Top 14 Kate Upton ilman meikkiä

Kate Upton on hyvin tunnettu julkkis, joka on osoittanut maailmalle, että on aina tapa näyttää hyvältä ilman meikkiä. Tosiasia on, että Kate Upton on nainen, joka on aina vastustanut meikkiä riippumatta siitä, onko se esitys vai off -set, ja huomaat, että näin on myös hänen stylistinsa kanssa, joka mieluummin käyttää luonnollista ulkonäköään valaisemaan kameraa kuin saada meikki ottamaan hänen kasvonsa. Kate on hyvin tunnettu roolimalli myös miljoonille naisille ympäri maailmaa, koska hän on johtanut hypoteettista marssia suurimman osan elämästään ja on osoittanut ihmisille kaikkialla, että meikki ei tee sinusta kuuluisaa, mutta positiivinen asenne yhdessä rakastamalla itseäsi on kaikki mitä tarvitset päästäksesi huipulle.

Internet on paras paikka löytää rajaton määrä tapauksia tältä osin, koska kun Kate Uptonin ilman meikkiä -ilma räjähtää Internetiin, saat rajattoman määrän valintoja, joista valita. Kate on henkilö, joka haluaa mieluummin nauttia terveellisistä elämäntavoista terveellisellä ruoalla, liikunnalla ja runsaalla vedellä pitääkseen itsensä aina huippukunnossa. Tämä on paras tapa torjua ikääntymisen vaikutuksia monilla eri tasoilla. Se ei vain pidä sinua aktiivisena, vaan sinun on hyvä lopettaa meikin käyttäminen näyttääksesi hyvältä, koska nyt näytät niin luonnolliselta kuin voi olla upealla vartalolla ja näyttää sopivalta. Kate on epäjumala maailmalle menestyksekkäästä itsensä tekemästä urasta ja luottamuksesta, joka tekee hänestä yhden maailman johtavista meikkidivistä, joka on koskaan tullut näyttöön.

Alla on muutamia esimerkkejä Kate Uptonista ilman meikkiä, jotta sinäkin voisit ymmärtää tämän luonnollisen diivan todellisen kauneuden:

1. Loistava hymy:

Kate Upton ilman meikkiä 1

Kate on ollut hyvin tunnettu siitä, että hänellä on yksi alan parhaista hymyistä, ja hänen hymynsä vain säteilee kasvojaan enemmän kuin mikään meikki koskaan pystyisi tekemään. Hänen hymynsä on kuin ase, joka valloittaa miljoonien sydämet.

2. Minimalisti:

Kate Upton ilman meikkiä 2

Vaikka Kate on henkilö, joka inhoaa ehdottomasti meikkiä, kuten kaikki muutkin, hän kantaa tärkeitä asioita, joita hän ei siirry eteenpäin. Hänen olennaiseen kuuluu ripsiväri tai eyeliner, jota seuraa huulipuna tai punastuminen, jotta hän pysyy valmiina tilanteeseen.

3. Illanvietto:

Kate Upton ilman meikkiä 3

Kate Upton näyttää aivan upealta ja nauttii illasta ystäviensä kanssa, missä voit nähdä, että vaikka hän näyttää aivan upealta, voit silti nähdä, että hänen kasvoillaan ei ole monimutkaista meikkiä ja että se koostuu vain yllä mainituista olennaisista asioista.

4. Rennot:

Kate Upton ilman meikkiä 4

Tämä rento ilme, jonka Kate Upton vetää niin hyvin, on itse asiassa hänen suosikki ulkoasunsa, koska se saa hänet tuntemaan olonsa erittäin mukavaksi ja vapaaksi. Hänen kasvoillaan ei ole meikkiä, mikä osoittaa, kuinka paljon tämä ihana nainen rakastaa itseään.

5. Punaisella matolla:

Kate Upton ilman meikkiä 5

Kate on hyvin tunnettu julkkis ja on vieraillut melkein kaikilla alan palkintojenjakotilaisuilla ja -tapahtumissa, ja hän on rokkinut niitä kaikkia ulkoasulla, joka on paljon erilainen kuin viimeksi, mutta pitää silti tämän naisen kauniita piirteitä valokeilassa.

6. Premier -kuva:

Kate Upton ilman meikkiä 6

Tämä kuva otettiin Kateesta yhdessä hänen pääministeristään, jossa hän näyttää aivan häikäisevältä ilman meikkiä, joka todella kääntää hänen ympärillään istuvien ihmisten päät.

7. Näytössä still:

Kate Upton ilman meikkiä 7

Tämä kuva on otettu Kateesta, kun hän kuvasi yhtä hyvin tekemistään elokuvista, ja se osoittaa yllä mainitun tosiasian, jossa Kate Upton säteilee mieluummin näyttöä luonnollisella ulkonäöltään kuin käyttää monimutkaista meikkiä..

8. vilpitön:

Kate Upton ilman meikkiä 8

Tämä kuva otettiin Kateesta, kun hän vähiten odotti sitä, mutta osoittautui erittäin virukselliseksi tämän upean julkkiksen kanssa, joka jopa tässä vaiheessa näyttää täysin säteilevältä ilman meikkiä, kuten voit nähdä hänen kasvoistaan.

9. Ei meikkiä Selfie:

Kate Upton ilman meikkiä 9

Tämä kuva Kate Uptonista oli omakuva tai selfie, kuten se kadulla tunnetaan, ja se on yksi parhaista kuvista tästä upeasta naisesta, koska se kuvaa tämän luonnon kauneuden viattomuutta, mutta kuumennettaessa.

10. Pois kamerasta kuva:

Kate Upton ilman meikkiä 10

Tämä on toinen kuva, joka on otettu yhden Kate -elokuvan kuvauspaikoista ja osoittaa, että hän on valmis seuraavaan kuvaukseen ilman monimutkaista meikkiä, koska kuten näet, hänen stylistinsa käyttää mieluummin hänen näyttävää ulkonäköään.

11. Vain olennaiset asiat:

Kate Upton ilman meikkiä 11

Kuten edellä mainittiin, Kate Upton on minimalisti, joka kantaa vain sitä, mitä hän tarvitsee, mutta on myös muita valikoimia, jotka sisältävät huulikiiltoa ja muita olennaisia ​​asioita, jotka vain lisäävät väriä eivätkä ole todella kehittyneitä meikkejä.

12. Toinen ruudulla oleva kuva:

Kate Upton ilman meikkiä 12

Tämä on toinen kuva, joka on otettu Katista tehdessään roolia näytöllä ja joka näyttää kuinka kaunis ja luonnollisesti kaunis tämä ihana nainen on.

13. Valokuvaus:

Kate Upton ilman meikkiä 13

Kuten kaikki muutkin julkkikset, myös Kate on ollut useissa valokuvauksissa, joissa hän on ilahduttanut kameraa luonnollisella ulkonäöllään ja kuumenneilla silmillään.

14. Ulos ystävien kanssa:

Kate Upton ilman meikkiä 14

Kate rakastaa hengailla ystävien kanssa, ja tämä kuva on täydellinen esitys tästä tosiasiasta ja tuo jopa suuren valon Kate Uptonille ilman meikkiä, koska ystäviensä kanssa hän on mahdollisimman rento ja rakastaa olla luonnollinen.

Kate Upton ilman meikkiä on kaupungin puhe, ja hän on antanut naisille ympäri maailmaa syyn rakastaa heitä ja alkaa antaa heille paljon enemmän luottoa kuin tavallisesti. Kate on menestyvä nainen, joka ei ole unohtanut juuriaan, mikä on pitänyt hänet maadoitettuna.