9 kuvaa Keshasta meikin kanssa ja ilman

Kesha Rose Sebert tunnetaan paremmin nimellä Kesha laulaja-lauluntekijä, joka on ottanut musiikkimaailman myrskyn. Ainutlaatuisella laulutyylillään ja kauniisti kirjoitetuilla kappaleillaan albumeillaan ”Animal” ja “Cannibal” Kesha on nopeasti ajautunut huimaavaan tähtihuippuun, josta vain harvat voivat uneksia.

Kesha on kaksi ykköshittiä, kuten ”Tik Tok” ja sielu sekoittaen ”We R Who We R”, ja numero yksi debyytti Us -listoilla albuminsa Animal kanssa. Tik Toc on digitaalinen bestseller, jolla on 14 miljoonaa osumaa.

Eri taiteilijoiden innoittamana ajan mittaan hänen musiikissaan on yleensä teemoja, jotka liittyvät juhlien temppuihin ja joissa on ripaus yksilöllisyyttä. Syvästi mukana eläinten oikeuksissa ja LGBT -aktivismissa hän on inhimillisempi kuin hänen grunge -esiintymisensä. Myytyään miljoonia levyjä maailmanlaajuisesti yhden odotetaan olevan glam -nukke, joka koskee meikkiä. Hänen edeltäjänsä ovat todiste tästä kuvasta. Keshalla on kuitenkin ainutlaatuinen ilme, joka puhdistaa kauniisti ilman meikkiä. Tässä on meidän valinta parhaista.

Puhdas grunge:

Upea ei meikki Kesha on kaukana hänen kimaltelevista avataristaan, joka on niin tottunut näkemään. Puhtaat kasvot ja oikein kammatut hiukset ovat täydellinen vastakohta hänen musiikkivideoilleen. Hän puhdistaa hyvin ja näyttää myös hyvältä. Kauneus ei ole koskaan riippuvainen meikistä ja Kesha todistaa sen.

Kirkkaat valkoiset:

Tässä kuvassa hän näyttää naurettavalta ja nöyrältä tytöltä, jolla on seksikkäitä pisamia alabasterivalkoisella ihollaan. Hän on hallinnut sotkuisen ilmeen, joten tämä hienovarainen naisellinen tyyli näyttää täydelliseltä.

Beach Babe:

Kesha ei ole kuntofriikki kuin hänen aikalaisensa, mutta hän ylläpitää terveellistä vartaloa, joka näyttää niin kauniilta rantavaatteissa. Ihminen voi todella näyttää kauniilta ilman meikkiä, jos hänellä on oikea asenne kantaa asua.

Dreamy Eyed Blonde:

Hänen unenomaiset silmänsä ovat täydellinen voimavara hänen rento rento tyyli. Nöyrästä alusta lähtien Kesha rakastaa pitää asiat yksinkertaisina ja minimissä. Tosielämässä hänen mukava tyylinsä tuo esiin hänen parhaat puolensa.

Lil ‘Miss Goldilocks:

Lil Miss Goldilocks

Kesha tunnetaan kultaisesta äänestään ja kultaisista lukkoistaan. Hänen hiuksensa voivat helposti muuttaa hänen ulkonäkönsä roskasta tyylikkääksi mielialansa mukaan.

Sotkuinen ilme:

Hänen tyylinsä on paljon funkia ja kirkkaita värejä. Joten kun hän käyttää päällään mykistettyä sävyä, hän yllättää sinut funky -keltaisilla kynsillään. Hän lisää yllätyksensä ulkonäköönsä, joten ei voi koskaan olla tyytyväinen siihen, mitä odottaa tältä omituiselta Divalta.

Tyylikäs tyylikäs:

Kun sotkuinen ulkonäkö puhutaan suurimmalle tasolle, Kesha voi vetää tyylikkään punaisen maton tyylikkään ilmeen. Edellyttäen, että hän on valmis ponnistelemaan ja menemään ylimääräisen mailin. Vedetty takaisin tyylikäs korkea poninhäntä ilman meikkiä saa hänet näyttämään niin virkistävältä, että unohdetaan hänen sotkuinen ulkonäönsä kokonaan. Kampaus voi varmasti tehdä kaiken eron.

Glam Diva:

Tämä ruusuinen punastuminen on luonnollista eikä vaadi paljon vaivaa häneltä, koska Kesha on neitsyt alueita. Hän vetää pois tämän ilmeen panachella, joka on yksi upeista diivoista upeissa ja juhlituissa kultaisissa lukkoissaan. Hänen kaunis ja tyylikäs nenärengas antaa hänen ulkonäöltään ripauksen riskiä, ​​mikä tekee hänestä erottuvan joukosta.

Laid Back Look:

Kesha, jolla on helppo tyyli ja hän ei välitä ulkonäöstä, on tervetullut muutos alalla, jonka tiedetään vaikuttavan ihmisten ulkonäköön ympäri maailmaa. Hän on täydellinen esimerkki kauneudesta sisältä, koska hänen lahjakkuutensa tekee hänestä seksikkäämmän kuin useimmat bimbot, jotka ovat kyynärpäässä.