9 parasta kampausta naarasmuotoisille naisille

Jos poskipäät ovat suhteellisen leveämpiä kuin leukarajasi, voit väittää kasvosi timantin muotoisiksi. Halle Berry, Megan Fox, Elizabeth Hurley – heillä kaikilla on kaunis timanttinen kasvomuoto, ja sinäkin! Ota kaikki irti ulkonäöstäsi ja kerskaile parhaiten näillä kampauksilla timanttisille kasvomuodoille. Löysistä hiuksista pulloihin ja punoksiin on olemassa useita eri aliarvostus- ja kampaamovaihtoehtoja naisille, joilla on timanttiset kasvot, ja panostamme siihen, että löydät täydellisen helposti sinulle.

9 Perfect Diamond Face Shape Hairstyles Nainen:

Katso viimeisimpiä ja parhaita kampauksiamme, jotka etsivät timanttisia kasvoja, ja rakastat myös niitä.

1. Leuan pituus Bob:

Bob leikkaus timantin muotoinen kasvot

Timantinmuotoisissa kasvoissa on erittäin terävät leukaviivat. Tämä kampaus auttaa kuitenkin piilottamaan tällaisen tekstuurin. Se säätää kasvojen allover -kehystä ja tekee reunat pehmeämmiksi kuin ennen. Hiukset näyttävät erittäin kiiltäviltä tässä tyylissä ja tarjoavat hauskan rakastavan ja nuoren ilmeen.

2. Sivuosa:

Kampaukset timanttimuotoisille kasvoille2

Sivujako on loistava ratkaisu piilottaa timantin muotoisten kasvojen terävät reunat. Se tarjoaa kasvoille kunnollisen kulman ja vapauttaa sinut kovista reunoista. Kun olet muotoillut hiuksesi tällä tavalla, ihmiset eivät enää katso kasvojen karkeaa leveyttä, vaan kääntävät päänsä alareunan enkeli -kiharoihin.

3. Kerrokselliset pitkät kampaukset:

Hiustyylit timanttimuotoisille kasvoille 3

Pitkät ja kerrostetut kampaukset ovat yksi parhaista hiustyyleistä. Tämäntyyppiset kerrokselliset hiukset piilottavat poskiluiden leveät kohdat ja saavat kasvosi näyttämään houkuttelevilta ja antavat naisellisen ilmeen. Kasvot pysyvät kuitenkin auki, jolloin katsojat painottavat enemmän otsaa eivätkä leukaa.

4. Keskipitkät otsat:

kiharat timanttiset kasvot

Maailmankuulu laulaja “Rihanna” on jatkanut tätä ulkoasua. Tämä ilme antaa suhteellisen ilmeen ja peittää otsan osittain. Kun muotoilet hiukset tällä tavalla, ihmiset eivät kiinnitä paljon huomiota kasvojen alaosaan.

5. Lyhyt kampaus timanttimuotoisille kasvoille:

lyhyet kampaukset timanttisille kasvoille

Voit täydentää kasvosi muotoa tämän lyhyen kampauksen avulla. Tämäntyyppinen kulmikas kampaus todella toimii timanttipintaisilla muodoilla. Ulkonäkö on ollut suosittu Victoria Beckhamin käytön jälkeen.

6. Sekalaiset aallot:

parhaat kampaukset timanttikasvoille naisille

Naiset, joilla on timantinmuotoiset kasvot, voivat muotoilla hiuksensa tällä aaltoilevalla tavalla, jossa hiukset ovat sekaisin. Tämä kampaus lievittää kasvojen kulmia ja antaa hiuksille karkeutta. Voit säilyttää tämän ilmeen helposti ilman paljon vaivaa.

7. Vedetty takaisin poninhäntä:

timanttiset kasvot pitkät hiukset

Tässä kampauksessa suurin osa hiuksista vedetään ylös ja sidotaan poninhäntäksi. Tämä on yksi helpoimmista timanttimaisten kasvojen tyyleistä. Pitkähiuksinen poninhäntä näyttää aina tyylikkäältä. Pitkät ja runsaat hiukset voidaan muotoilla tällä tavalla.

8. Keskellä erotetut otsat:

kampaus timantin muotoisille kasvoille

Tässä kampauksessa hiukset ovat hyvin jakautuneet keskelle. Hiuksia venytetään piilottamaan otsan sivut. Tämäntyyppinen ilme peittää myös poskiluiden huonot kulmat. Kampaus näyttää erittäin luonnolliselta ja houkuttelevalta.

9. Bardot -otsatukka:

otsatukka timantin kasvojen muotoon

Tämä trendikäs kampaus keskittyy sivukarvojen tilavuuteen eikä etuosaan. Pitkät hiukset ovat paras kumppani tämän ilmeen hyödyntämiselle. Tämä ilme saa kasvot näyttämään paljon pienemmiltä. Timantinmuotoisille naisille tämä kampaus on täydellinen ulkoasu missä tahansa tapahtumassa.