Hemtextiltrender 2013 – Försköna hemmet med tyger

modernt vardagsrum stoppad soffa gul dekor kuddar shaggy matta

Hemtekstilerna tillför inredningen vackra accenter och spelar en viktig roll för att skapa en må-bra atmosfär. Det är därför vi har dem åt dig Hemtextiltrender 2013 sammanställt och gett några exempel. Trenderna för i år utvecklas i flera riktningar: nykterhet – en återgång till tradition; Blanda mellan högteknologi och hantverk; komforten som lockar dig; och det vilda kallets – organiska mönster och material.

Hemtextiltrender 2013 – nykter och snygg

Trender 2013 av hemtextilier vardagsrum grädde blå

Det viktiga är ämnet som tydligt definierar gränsen mellan de tillfälliga, säsongsbetonade trenderna och det som verkligen är värdefullt. Användarens val avgör tygernas kvalitet, hållbarhet och hållbarhet. Den nya generationen designers har vitaliserat och moderniserat traditionella hantverkstekniker. Den avslappnade atmosfären och komforten är bland utgångspunkterna när du väljer hemtextilier. Vår livsstil har förändrats under de senaste åren och detta har skapat en efterfrågan på nya produkter. Lyx, formad av minimalism, är det föredragna tillvägagångssättet, som symboliserar rena linjer, opretentiös design och evighet.

Hemtextiltrender 2013 – naturliga färger och mjuka tyger

Trender 2013 av hemtextilier sovrum grädde rena gardiner

Kombinationen av högteknologiska produkter och hantverk blir också alltmer populär. De gamla hantverksteknikerna samordnas med nya färger och mönster, som den etniska stilen också alltmer introducerar. Det globala kunnandet kombineras också med lokala metoder för att bevara traditionerna och arvet i de moderna trenderna.

levande färger och olika tyger i den moderna interiören

moderna vardagsrum vardagsidéer textil 2013 färger

Sökandet efter komfort, design för vardagen och tyger som är enkla och prisvärda – det är den andra raden av hemtextilier. De fasthållna elementen och subtila dekorationerna utan överflödiga utsmyckningar är efterfrågade. Den andra huvudlinjen är att återvända till våra rötter. De högteknologiska produkterna, den höga konsumtionen och de ekonomiska processerna har utlöst önskan att återvända nära naturen. Naturmaterial och råvaror är därför en inspirationskälla för tyger, färger och mönster 2013.

En färgduo men introducerad i olika mönster

vardagsrum hem textilier ljus mörkgrå gula accenter

eklektiskt vardagsrum

eklektiskt vardagsrum äter i köket öppen matta djurmönster

nära till naturen

levande idéer vardagsrum vinterträdgård levande färger grönt

Dekorativa kuddar i en nyans men med olika mönster

deco kuddar tyger hus guld olika mönster

 Material, nyanser, tyger påverkade av naturen

tyger naturliga nyanser materialtrender 2013 i hemtextiliernatur hem tyger nautrala mönster material hem idéer 2013Trender 2013 av hemtextil naturliga mönster färgneutrala

organiska former

hemtextil organiska former möblering design

ljusa färger och geometriska mönster

moderna tyger levande färger mönstertrendermoderna hemtextiltyger ljusa färger

moderna möbler mönster färger tyger 2013färgglada färger mönster tyger geometriska former

klassiskt elegant och elegant  Trender hemtextiltyger feminina färger nyanser guldrosa  Trender 2013 av hemtextilmönster svart djurguld

Hemtextil trender 2013 mönster satin spets neutrala nyanser Trender inom hemtextil klassisk inredning stoppade möbler

påverkas av etnisk stil

Trender 2013 hemtextil etnomotivmönster hemmamönstertyg heminredning i etno