10 parasta Jyothikaa ilman meikkikuvia!

Jyothika Sadanah on eteläinen näyttelijä, joka on tehnyt enimmäkseen tamilielokuvia. Tamilin lisäksi hän on näytellyt muutamissa malajalami-, telegu-, kannada- ja hindi -elokuvissa. Hän oli voittanut kaksi Filmfaresia ja kolme Tamilnadun osavaltion elokuvapalkintoa. Hän oli kihloissa näyttelijä Suriyan kanssa monta vuotta, minkä jälkeen he solmivat solmun. Jyothika oli lopettanut elokuvien tekemisen sen jälkeen ja huolehtinut perheestään. Jyothikan kasvoissa on ominaisuuksia, kuten oikea etelä -intialainen nainen, ja hänellä on vaalea ihonväri.

Jyothika ilman meikkiä:

1. Jyothika napsautti tapahtumassa:

Valokuvaaja vangitsee näyttelijän vakavan ilmeen mustilla ilmeikkäillä silmillä. Hänellä on kullanvärinen “Kurti”, joka on muotoiltu siten, että se pysyy rypistyneenä. Hänen paksut hiukset pidetään auki ja jaetaan keskeltä.

Jyothika ilman meikkiä

2. Poseeraa pehmeän lelun kanssa:

Alla oleva kuva on rento kuva Jyothikasta. Hänellä on yllään tyylikäs musta toppi, joka on synteettistä ja läpinäkyvää käsivarsista. Hänen hiuksensa on siististi kammattu ja sidottu takaa poniksi. Hän pitää kädessään söpöä pehmeää lelua ja hymyilee kameralle.

Jyothika ilman meikkiä 2

3. Kauniissa “Kurtissa”:

Näyttelijä hymyilee makeasti kameralle. Voimme nähdä, että hänellä on yllään valkoinen ‘Kurti’, jossa on merivihreän ja violetin värisiä kuvia. Hänen hiuksensa ovat mustat juurista keskelle ja sitten korostettu juovina kärkeen. Se pidetään auki ja jaetaan keskeltä. Hänellä on violetti kantolaukku harteillaan.

Jyothika ilman meikkiä 3

4. Still -kuva elokuvasta:

Tämä kuva näyttää olevan still -kuva, joka on napsautettu elokuvasta, jossa Jyothika puhuu puhelimessa. Näyttelijä näyttää hyvin lapselliselta kampauksensa vuoksi. Hänen hiuksensa on jaettu keskeltä ja jaettu kahteen palmikkoon. Hänellä on yllään hihaton valkoinen toppi ja ohuet mustat kehystetyt suorakulmaiset silmälasit.

Jyothika ilman meikkiä 4

5. Etelä -Intian ilme kauniilla koruilla:

Tätä kuvaa klikattiin tapahtumassa, näyttelijä on ilman meikkiä, mutta hänen kaunis timanttineula kultainen kaulakoru ja vastaavat korvakorut saavat hänet näyttämään erittäin kauniilta. Hänellä on yllään punainen “Kanchipuram saree”, joka on reunustettu kullalla ja hänen vaalea ihonsa sävy heijastuu hänen luonnollisen kauneutensa kuvaan.

Jyothika ilman meikkiä 5

6. Toinen still -kuva elokuvasta:

Tämä kuva on toinen still -kuva elokuvasta, jossa näyttelijä kurkistaa seinää. Hänet nähdään vaaleansinisessä “salwarissa”, jossa on valkoisia tikkejä. Hänen hiuksensa on jaettu keskeltä. Hän ilmaisee uteliaisuutensa ja näyttää todella söpöltä.

Jyothika ilman meikkiä 6

7. Tapahtumissa:

Tämä kuva on toinen napsautus toisesta tapahtumasta. Näyttelijä nähdään ilman meikkiä. Hänellä on yllään valkoinen “Kurti”, jossa on raitoja kermanvärisessä sävyssä, ja hänen hiuksensa pidetään auki ja jakautuvat keskeltä. Hän hymyilee suloisesti paikalla oleville ihmisille.

Jyothika ilman meikkiä 7

8. Itkeminen ilosta:

Tämä kuva näyttää napsautuneen tilanteessa, jossa näyttelijä itkee ilosta ja hänen poskensa ja nenänsä näyttävät punaisilta. Hänellä on yllään valkoinen “salwar”, jossa on vaaleanvihreä reunus. Hänen “dupatta” on täysin vihreä; hän asettaa sen “salwarinsa” päälle.

Jyothika ilman meikkiä 8

9. Hänen aviomiehensä Suriyan kanssa:

Jyothika on aviomiehensä Suriyan kanssa alla olevassa kuvassa, heitä on klikattu tapahtumassa ja näyttelijällä on yllään kaunis vaaleanpunainen “saree”, jossa on hopeiset kuviot reunalla ja myös hopeapisteitä on tasaisesti kaikkialla “saree”. Hiukset leikataan lyhyiksi ja pidetään auki. Hänellä on pieni hopeariipus kaulan ympärillä.

Jyothika ilman meikkiä 9

10. Jyothika aviomiehen ja pojan kanssa:

Tämä kuva kuvaa onnellista Jyothikan perhettä miehensä ja poikansa kanssa. Tätä napsautetaan sisätiloissa ja hänellä on yllään tummansininen takki ja hiukset sidottu poniksi.

Jyothika ilman meikkiä 10