8 kuvaa Avril Lavignesta ilman meikkiä

Aina muuttuva Avril Ramona Lavigne on valloittanut sydämet tarttuvilla sävellyksillään ja allekirjoittamalla tummat silmät. Uransa alusta lähtien Avril on ollut vahva kilpailija laulujen ja hip hopin, rockin ja yksinkertaisen popin laulamisessa. Hänen musiikkinsa on nostanut melkoisesti sydämiä, mutta pysähtynyt oli hänen ulkonäkönsä. Jokaisen iän myötä Avril on nuorentunut levittäen siipensä enemmän jokaisen ennätyslistansa murskaavan osuman myötä. Tässä kanadalaisessa julkkiksessa on kuitenkin enemmän kuin vain pitkät hiukset ja raskaat silmät. Tämä kurkistus Avrilin ilman meikkiä -kirjaan kertoo meille, kuinka tämä kauneus on edelleen hämmästyttävä jopa ilman tyylikkäitä raskaita silmiä.

1. Pretty Peepers:

avril lavigne ilman meikkiä

Yleensä Avril Lavigne nähdään hänen raskaalla mustalla silmämeikillään ja ilman sitä meidän on myönnettävä, että hän näyttää paljon erilaiselta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että hän ei olisi kaunis ilman yhtä, koska tämä kuva on elävä todiste siitä, kuinka Lavignen kauneutta ei voida pitää meikkirajojen sisällä. Näyttää erittäin kauniilta, Avril on tässä todellinen kauneus, joka näyttää hänen kauniista peepereistään ja helmivalkoisista.

2. Muutos hyvään:

avril lavgine ilman meikkiä 2

Usein emme nähneet Avrilia hänen pehmeissä piirteissään poseeraamassa punaisen maton valokuville, mutta kerran tällä kertaa hän päätti valita pienen muutoksen meikkausaikataulussaan, joka näki hänet lievässä meikkipohjassa, joka oli hyvin erilainen kuin hänen raskas meikki näyttää. Urheilussa vain pieni vuori muutoin pehmeissä piirteissään ja ehkä vain tavallinen kiilto, Avril kimalsi punaisella matolla.

3. Vähän väsynyt:

avril lavgine ilman meikkiä 3

Täällä näemme melko väsyneen ja juhlallisen kuvan kiireisestä Avrilista, joka epäilemättä käy läpi paljon kovaa työtä musiikkijulkaisujensa aikana. Jatkuva äänitarkastus ja joutuminen juoksemaan jopa myöhään illalla on rasittanut häntä, kun hänen väsyneet silmänsä antoivat ärsytyksen. Siitä huolimatta Avril näytti kuitenkin melko kirkkaalta ja sileältä.

4. Sen pitäminen Au Naturalina:

avril lavgine ilman meikkiä 4

Tässä Avril päättää luopua raskaasta meikistään, kun hänet kuvattiin luonnollisessa olemuksessaan. Ikuisesti nuori Avril Lavigne häikäisi täälläkin aivan kuten musiikkivideoissaan, mutta hänen silmiensä alla olevat tummat sävyt antavat pehmeät pussit olivat ilmeisiä, vaikka hänen nättiyttään ei koskaan pidetty sisällään.

5. Kävele:

avril lavgine ilman meikkiä 5

Huppariin peitettynä Avril vaikutti melko kiireiseltä kävellessään kaduilla. Hänen musta pukeutumisensa korosti vain hänen vaaleampaa harjaa, joka oli tiukasti sidottu sivulle. Vaikka hänen kasvojaan ei voitu tehdä selväksi kaukaa, hänellä ei varmasti ollut meikkiä kasvoillaan ja hän näytti kuitenkin aivan lumoavalta.

6. Rentouden pitäminen:

avril lavgine ilman meikkiä 6

Pukeutunut harmaaseen säiliöönsä pitkällä harjalla avoimena ja virtaavana, tässä on toinen loistava kuva kauniista Avrilista luonnollisessa olemuksessaan, joka houkuttelee virheetöntä ihoa. Jopa ilman meikkiä voimme sanoa, että hänellä on hyvä johdonmukaisuus ihon ja siihen liittyvien asioiden suhteen.

7. Parhaiden ulkoasujen vertailu:

avril lavgine ilman meikkiä7

Täällä meillä on meikki ja ilman meikkiä kuva Lavignesta, jossa vasen kuva näyttää kuinka hänen kaunis itsensä ilman meikkiä ja vaikka hän näyttää paljon erilaiselta kuin oikealla, hän on silti melko tainnuttava.

8. Vilpitön kauneus:

avril lavgine ilman meikkiä 8

Tässä kuvassa näemme Avrilin valkoisessa säiliössään tietämättömänä otetusta kuvasta, ja usein tavallisena päivänä luulisi, että vilpittömyys tulee ulos huonosti, mutta Avrililla ei ole huonoa kuvaa. Hän on kaunis nainen meikillä tai ilman.