. Du kan fästa klämmorna på väggen som de är och använda dem för att hålla jackorna på plats, eller så kan du lägga till ytterligare krokar, som man gjorde i det här exemplet för väggkrokar i den lilla korridoren. Sedan kan du använda klippen för att hålla foton, brev och andra saker på plats.

Väggkrokar istället för en garderob

väggkrok-liten-hall-dekorativ-vred-optisk-metall-accent-trä

Med väggkrokar i den lilla korridoren sparar du utan tvekan mycket utrymme och du får också en intressant dekoration för väggen. De så kallade prickarna är väldigt trendiga. Det här är runda mönster som påminner om dörrhandtag. De ser subtila och dekorativa ut på den nakna väggen samtidigt. Vi tycker att denna kombination av trä och metall är väldigt vacker.

 Klassiska kappkrokar för väggen

vägg-krok-liten-hall-enkel-entré-område-handväska-lagringsutrymme

De som gillar traditionella inredningsstilar hittar denna variant för väggkrokar i den lilla korridoren. I det här exemplet är de dock inte i korridoren, utan direkt i vardagsrummet, till vilket entrén leder. Men det spelar ingen roll, för kappkrokarna är en fin grej på ett eller annat sätt. Det finns till och med plats här för en liten pall att bekvämt ta på dig dina skor.

Idé från Ikea

väggkrok-liten-hall-ikea-idé-praktisk-kläder-krok-spegel-tavla-vägg

Här kan du se en originalidé från Ikea för väggkrokar i den lilla korridoren. Men du kan också göra det själv. Använd en gammal dörr eller annan typ av bräda. Ju lättare materialet används, desto bättre. Fäst en spegel på väggen, som du också kan utrusta med en dörrpropp. Måla tavlan färg på insidan av brädet, medan utsidan används för att fästa kappkrokar.

Använd väggkrokar för en minikapprum

väggkrokar i den lilla hallen-kombination-bord-spegel-garderob-kappkrok

Prickar är också väl lämpade för att bygga ett så litet klädställ från väggkrokar i den lilla korridoren. Den har en liten bräda och en spegel, medan prickarna används för att hänga kläder. Detta är ett bra alternativ om enskilda krokar är för enkla för dig. Kom gärna på något själv. Det enda viktiga är att du sparar utrymme.

Köksräcke för korridoren

väggkrok-liten-korridor-klädstång-krok-modern-svart-vägghylla

En bra idé för väggkrokar i den lilla korridoren är också köksskenan som krokar kan hängas på. Dessa finns i olika längder så att du kan välja den perfekta varianten för din hall. Räcken ser också modern ut och ger också en intressant accent i korridoren, som också ser modern och snygg ut.

Klassiska kappkrokar

väggkrok-liten-hall-metall-klassisk-kläder-krok-idé-sko-skåp-rymd-sprend

Denna design för väggkrokar i den lilla korridoren har använts för att hänga jackor i århundraden. Flera krokar är fästa bredvid varandra. Nackdelen är att du inte kan välja avståndet själv om du inte bygger systemet själv. En fördel med någon typ av väggkrok är att du fortfarande har plats under för en liten möbel.

Väggkrokar i väggnischer

väggkrok-liten-korridor-enkel-modern-svart-möbel-vit-väggfärg

Om din hall har en oregelbunden form är väggkrokar också en användbar variant. En väggnisch som den som finns i den här korridoren kan ibland vara opraktisk och inte ha tillräckligt med plats för garderober och andra möbler, särskilt om korridoren är ganska liten. Väggkrokar i den lilla korridoren är ett alternativ.

Väggkrokar prickar

väggkrok i den lilla hallen gros-knopf-design-vägglampa-industriell

Här kan du se de sympatiska prickarna igen. De är gjorda av trä och har olika storlekar. På så sätt ger de textur till väggen. Fäst prickarna eller andra väggkrokar i den lilla korridoren horisontellt eller vertikalt och kombinera dem med andra dekorationer för att skapa en mysig atmosfär.

Platsbesparande anläggning i korridoren

väggkrok-liten-hall-bräda-dekoration-vägg-spegel-smal-korridor-inredning

Oavsett vilken typ av väggkrok du väljer i den lilla korridoren, tänk på hur många du behöver. Det beror på hur många som bor i hushållet och om du bara vill hänga kläder eller väskor på väggen. Krokarna är till och med väl lämpade för nycklar.

Väggkrok utan borrning

väggkrok-liten-hall-rund-design-modern-vit-svart-ljusblå

Väggkrokarna i den lilla korridoren är också ett bra sätt att lägga färg på en vit vägg utan att behöva måla hela väggen. Kombinera flera färger eller lämna den med en. Du hittar sedan andra lämpliga dekorationer för att skapa en mysig helhetsbild och för att få en snygg inredning.

Använd väggpaneler

väggkrokar-liten-korridor-klassisk-hall-väggpanel-röd-väggfärg

Om du inte vill borra alla väggkrokar i väggen i den lilla korridoren kan du också fästa dem på väggpanelen, om sådan finns. För övrigt är trä som väggbeklädnad en bra designidé för korridoren. Detta bör dock vara ljust så att korridoren ser mer rymlig ut.

DIY -idé med träskiva

väggkrok-liten-hall-gör-själv-bräda-dekoration-pall-barn

Även med en sådan variant sparar du dig själv att behöva borra många hål i väggen. Väggkrokarna i den lilla korridoren fästs helt enkelt på valfri bräda. En annan variant är naturligtvis krokar som är limmade på väggen. Du bör dock komma ihåg att de inte tål tunga vikter.