Kuinka saada suorat hiukset luonnollisesti kotona?

Suorien hiusten saaminen on erittäin helppoa ja vaatii hyvin rajoitetun ajan. Se auttaa kuitenkin, jos sinulla on luonnollisesti suorat hiukset. Monet naiset ympäri maailmaa syntyvät luonnollisesti suorilla hiuksilla, mikä on erittäin tyylikäs piirre. Jos et ole yksi näistä naisista, ei ole mitään syytä huoleen, koska suorien hiusten saaminen on erittäin helppoa.

Kuinka saada suorat hiukset luonnollisesti kotona

Nykyään on saatavilla paljon laitteita ja kosmetiikkatuotteita, jotka auttavat sinua saamaan suorat hiukset nopeasti. Näistä tuotteista on tullut toiminnallisuutensa vuoksi välttämätön osa jokaista kotitaloutta. Suorat hiukset näyttävät hyviltä melkein minkä tahansa pukeutumisen kanssa ja auttavat sinua vetämään pois hämmästyttäviä katseita kaikissa tapahtumissa, joten suorien hiusten suosio on hitaasti kasvanut hälyttävän nopeasti.

Kuinka saada suorat hiukset luonnollisesti kotona?

Alla on muutamia nopeita ja helppoja vaiheita suorien hiusten saamiseen, olivatpa ne sitten pitkiä tai lyhyitä. Nämä yksinkertaiset ja luonnolliset vaiheet auttavat sinua saamaan suorat hiukset nopeasti.

1. Kampaus:

Vaikka ei kovin pitkäkestoinen prosessi, kampaaminen voi olla hyödyllistä, kun haluat nopeat suorat hiukset. Parhaan tuloksen saamiseksi yritä shampoota ja levitä sitten hiuksiin voidetta saavuttaaksesi erittäin tasaisen tason, jonka ansiosta kampa voi liikkua nopeasti hiustesi läpi, jolloin voit saavuttaa nopeat suorat hiukset. Hiusten tasoittajan käyttö auttaa aina, mikä tekee siitä erittäin luonnollisen tavan saavuttaa suorat hiukset nopeasti.

miten saada suorat hiukset luonnollisesti

2. Suoristustuotteet:

Suoristavat shampoot ja hoitoaineet ovat loistava tapa saavuttaa suorat hiukset ilman silitysrautaa. Tämän pesu- ja kuivausohjelman avulla voit irrottaa ärsyttävät kiharat, jotka pitävät sinut poissa puhtaista kuivista hiuksista. Suoristustuotteet ovat erittäin taitavia antamaan sinulle alan parhaat suorat hiukset. Valittavana on paljon suoristustuotteita, ja voit olla varma, että ne antavat tarvitsemasi tulokset oikein käytettynä. Vaikka suurin osa tuotteista on hyviä, on aina tarpeen tarkistaa tuotemerkin suosio ennen tuotteen ostamista.

Näiden tuotteiden täydellisen vaikutuksen saavuttamiseksi jätä hoitoaine tai shampoo hiuksiin 15-45 minuutin ajaksi. Mitä pidempään pidät sitä, sitä pidemmät vaikutukset ovat. Vaikka nopea 15 minuutin pesu on täydellinen saavuttaa pitkät hiukset jopa koko päivän ajan, jos niitä ylläpidetään oikein.

3. Lämpöä suojaava seerumi:

Hiusten kuivaus föönauksella tekee niistä kuivia ja karkeita, mikä on varsin haitallista, kun haluat pitää suorat hiukset. Hiusten pesun jälkeen suoristustuotteilla levitä seerumi laajasti hiuksiin ja kampaa sitten tasaisesti tuotteen levittämiseksi. Tämän prosessin jälkeen puhalluskuivaus on turvallista ja auttaa sinua saamaan haluamasi tulokset.

Tämän kuivauksen jälkeen hiukset eivät vahingoita, vaan auttavat sinua tasoittaa tietä hallittavammille suorille hiuksille. Jaa hiuksesi ensin hallittaviin osiin ja kuivaa sitten jokainen osa erikseen harjalla kammataksesi hiukset samalla kun teet puhalluskuivauksen. Jos et halua antaa hiuksillesi niin paljon aikaa, lämpöä tuottavan suoristuslaitteen käyttäminen on erittäin hyödyllistä tasoitusaineen avulla.

4. Muotoilu:

Käytä tehokkaasti puhalluskuivausta tai suoristajaa hiuksillesi ja levitä hiuksiin muotoiluaine, kuten mousse, jotta se pysyy tehokkaasti paikallaan. Muotoiluaine auttaa pitämään hiukset suorina pidemmän aikaa. Tee nämä vaiheet tehokkaasti saadaksesi nopeat ja helpot suorat hiukset.

5. Kuumaöljyhoidot suorille hiuksille:

Kun seuraavan kerran mietit, miten saada suorat hiukset kotona luonnollisesti, älä. Yksi parhaista ja helpoimmista tavoista saada hiukset sileiksi ja hyvin hydratoituneiksi on säännöllinen kuumaöljyhoito. Lämpö ja kylläisyys rentouttavat hiusten vaaleaa aaltoilevaa ja kiharaa kuviota. Levitä öljy tasaisesti hiuksiin. Kuivaa ja pese miedolla shampoolla.

6. Kokeile Overnight Pin -menetelmää:

Älä stressaa siitä, kuinka saada luonnollisesti suorat hiukset kotona. Kokeile sen sijaan yön kääremenetelmää kerralla. Tätä varten jaa hiuksesi neljään yhtä suureen osaan. Voit lisätä osien määrää, jos hiuksesi ovat paksut. Ota yksi osa ja harjaa se alaspäin pitäen hiuksesi suorina harjalla. Voit myös käyttää hiusneuloja pitämään hiukset paikoillaan, jos et ole hyvä hallitsemaan lukkojen pituutta. Toista tämä, kunnes kaikki hiusten osat on kiinnitetty. Ja aamulla poista bobby -nastat ja sinulla on suorat hiukset.

kuinka saada suorat hiukset kotona

7. Kierrä hiukset pullaksi:

Jos hiuksesi ovat aluksi aaltoilevat, eivät kihara korkein taso, tämä menetelmä varmasti tekee taikuutensa sinuun. Se ei ehkä ole pitkäkestoinen, mutta se selviää päivästä. Aloita kastamalla hiukset. Tee poninhäntä ja kierrä se ympäri. Tee siitä pulla ja kiinnitä se paikoilleen tapilla ja kuminauhalla. Älä kuivaa. Anna hiusten kuivua luonnollisesti, ja kun se kuivuu, harjaa ne kuin ammattilainen ja sinulla on se- upouudet suorat hiukset.

8. Maito- ja hunajanaamio suorille hiuksille:

Maito ja hunaja tekevät ihmeitä saadakseen luonnollisesti suorat hiukset.

  • Käytä tätä DIY -naamaria varten 1 kuppi maitoa, hieman sitruunamehua ja oliiviöljyä.
  • Sekoita ja levitä hiuksiin.
  • Tasoittavien ominaisuuksiensa ansiosta maski tekee hiuksistasi selvästi suoremmat kuin ennen.

9. Kotitekoinen suoristava pellavansiemengeeli:

Vaikka nimi ei olekaan aluksi niin kiehtova, pellavansiemengeeli on laajalti kokeiltu hoito saadakseen karheat, sileät hiukset. Voit tehdä oman DIY -geelin käyttämällä 2 tl siemeniä ja keittää miedolla liekillä 2 kupillisen veden kanssa. Kun sakeus on lähellä geeliä, poista lämpö ja käytä sitä hiuksiin jäähtyessään. Anna vaikuttaa noin 15 minuuttia ja pese sitten pois

10. Oliiviöljy & Rosmariinin lehdet:

Kuinka saada suorat hiukset luonnollisesti käyttämällä oliiviöljyä ja rosmariinilehtiä. Aloita nämä hiustenhoitojärjestelmät suorille hiuksille hetkessä ottamalla noin kuppi oliiviöljyä ja lisää siihen kuivattuja ½ kupillista rosmariininlehtiä, kun öljy on lämmitetty. Anna seoksen jäähtyä Kääri lämmin pyyhe hiusten ympärille ja anna seoksen kuivua luonnollisesti. Voit pestä hiukset jälkeenpäin miedolla shampoolla.

11. Älä aliarvioi keratiinin ja risiiniöljyn voimaa:

Kiharat hiukset eivät tarvitse muuta kuin paljon kosteutta purkautuakseen ja näyttääkseen melko suorilta. Keratiini tekee tempun paremmin kuin mikään muu luonnontuote. Aloe Vera, munankeltuainen ja risiiniöljy ovat kaikki runsaasti keratiinia, ja siksi pakkaus niitä siunaisi sinua hienolla upealla suoralla harjalla. Sekoita ne kaikki ja levitä hiuksiin kahdesti viikossa ennen suihkua nähdäksesi eron.

On kiistatonta, että markkinoilla olevat tuotteet voivat antaa sinulle parempia suoria hiustuloksia nopeasti. Kuitenkin yrittää pelastaa hiuksesi lisävaurioilta on vähiten mitä voit tehdä, ja luonnollisen reitin valitseminen ylimääräisellä vaivalla on sen arvoista.