Kuinka saavuttaa sävytetty vartalo kotona?

Nykypäivän ollessa istumaton ja elämäntavat kiireisemmät ja laiskemmat, monet ihmiset kärsivät ylipainosta. Ylipaino voi aiheuttaa karkeutta kehossa ja antaa sinulle löysiä alueita. Se voi olla melko kiusallista saada tämä suurin osa lihaksista ulos vaatteistasi. Yksi suosittu ratkaisu, johon monet turvautuvat, on ilmoittautua kuntosalille. Kuntosalit ovat kuitenkin melko kalliita, eikä kaikilla ole varaa maksaa niistä. Mutta tie ei lopu tähän. Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, miten saada pehmentänyt vartalo kotiin ilman, että sinun tarvitsee kuluttaa omaisuutta. Lue mukana saadaksesi tietää, miten saada vartalo miehille ja naisille.

Kuinka sävyttää kehoasi kotona:

Äkillinen uusi villitys näyttää hyvältä on yksi sellainen itsensä asettama prioriteetti, jota ihmiset ovat päättäneet seurata, ja tänään tässä artikkelissa puhumme siitä, miten tämä prioriteetti toteutetaan huolellisesti ilman, että joudutaan kuluttamaan liikaa ylellisiin koneisiin.

Kuinka saavuttaa sävytetty vartalo kotona

1. Ravitsemusasiantuntijan kuuleminen:

Ensimmäinen valmistautuminen kehon kiinnittämiseen ja vahvistamiseen on tietää tarkasti, mitä on tehtävä. Lue kuntolehtiä grillatun juustovoileivän yli ja katso kunto-esityksiä samalla kun nautit tuosta hot-dogista. Tutki itseäsi hyvin, ennen kuin aloitat suunnitelmasi. Nauti vapaudestasi niin kauan kuin se kestää, koska sävytysrutiinin alkaessa on oltava itse aiheutettua painetta saavuttaaksesi vihdoinkin halutun sävytetyn ilmeen. Ensimmäinen ja tärkein asia ennen lentoonlähtöä on löytää itsellesi sopiva kuntosali ja todennäköisesti neuvotella ravitsemusterapeutin tai ravitsemusterapeutin kanssa.

2. Tottumusten muutos:

Aiemmin se oli kolme ateriaa päivässä, raskas aamiainen ja kevyt lounas ja raskas illallinen jälleen, mutta jos haluat kevyemmän ja kiinteämmän kehon, sinun on vähennettävä täyden lautasen aterioita ja keskityttävä enemmän pieniin matkoihin jääkaappi ja takaisin. Matkalla ruoka on parasta tähän aikaan. Aloita aamu noin hedelmällä, syö pieni salaattibrunssi oliiviöljyllä ja sitten kevyt lounas, ehkä pala fileetä. Iltapala voi olla proteiinipirtelöitä ja loput täyttävää illallista.

3. Ruokavalion hallinta:

Harjoittelun ohella seuraa ravitsemuksesi tai ravitsemusterapeutin vaiheita ja tee itsesi vähemmän saataville huulien narskutteluhetkien ympärillä. Kaksinkertainen juustohampurilainen heti intensiivisen harjoittelun jälkeen ei auta sinua ollenkaan. sitä varten sinun on tiedettävä, mitä syödä oikein, jotta kehostasi puuttuu energia tai tarvittavat ravintoaineet ja samalla vältät rasvoja ja vastaavia, jotta voit yksinkertaisesti kiinteyttää tai sävyttää kehoasi ilman lisähuolta. Tälle punaiselle lihalle ja kanalle on ensisijainen vaatimus, ja tofua ja paljon kasviksia kasvissyöjille. Aavikoiden illallisen aikana ei saa olla leivonnaisia ​​tai suklaata tai pop -virvoitusjuomia, vaan yksinkertaisia ​​jogurtteja tai kotitekoisia juustoja.

4. Vähennä suolaa:

Suola on nykyajan elämäntavan tärkein syyllinen. Korkea natriumpitoisuus voi säilyttää vesipitoisuuden ja lisätä ylipainoa keholle. Suolapitoisuuden vähentäminen voi auttaa alentamaan verenpainettasi ja myös poistamaan kaiken ei -toivotun veden kehostasi. Vähän liikuntaa ja suolatonta ruokaa käyttämällä voit helposti saavuttaa unelmasi saada hyvänvärinen vartalo.

5. Harjoitukset

Yksi tärkeimmistä keinoista tonisoida kehoa on menettää kuuluisa flab tai muuttaa rasvasi kehon massaksi. Joka tapauksessa rasvan täytyy mennä, joten valmistaudu siihen. Yksi perusvaihe on alkaa tehdä vapaita käsiharjoituksia, jotka sisältävät pääasiassa lämmittelyjä ja joustavuuden parantajia, jotta löydät olosi mukavaksi harjoitellessasi kuntosalilla. Valitse venytyksiä ja kotihäiriöitä ja istuma -asentoja, vapaat kädet ja siirry sitten kuntosalille. Nyt on olemassa tiettyjä vartalon kiinteyttäviä harjoituksia, jotka sinun on valittava, mutta ennen kaikkea se on juoksumatot. Tämä auttaisi sinua pääsemään liikkeelle. Aloita seuraavaksi painojen käyttö ja kokeile perhosia, kaksoiskuja tai penktipuristimia. Tytöille pyöräily ja dibs sekä uinti ja voimajooga, jotka sekä pojat että tytöt voivat valita.

6. Jooga:

Jooga on toinen voimakas mekanismi, jolla saadaan kiinteytetty vartalo. Jooga auttaa sinua venyttämään kehoasi ja polttamaan rasvaa, mutta myös rentouttamaan mielesi. Pysyminen poissa stressistä on yksi tärkeimmistä painonpudotuksen tekijöistä. Joogan avulla voit hallita mieltäsi ja kehoasi pysyäksesi keskittyneenä ja pysyä kaukana väärinkäytöksistä. Tietyt asanat auttavat nopeassa laihtumisessa ja auttavat sinua saamaan vahvistetun kehon.

7. Pysy kaukana stressistä:

Hyvä tapa vähentää kehon rasvaa ja lievittää sitä on ottaa hetki aikaa arjen rutiineista ja varmistaa, että ahdistat itseäsi päivän päätteeksi. Hyvän yön unen puute on johtava syy painonnousuun. Samoin kuin stressi ja masennus, joten älä huolestu ottaaksesi höyryn pois viikonloppuisin käymällä tai menemällä lyhyelle lomalle.

Sävytetyn vartalon saaminen vaatii paljon omistautumista ja kärsivällisyyttä. Se ei yksinkertaisesti voi tapahtua yhdessä yössä. Hyvien tulosten saavuttamiseksi on noudatettava tiukkaa ruokavaliota ja liikuntaa vähintään 6-8 kuukautta peräkkäin. Huomaa myös, että nämä tulokset vaihtelevat henkilöstä toiseen. Joillakin se voi kestää yli 8 kuukautta. On tärkeää kuulla ravitsemusterapeutti ja analysoida kehosi. Tämä voi auttaa tavoitteiden asettamisessa. Sinun on asetettava realistisia tavoitteita saavuttaaksesi tavoitteesi ajoissa ja pysyäksesi motivoituneina. Varsinkin kun yrität saavuttaa tällaisen tavoitteen, sinulla on oltava vahva motivaatiotaso ja pelkkä määrä kovaa työtä.