9 moderna trädgårdsdesignidéer – håll utkik!

idéer för trädgårdsdesign modern-idé-lila-blommor-graeser

Följande exempel visar vilka trender som för närvarande är populära för trädgården. Kolla in det intressanta och enkla att implementera Idéer för trädgårdsdesign att hålla dig uppdaterad i ditt utomhusområde.

Trendiga idéer för trädgårdsdesign

trädgård design idéer pool-idé-eld-skål-vatten-fontän

1. Eld och vatten. Du kan krydda ditt poolområde med denna idé. För att göra detta, sätt upp eldstäder. Om du har mindre utrymme tillgängligt kan du leta efter ett sätt att kombinera eld och vatten.

Trädgårdsdesignidéer – fjärrstyrda tillbehör

idéer-för-trädgården-design-öppen spis-terrass-fjärrstyrd-högteknologisk

2. Högteknologi. Högteknologiska trädgårdar, det vill säga de som drivs med smartphones eller surfplattor, är lika moderna. Möjligheten att stänga av och slå på eldgropar, fontäner eller andra saker med bara en kran tilltalar många.

Svart sekretessskärm

idéer-för-trädgården-design-svart-sekretess-skydd-säng-träd

3. Svart stängsel. Innan du bedömer denna idé som konstig, kolla in några exempel på internet. De kommer att övertyga dig.

Färgglad design

idéer-för-trädgården-design-färgglada-färger-säng-gräns-upphöjda-säng-moderna

4: e. Idéer för trädgårdsdesign: Färgglad trädgård. Jag menar inte blommorna, utan allt annat runt dem. Till exempel måla en trädgårdsport i färg, använd ljusa mosaikplattor eller färgglada soffdynor. Populära färger är lila, röd, rosa, gul och blå.

Grus i trädgården

mexikansk strandgrus original nuvarande trä material växter trädgård vägar design

5. Mexikanskt strandgrus. Den är idealisk som golvbeläggning eller för att fylla fogar. De är så populära eftersom de ser vackra ut, kräver lite underhåll och är genomsläppliga.

Användbara idéer för trädgårdsdesign

Trädgårdsdesign adirondack stolar stenblommor lila naturmiljö

6: e. Idéer för trädgårdsdesign: Adirondack stolar. De har varit populära i många år. Trenden idag är att fräscha upp stolarna med en modern design eller med en upplyftande färg.

Succulenter i trädgården

Idéer saftiga växter vårdar trädgårdsdesign vackert aromatisk

7. Suckulenter. Denna trend har pågått i flera år och blir alltmer populär. De planteras ofta i fönsterlådor eller mellan trottoaren för att ge mer färg och accent till trädgården.

Gräs

Dekorativa grässtenar i olika färger ser frodiga ut

8. Dekorativa gräs. De är en annan trend som tar över trädgårdarna. Med lite struktur, färg och omsorg kan dekorativa gräs odlas i nästan vilken trädgård som helst.

Naturlig design

naturlig trädgård utomhus område accenter blommor gör trevligt och mysigt

9. Naturlig trädgård. Med det växande intresset för hållbarhet väljer många människor inhemska växter och ersätter sin gräsmatta med gräsmarkdesigner.

Idéer för trädgårdsdesign liten dekorativ bro damm deco

Trädgårdsdesignidéer eld och vatten

Idéer för trädgårdsdesign högteknologiska fåtöljer soffa

Trädgårdsdesignidéer som planterar svart staket

Idéer för trädgårdsdesignen av färgglada trädgårdsvägar