Kuinka parantaa krooninen hilse?

Hilse! Eikö ole ärsyttävää? Tällä hetkellä on paljon ihmisiä, jotka kärsivät hilseongelmasta? Monet ihmiset tuntevat olonsa epämukavaksi, kun hiuksissa on valkoisia hiutaleita, jotka ovat muuten sateisia hartioilleen. Hilse on yksi suurimmista yleisistä vaivoista, jotka järkyttävät päänahkaa. Se on vain päänahan turkin kuolleiden solujen äärimmäistä skaalausta. Tämä on jatkuva tila, joka usein tekee siitä lujan voittaa ilman luotettavaa, pitkäaikaista yritystä.

Kuinka parantaa krooninen hilse

Hilseen tyypit:

1. Kuiva hilse: hiutaleet tulevat näkyviin hopeanhohtoisia ja valkoisia

2. Märkä hilse: hiutaleet ovat vaalean kellertäviä epämiellyttävän tuoksun vuoksi.

Hilseen merkki:

Hilse ei ole sairaus, mutta oire. Tietyt oireet ovat seuraavat;

  •  Hiutaleisen aineen putoaminen.
  •  Liian paljon ja ilmeistä ihon hilseilyä.
  •  Valkoiset tai harmaat asteikot,
  •  Kutina ja rasvainen iho,
  •  Turhautumista tai ihon punoitusta.

Kroonisen hilseen syy:

Tarkkaa hilseen lähdettä, joka tunnetaan myös nimellä scurf tai Pityriasis simplex capillitii, ei tunneta. Toisaalta useimmat asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että se ei johdu puutteellisesta hygieniasta.

Krooninen hilse on tarttuva muoto, joka johtuu päänahan sairaudesta tai solujen nopeasta kypsymisestä tai ylimääräisestä talintuotannosta. Se voi myös olla seurausta kovemmasta tilasta, joka muistuttaa ihottumaa. Hilse aiheuttaa voimakasta kutinaa ja opastaa myös päänahan aknea.

Paras tapa hoitaa kroonista hilseä:

Kotona on useita korjaustoimenpiteitä, ja niiden jatkuva käyttö auttaa parantamaan tätä kroonista hilseä. Ne ovat seuraavat;

♦ Hoidot:

  •  Nauti 1000 mg mustaherukkaöljyä joka päivä. Se sisältää gamma-linoleenihappoa, joka tukee tervettä päänahkaa ja hyvää hiusten kasvua.
  •  Puhdista hiukset säännöllisesti ja käytä seleeniä sisältävää shampoota, muuten salisyylihappo odottaa hilseen poistumista.
  •  Lisää säännöllistä A -vitamiinin ja B -vitamiinien syömistä. Hanki ne tablet -muodossa; Muussa tapauksessa lisää saantiasi loogisesti koko ruokavalion ajan.

Kotihoidot krooniseen hilseeseen:

1. sitruunan kuori:

Tästä on eniten hyötyä, jos sitä käytetään säännöllisesti. Tässä käytetään sitruunapesua. Ensinnäkin sinun on otettava 3 tai 4 sitruunaa, haudutettava niiden kuoret kiehuvaan veteen seuraavan kylmän liuoksen lisäksi. Levitä se lukkoihisi ja tarkkaile eroa viikossa.

2. Inkivääri ja punajuuri:

Sinun on suoritettava murskata ne tahnan muodostamiseksi, levitä sama päänahkaan joka ilta ja pese se sitten korkealaatuisella shampoolla seuraavana aamuna. Voit tuntea olosi erilaiseksi ja krooninen hilse on menneisyyden kiinnitys.

3. Aloe Vera -geeli:

Se sisältää jäähdytysvaikutuksen sekä antibakteeriset ja sienilääkkeet, jotka varmistavat, että krooninen hilse paranee hetkessä. Laita Aloe Vera -geeliä päänahkaan noin puoleksi tunniksi ja pese seuraavaksi hellävaraisella shampoolla.

4. Neem -tahna:

Keitä Neemin lehtiä ja tee tahna sen jälkeen levitä helposti hiuksillesi noin 1 tunti. Pese vedellä. Tahnan toiminta estää kroonisen hilseen palaamisen, mutta myös takaa, että hiuksista tulee kiiltävät ja tyylikkäät.

5. Reetha:

Se on uskomaton aine, joka parantaa kroonista hilseä ja näkyvämmin, estää hilseen palaamisen. Levitä reetha-saippuaa, muuten muodosta tahna reetha-jauheesta ja aseta se hiuksillesi saadaksesi kosteat, hilseettömät hiukset.

6. Jogurtti ja mustapippuri:

Tämä on hilseenvastainen toiminta. Jogurtti vähentää skaalauksen tehoa. Sekoita 2 teelusikallista mustapippurijauhetta kupilliseen juustoa ja sekoita huolellisesti. Pyyhi tämä yhdistelmä sen jälkeen hilseen liioiteltuun päänahkaan ja tunnin kuluttua puhdista se hellävaraisella shampoolla.