Vardagsrumshylla – en idé för förvaringsutrymme och väggdekoration i ett

vardagsrum hylla vägg förvaringsutrymme-idé-vägg-design-trämöbler

Lyxiga material har använts för mycket av inredningen i takvåningen som vi skulle vilja presentera för dig. Förutom trä inkluderar detta även marmor. Studio MK27 utvecklade designen för denna lägenhet. Det ligger i Sao Paolo i Brasilien och imponerar också med en överdimensionerad Vardagsrumshylla, som pryder alla väggar i rummet. Takvåningen sträcker sig över tre våningar.

Vardagsrumshylla som väggdesign

vardagsrumshylla vägg deco-idé-hyllsystem-grå-soffa

Hyllväggen till vardagsrummet är praktisk på flera sätt. Å ena sidan pryder den väggarna, som är mycket höga i denna lägenhet, och skapar en mysig atmosfär. Å andra sidan erbjuder den mycket lagringsutrymme som inte bara kan användas för böcker. Ägaren till takvåningen kan samtidigt visa sin samling konstföremål i vardagsrummet.

Vardagsrumshylla för massor av förvaringsutrymme

vardagsrumshylla vägg stort-fönster-soffbord-glas-soffa-bokhylla

Trots den frodiga väggbeklädnaden saknas det naturligt dagsljus i vardagsrummet. Detta garanteras av stora fönster. Vardagsrummet hyllvägg inramar också detta på ett attraktivt sätt och gör också ytterligare dekorationer som gardiner onödiga. Träets charm används också för övriga inredning i vardagsrummet.

Inredning vardagsrum med hylla

vardagsrumshylla vägg inredning-naturmaterial-lyx-deco-hylla

Tack vare de stora hyllorna som rymmer många böcker förvandlas vardagsrummet också till ett bibliotek med en egen lounge. Rummet är så att säga uppdelat i två delar. Därifrån och tack vare de stora fönstren får du en imponerande utsikt över staden, som du också kan njuta av från bänken vid fönstret.

Snygg matplats

vardagsrum-bokhylla-matplats-matplats-bord-klädsel-stolar-orange-matta-grå

Den varma atmosfären som utstrålas genom träet i vardagsrummet hyllvägg och de andra möblerna finns i alla rum. Detta understryks av olika nyanser av rött och orange, som bland annat representeras av dessa bekväma stolar i matsalen. Genom kombinationen med ljusgardiner och en ljusgrå heltäckningsmatta kommer dessa till sin rätt.

Jordtoner för inredningen

vardagsrum-hylla-vägg-lounge-beige-soffa-komfort-vägg-deeko-konst-bild

Det finns också andra naturliga toner som denna beige ton för en soffa, liksom ockra. Sittdelen är igen utrustad med trä, den här gången i form av ett soffbord. Designen och färgerna på inredningen i kombination med den stora vardagsrumshyllan som väggbeklädnad utstrålar också en mysig retrostil.

Elegant sovrum

vardagsrum-hylla-vägg-sovrum-parkett-sänggavel-idé-modern

Som redan nämnts består takvåningen med vardagsrumshyllvägg av tre våningar. Medan sovrummen är i det första, är köket, vardagsrummet och matsalen och ett arbetsområde i det andra. Tredje våningen ger återigen avkoppling. Förutom det andra vardagsrummet med hyllväggen finns också en täckt pool, ett gym och en vinterträdgård.

Tropisk charm

vardagsrum-hylla-väggbeklädnad-trä-palm-växter-tropiska

Det andra vardagsrummet, som ligger på andra våningen, är möblerat med stolar, golvbelysning och olika sidobord för att garantera det perfekta området för en bekväm och mysig träff med familj och vänner. Jämfört med det andra vardagsrummet med en hyllvägg i vardagsrummet har det ett offentligt syfte. Uterummet, som du ser ovan, är planterat med tropiska växter, är upplyst med indirekt ljus och pryds av väggpaneler av trä.

Vardagsrumshylla – komfort i alla rum

vardagsrum-hylla-vägg-komfort-moderna-möbler-golvlampa-retro-stil

Designernas mål var att skapa en mysig och festlig atmosfär runt om i takvåningen med vardagsrumshyllan. De gjorde i alla fall mer än att bara lyckas. Framför allt har den överflödiga användningen av trä och designermöblerna gjort ett stort bidrag till detta. Träbeklädnad för väggarna har en dekorativ effekt, men kan också dekoreras dessutom.

Inomhuspool

vardagsrum-hylla-vägg-pool-indirekt-belysning-marmor-kakel

Poolområdet är också utrustat med indirekt belysning för att göra avkopplingstiden ännu mer perfekt med behagligt ljus. En ädel inredning uppnås genom användning av vit marmor. Tillsammans med träet för väggarna skapas en perfekt kombination av naturmaterial i lägenheten med en vardagsrumshylla.

Praktisk korridordesign

vardagsrum-hylla-vägg-hall-design-mk27-brasilien-takvåning

I hallen tänkte man också på att skapa förvaringsutrymme för ägarens konstsamling. Här kombineras plattor av natursten igen med väggar av trä. Den breda korridoren är inte möblerad. Detta indikerar en minimalistisk inredning som gör att naturmaterialen kan komma till sin rätt. Lägenheten med vardagsrumshyllan är extremt imponerande på många sätt.

Vardagsrumshylla – mysig trappa

vardagsrum-hylla-vägg-lägenhet-design-inspiration-trappor-trä

Korridorer och trappuppgångar verkar vanligtvis nakna och kalla. Designerna på Studio MK27 har också använt samma attraktiva material för dessa delar av huset för att garantera en mysig atmosfär. De öppna trapporna ger också tillräckligt med ljus för att komma in i trapphuset. Takvåningen med en sällskapsvägg är allt annat än tråkig.

Design av Studio MK27.