Kuinka hallita hiusten laskua kesällä

On monia syitä, joiden vuoksi, kun kausi on kesä, ihmisen hiukset alkavat pudota. On olemassa useita syitä, joiden vuoksi tämä voi tapahtua, ja henkilö voi joskus kokeilla tiettyjä korjaustoimenpiteitä tämän hiusten putoamisongelman hallitsemiseksi.

Kuinka hallita hiusten laskua kesällä

Kuinka pysäyttää hiusten lasku kesällä:

Tässä on muutamia tärkeimpiä korjaustoimenpiteitä hiusten putoamisen hallitsemiseksi kesällä:

1. Taistele öljyisyyttä vastaan:

Yleensä öljyisyys on liiallista, kun kesän aikana erittyy enemmän hikeä ja talia. Ihmisen tulee pitää öljyisen ruoan saanti kurissa ja myös pää on pestävä päästämään eroon talista. Jos lika ja tali kertyvät, ne voivat aiheuttaa rasvaisen hilseen.

2. Pidä päänahka puhtaana:

Kuumina vuodenaikoina on yleistä, että monet meistä huomaavat, että pää voi olla likaisempi kuin yleensä. Syynä tähän on se, että rauhaset erittävät enemmän öljyä, mitä enemmän likaa ja likaa tarttuu osaan. Tämä tekee siitä likaisemman kuin muina vuodenaikoina, minkä vuoksi on suositeltavaa pitää henkilö säännöllisesti puhtaana ja päästä eroon ylimääräisestä lian kertymisestä. Ihmisen tulisi käyttää syväpuhdistavaa shampoota tai puhdistushierontaa päästäkseen eroon kaikesta saostuneesta liasta. Nämä voivat myös aiheuttaa hilseilyä, joka voi aiheuttaa lisäongelmia.

3. Kuumat hieronnat:

Tämä on hyvin tunnettu termi stressin lievittämisessä. Useat kylpylät tarjoavat nykyään tällaisia ​​palveluja. Joten jos henkilöllä on rahaa käyttää nuorentamiseen, hänen tulee varata tapaamiset terapeuttien kanssa ja saada hierontaa. Nämä voidaan tehdä myös kotona epäsuoran lämmityksen avulla, jossa henkilö voi lämmittää kaikenlaisia ​​öljyjä, kuten kookospähkinää tai eteerisiä öljyjä, kuten laventelia ja käyttää niitä päähän. Neem- tai karviaismuutteita voidaan levittää infektioiden saamiseksi. Nämä ovat luonnollisia ja usein hyödyllisiä.

miten hallita hiusten laskua kesällä

4. hiusten leikkaukset:

Henkilö voi lyhentää osien pituutta bobilla tai leikata ylimääräisen pituuden keskikokoiseksi pitämään osat hallittavissa. Niitä on helpompi ylläpitää hikikauden aikana, varsinkin jos henkilöllä ei ole tarpeeksi aikaa.

5. Riittävä nesteytys:

Kuumalla säällä on tärkeää, että henkilö juo tarpeeksi vettä ja joskus enemmän kuin vain 10 lasia pysyäkseen nesteytettynä fyysisestä aktiivisuudesta riippuen. Tämä on toinen tärkeä asia, jota monet naiset eivät tee. Normaalin ihmisen, jolla on asianmukaisesti ylläpidetty paino, tulisi juoda vähintään 8-10 lasillista vettä asianmukaisten aineenvaihduntatoimintojen saamiseksi. Tämä auttaa ruokaa sulamaan ja imeytymään kunnolla kehon soluihin.

miten estää hiusten putoaminen kesällä

6. Ruokavalio:

On tärkeää saada oikea ruokavalio, ja tämä on kaikille, jotka haluavat terveellistä elämäntapaa. Ihmisellä tulisi olla tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, jotka ovat runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita, jotta keho pysyy kuituina ja myös riittävästi proteiineja. Usein hikoilu lisääntyy ja mineraaleja ja suolaa poistuu kehosta. Siksi tämä on otettava huomioon.

Ruokavalio tulisi tehdä sen mukaan, kuinka paljon henkilö tekee fyysistä toimintaa ja kuinka paljon hikeä tai kuivumista henkilö käy läpi. Jos hilseilyä esiintyy liikaa, lääkärin tai trikologan kanssa on keskusteltava ja he voivat neuvoa olosuhteista. Lääkkeitä voidaan myös määrätä estämään hiusten putoaminen kesällä tai muita päänahan ongelmia.