Öst möter väst – renovering av ett lyxhem

“Honiton” -residenset av MCK Architects från Australien

traditionellt lyxhus med modern inredning

“Honiton” -boendet var ursprungligen ett vackert hus i klassisk stil, dekorerat med många konstverk. Lyxhuset ligger i Bellevue Hill, Sidney. MCK -arkitekterna fick i uppdrag att modernisera huset. de Renovering av lyxhuset utgjorde en utmaning – å ena sidan bör den ursprungliga arkitekturen beaktas, å andra sidan bör en modern atmosfär skapas. Husbyggnaden, som du kan förvänta dig av en historisk byggnad, är superb. Den ursprungliga strukturen är av elegant traditionell design med gavel – topp på taket och rymliga rum. De moderna elementen har införlivats med stor fantasi, vilket resulterat i en asymmetrisk blandning av volymer och former.

Renovering av lyxhuset med fascinerande resultat

färgad dekoration matsalI Renovering av lyxhuset fokus låg på ett vitt designschema både inomhus och utomhus. På så sätt kommer husets vackra form till sin rätt. Huset ser fräscht och ljust ut, det finns en energisk och glad atmosfär. Husets inre bör omformas så att mer ljus kommer in i huset och bättre kan utnyttja det tillgängliga utrymmet.

Kreativ renovering av lyxhuset

elegant vardagsrum med ljuskrona

Starka färger i dekorelementen kontrasterar med de neutrala färgerna. Moderna målningar och konstverk kombineras med färger och mönster från Mellanöstern, vilket skapar en intressant fusion mellan öst och väst. Mönstren i tyger eller på väggarna och dekorativa skiljeväggar skapar spänning. Traditionella takprydnader påminner om den ursprungliga designen. Efter Renovering av lyxhuset en trevlig atmosfär har uppstått – mycket lämplig för vila. En smart och kreativ idé om MCK Arkitekter som ursprungligen renoverade detta vackra hus.

av Jaz

spännande design i ett lyxigt hem

orientaliskt mönster i köket

orientalisk dekorationsvägg

Kök med trägolv

Kök med moderna möbler

The Honiton – Residence av MCK Architects:

“En spännande blandning av mellanösternfärger och vita väggar får huset att se modernt och lyxigt ut. MCK -renoveringen har förvandlat detta familjehem från en historisk byggnad till modern vit arkitektur. Ägarna till denna fastighet med sex sovrum har klagat över att huset är för stort – så rummen har kombinerats till ett mysigt inomhusområde, medan utomhusområdet har planterats noggrant med trädgården.

elegant inredning - rosa dekoration

rosa accenter

Trägolv i korridoren

Så att mer ljus kommer in i huset var det nödvändigt att göra om vardagsrummet – inomhus och utomhus är sömlöst anslutna, en öppen entresol på första våningen har helt förändrat husets design.

orange vägg i badrummet

orange vägg i badrummet

Köket, matsalen och vardagsrummet var sammankopplade. Kontraster ställs av färgade texturer och möbler med en fantastisk design. Marmor och trä kombineras på ett unikt sätt. Kundens samling av konstverk visades på lämpligt sätt. Mörkt golv, apelsin, turkos och körsbärsrött ger spänning. Handgjorda speglar användes som dekoration.

 vit fasad av lyxhusetvit fasad från modernt lyxhus

elegant pool på bakgården

elegant pool

modern trädgård med öppen spis

modern innergård med öppen spis

moderna trädgårdsmöbler med färg accenter

moderna trädgårdsmöbler