Ett vardagsrum- 3 billiga inredningsidéer i olika färger

Vardagsrum inredning idéer blå beige lila

Vi visar dig hur ett vardagsrum kan bestå av tre olika Etableringsidéer kan omvandlas helt. Genom att smart välja olika hemtillbehör och dekorationer lyckas experterna förvandla rummet utan att renovera eller nya möbler.

Inredningstips – vardagsrummet i beige och rosa

Färg vit beige persika foto väggdekoration kudde

Vardagsrumsdekorationsidéer original lampa beige linne

Persika färg vit kant vardagsrum före efter bilder

Vardagsrumsrenoveringsidéer matta rosa persikamönster

Det första av dessa tre vardagsrum Etableringsidéer visar en vardagsrumsdel med beige och rosa dekorativa detaljer. Inredningsarkitekterna valde gardiner med rosa och vita ränder. Investeringar gjordes främst i hemmetillbehör – dekorativa kuddar uppdaterar den vita soffan, snygga bilder med blommotiv på väggen får inredningen att se mysig ut. Mattan spelar en viktig roll i designen – den är särskilt viktig i ett litet rum. Persikofärgerna och de ursprungliga mönstren förbinder de enskilda elementen visuellt från interiören.

Inredningsidéer för små vardagsrum i en mjuk lila färg

Vardagsrum ombyggnad lila blå matta vit soffa

Glasflaskor lila gardiner vardagsrum efter bilder

lila mönster matta glasbord design idé vit stoppade möbler

cool bordslampa grön beige lila färger

lila bilder väggdekoration accenter vardagsrum

Nästa Etableringsidéer representerar ett vardagsrum i mjuka pastellfärger – lila valdes som huvudfärg och ljusblå dekoration som accenter. Lila matta, dekorativa kuddar och en kreativ utställning av frimärkessamlingen är bland höjdpunkterna i designen. Gardinerna är dekorerade med coola blommönster. Lite transparent, så att tillräckligt med solljus kommer in i rummet. Glasflaskor på sidobordet kompletterar interiören.

Inredningsidéer för ett eklektiskt vardagsrum i gult och blått

koboltblågult vardagsrum innan efter eklektisk

blå bordslampa gul klocka dekorativ kudde

gult läderpuff blått mattmönster

Väggdekoration vardagsrum bilder blå färger

blå gardiner gul vas design av hemtillbehör

Små vardagsrum kan också dra nytta av starka färger – vilket detta experiment visar. Mattans koboltblå färg och den mörkgula pallen skapar en glad atmosfär med ett maritimt utseende. Den gula vasen och den gula klockan skapar en visuell koppling mellan de olika områdena i vardagsrummet. Gardinerna – den här gången i en färg – förblir i bakgrunden – det här är för övrigt vår favoritdesign!

Vardagsrummet före omvandlingen

Vardagsrumsinredning foton klassiska vita stoppade möbler

Den direkta jämförelsen mellan före och efter bilder visar definitivt att även små rum kan uppdateras med lite fantasi och färger. Du behöver inte göra stora förändringar i interiören! Vårt tips – om du har ett litet vardagsrum, möblera det med möbler i neutrala färger och klassiska former. På så sätt kan du senare byta interiör snabbt och enkelt.

Inredningsidéer i lantlig stil – kombinerar möbler och belysning

Inredningsidéer från Big Bang Theory -färger, möbler och hemtillbehör