Rogue Hair: The Ultimate 90s Hair Trend gör en stor comeback!

Varje säsong presenterar trendsättare och hårexperter de senaste trenderna som kommer att vara avgörande för vårt hår under de kommande månaderna. Efter att mjuka och romantiska frisyrer som hårfärgen Buttercup Blonde stod i förgrunden på sommaren kretsar allt kring experiment på hösten. Det verkar som om 90 -talet inte kommer att lämna modevärlden snart, och även två decennier senare fortsätter trenderna att återuppliva våra dagar. Breda hårstrån som försiktigt inramar ansiktet och understryker vår kvinnlighet – Rogue Hair firar en stor comeback i år och ser coolare ut än någonsin! Oavsett om du vill hålla saker eleganta och djärva med ljusa neonfärger eller bara vill ge ditt hår en lätt, fräsch kick – alla fashionistas kommer att få sina pengar med hårtrenden! I det följande kommer vi att berätta hur du får utseendet själv hemma såväl som de vackraste hårinspirationerna!

Rogue Hair Trend svart hår med trådar

Rogue hair är en av de mest populära retrohårstrenderna just nu och är ett bra sätt att krydda vår hårrutin för hösten. Det är perfekt för alla som vill göra en enorm skillnad i sitt utseende med minimal ansträngning. Har du alltid velat ha rött, lila eller rosa hår men var rädd att ta steget? Då är trenden precis rätt för dig! Namnet kommer från superhjälten “Rogue” från filmen “X-Men”, som bär sitt bruna hår med två vita trådar på framsidan.

Rogue hair är hårtrenden alla borde veta om!

Blont hår med höjdpunkter hårtrender 2020 kvinnor oseriösa hårhårstrender

Rogue hair blev snabbt en av de största hårtrenderna som tilltalade fashionistas och stjärnor runt om i världen. Och av goda skäl, naturligtvis – högkontraststrängarna på manens framsida bildar en naturlig ram runt ansiktet och belyser vår kvinnlighet. Medan du kan välja vilken färg du vill för dina höjdpunkter, består det ursprungliga utseendet av blonda, nästan vita höjdpunkter på en mörk bas. Men är denna stil för excentrisk och djärv för dig? Rogue hår fungerar lika bra med en smidig övergång samtidigt som det ger en uppfriskande touch till ditt utseende.

Trenden är mycket enkel och kan lätt uppnås hemma

Rogue Hair Hair trend brunt hår med blonda höjdpunkter

En av de största fördelarna med Rogue Hair är att det är ett mycket enkelt och lättskött sätt att fräscha upp håret utan att besöka din frisör. Först och främst bör du bestämma dig för en specifik färg och färgteknik. Du kan välja mellan permanenta och tillfälliga hårfärger som färgspray, geler etc. Om du är osäker på resultatet, eller vill ha en liten tweak för en fest eller semester, är din bästa insats att välja halvpermanenta hårfärger.

Kopparrött hårfärg rött hår med hårstrån

Beroende på hur mörkt ditt hår är och vilket utseende du vill uppnå bör du förmodligen lätta trådarna först. För att undvika olyckor rekommenderar vi att du bara använder produkter av hög kvalitet.

  • Kamma håret väl och snitt två trådar ca 5-6 centimeter breda framtill. Knyt det återstående håret i en hästsvans.
  • Applicera vid behov blekmedel för att lätta trådarna.
  • Skölj noggrant med ljummet vatten och milt schampo och föna.
  • Applicera sedan önskad färg jämnt och låt den vara beroende på önskad intensitet.
  • För att hålla det färgade håret friskt och rörligt krävs lämplig hårvård! Använd en återfuktande mask minst en gång i veckan och skäm bort din man med eteriska oljor då och då.

Var inte rädd för att experimentera med färgerna

Brunt hår med pastellfärgat hårfärg, oseriöst hår

Rogue hair handlar mest om att lätta två tjocka hårstrån framtill och kontrastera dem med resten av håret. Du har fortfarande möjlighet att tänka utanför boxen och experimentera med färgerna. Vare sig ljusblond, pastellgrön eller orange – allt som är tillåtet är tillåtet!

Hårfärgtrender 2020 oseriöst hår

Ett litet tips från oss: Se till att du tänker på din outfit! Om du har bestämt dig för en ljus neonfärg bör den harmonisera med färgen på dina kläder. Annars kan utseendet snabbt verka för ostigt och överbelastat och det vill vi inte ha, eller hur?

Hårtrender 2020 svart hår med höjdpunkter oseriöst hårfärg

Goda nyheter för alla kvinnor med vitt eller grått hår – det är aldrig för sent att prova något nytt! Rogue Hair är inte bara för unga! Så försök få ut det mesta av din hårfärg och gör som Stacy London! Färga håret helt förutom de två trådarna framtill och voilà!

Rogue Hair: En översikt över de vackraste utseendena för re-styling!

svart hår med blont belyser hårtrender 2020 oseriöst hårfärg

Oavsett om det är för kort eller långt hår – hårtrenden fungerar för alla hårlängder och kan förbättra varje utseende 

Pixie Haircut Frisyr Trender 2020 Rogue Hair

Föredrar du en mer subtil look? För att få ett mjukare men modernare utseende kan du bara lätta trådarna väldigt lite

Rogue Hair Hair Color Hairstyle Trender 2020 blont hår med höjdpunkter

Om det är någon som kan få oss att testa vilken hårfärg som helst, skulle det vara Beyoncé! 

Beyonce frisyrer brunt hår med blont lyfter rogue hår

Trenden är ännu tydligare med lockigt hår

Rogue Hair Hair Color Trends 2020 Money Piec Hair

Jennifer Aniston visar hur fantastiskt och hisnande en smidig färgövergång kan se ut

Jennifer Aniston Hairstyles Hair Trends 2020 Rogue Hair

90 -talets hårtrend fick en ny uppgradering i år och finns i många subtila varianter

Hårtillbehörstrender Hårtrender 2020 mörkt blont hår med trådar

Många stjärnor som Dua Lipa är besatta av den nya hårtrenden

Dua Lipa frisyrer Grammys 2020 Rogue Hair

Brittiska sångaren Geri Halliwell gjorde det oseriösa håret så populärt på 90 -talet

Geri Halliwell Hairstyles 90s Hair Trends 2020 Rogue Hair rött hår med trådar