9 Paras Goldie Hawn ilman meikkiä

Goldie Hawn on amerikkalainen veteraanien aarrearkku, joka toimii ohjauksen ja tuotannon rinnalla. Hänen kaltaisissaan elokuvissa on ollut ainutlaatuinen kosketus itseensä hitteillä, kuten yksityinen Benjamin ja Overboard ja paljon muuta. Hawnilla on alusta alkaen ollut allekirjoituksensa, kultaiset lukot ja kevyet silmät valmistautumassa täydelliseen naapurityttöön.

Goldie Hawn, joka on nyt 69, nostaa 70: een, on silti melko puhetta kaupungista. Olemme aina nähneet tämän lahjakkuuden esiintyvän näytöllä parhaiden kasvojen avulla, jolloin hän näyttää nuorelta jopa keski -iässä. Tämän päivän artikkelissa puhumme Hawnista ja hänen kauneudestaan, mutta tällä kertaa ilman meikkiä.

Goldie Hawn ilman meikkiä kuvilla:

1. Välissä rauhallinen:

goldie hawn ilman meikkiä

Goldie Hawn tässä kuvassa näkyy yksinkertaisen uskonnollisen sivuston taustalla luultavasti yhden hänen kumppaninsa kanssa, jossa hän urheili avoimia kultaisia ​​lukkoja, jotka putosivat aaltoihin, kun taas muualla, kasvot olivat ilman vihjeitä meikistä. Hawn pukeutui perinteisiin asuihin ja jopa vanhempana näytti melko rauhalliselta ja kauniilta.

2. Bed Head Delight:

Goldie Hawn ilman meikkiä 2

Tämä oli yksi Hawnin vanhoista kuvista, joissa hänet nähtiin urheilullisissa sängynpäässä lukittuina otsaansa. Rypistyneiden hiusten lisäksi kauniilla Hawnilla ei ollut meikkiä, kun hän sitoi huivin kaulan ympärille ja hymyili makeasti kuvalle. Kuvassa raskaan työviikon vuoksi näimme hänen silmäpussinsa näkyvästi, kun taas muu oli aina rauhallinen.

3. Harjoitusaamu:

Goldie Hawn ilman meikkiä 3

Hyvin kaksi vuotta sitten otettu Goldie Hawn kuvattiin mukavilla treenivaatteillaan, jotka valmistautuivat hyvään lenkkiin. Jopa vanhuudella ei ole rajoituksia, ja se osoittaa maailmalle, että silloin 67 -vuotias Hawn jatkoi lenkkeilyään. Hänellä ei ollut meikkiä ja hänen vanhuutensa linjat kurkistivat hänen muuten kauniin ihon läpi.

4. Kauneus iho:

Goldie Hawn ilman meikkiä 4

Tässä on toinen kuva Goldie Hawnista, joka nousee autostaan. Tämä oli yksi hänen vanhoista paparazzien ottamista kuvista, joissa hänellä ei ilmeisesti ollut näkyviä merkkejä meikistä itsessään. Tämä kerran Oscar -voittaja näytti kuitenkin melko kauniilta luonnollisessa ihossaan ilman monia yksityiskohtia ja täpliä itsessään.

5. Katunäkymä:

Goldie Hawn ilman meikkiä 5

Eräänä kauniina kylmänä päivänä Goldie Hawn oli pukeutunut päällään mustaan ​​mukavaan takkiin ja merkinnyt hänen nastoitetun mustan kukkaronsa sivulle, Hawnia kuvattiin kävelemässä kaduilla hiuksillaan, kultaiset lukot auki. Hawn ilman meikkiä näytti kuitenkin melko kauniilta. Olemme aina tunteneet hänet hyvänä ihona ja on hyvä tietää, että hän on pitänyt paikkansa siellä.

6. Rakkaudella:

Goldie Hawn ilman meikkiä 6

Täällä näemme Hawnin parhaimmillaan poseeraavan rakkauden kurtin vieressä ja tässä kuvassa molemmat näyttivät hyvältä. Goldie pukeutui iltapukuun ja hiukset putosivat helposti hartioilleen, Hawn minimaalisella meikillä, mutta näytti melko kauniilta.

7. Siro ikääntyminen:

Goldie Hawn ilman meikkiä 7

Kaunis ja stoinen Goldie Hawn on ikääntynyt tyylikkäästi, ja tässä on klassinen kuva hänestä vanhuudessaan, mikä osoittaa hänen vanhuuslinjansa. Rypyt ja rypyt kasvoilla näkyivät hänen ihollaan. Kuitenkin, ilman paljon merkkejä meikistä, tämä nainen näytti upealta.

8. Photoshoot Pretty:

Goldie Hawn ilman meikkiä 8

Hudson näytti nopealta valokuvalta kulissien takana ystävänsä, Hawnin ja ystävänsä kanssa, ja näytti varsin terveeltä ja iloiselta. Osana valokuvauskoettelemusta oli ilmeistä, että nämä kauniit naiset eivät pukeutuneet pieneen meikkiin. Tämä luonnollinen meikki näyttää kuitenkin saaneet heidät näyttämään kauniilta.