9 parasta kampausta naisille

Kolmion muotoiset kasvot eivät ehkä ole tavallisimpia kasvojen rakenteita, mutta ilmeisesti kasvoilla on eleganssia ja älykäs ilme. Jos sinulla on tällaisia ​​ominaisuuksia, nämä kolmionmuotoiset kasvokampaukset voivat sopia sinulle. Koska monet naiset, joilla on kolmion muotoiset kasvot, voi olla haastavaa löytää sinulle sopivin muoto. Mutta ei enää – tämä luettelo hiustenleikkauksista ja kampauksista on sopivia täydentämään ominaisuuksiasi.

9 Paras kolmion muotoinen hiustenleikkaus nainen:

Kolmionmuotoiset kasvomuodot ovat tyypillisesti kapenevia temppelissä ja leveät leukaluun kohdalla. Joten, jos haluat korostaa aluetta ja poskipäät, seuraa sitten sinulle sopivaa kampausta.

1. Pitkä kampaus:

kampaukset kolmion kasvojen muotoon

Tässä pehmeät aaltoilevat pitkät karvat sopivat parhaan kampauksen tekemiseen kolmion muotoisille kasvoille. Tämän muodin pehmeä laakeri tarjoaa loogisen pehmeän ilmeen, joka putoaa kauniisti kerrostumisen vuoksi. Keskiosa hyötyy siitä, että yläosa erotetaan kasvot innokkaasti kahdesta pitkästä kapeasta osasta, jotka tekevät ulottuvuuden fantasiasta. Se sopii parhaiten myös suorille ja kiharoille hiuksille.

2. Veistävät aallot:

parhaat leikkaukset kolmion muotoisille kasvoille

Vapaat, virtaavat aallot lievittävät kulmia kasvojen pohjassa yhdessä sivuttain pyyhkäisten otsatukkaineen, jotka ovat ohuet otsassa. Voit tehdä tämän levittämällä muotoilutuotteen ja puhalla sitten kuivat hiukset suurella ympäröivällä harjalla. Kierrä kohtisuoraan hiusten osat suuren tynnyriraudan ympäri. Levitä joustavalla viimeistelysuihkulla. Se antaa tilavuuden ja kosteuden silkkisen, karhean pään avulla.

3. Lyhyet kampaukset:

lyhyet hiukset kolmion muotoisille kasvoille

Tämä kampaus on ihanteellinen siinä, miten se sijoittaa hiukset tarkasti kaikkialle, missä sitä tarvitaan, jotta kolmion muotoinen kasvosi näyttää reilulta ja vertailevalta. Haudan yläkerrokset mahdollistavat hiusten pyöreän ja täyteläisemmän korvien yli, kun taas otsatukka ei luo kasvojen ääriviivoja kauemmas ja siirtää tietoisuutta kulmalle ja vasemmalle leuan viivan kohdalta. Lyhyet kampaukset aaltojen läpi ja otsatukka ovat myös valtavia.

4. keskikokoinen kampaus:

kolmion kasvojen muotoiset kampaukset naisille

Tämä kampaus sopii hyvin tähän kolmion muotoiseen kasvoon. Pinnan annetaan pudota pehmeästi leuan siiman suojuksen vasemmalle puolelle, missä sitä tarvitaan. Jos haluat kääntää diagonaalisen suunnan, sivuttain pyyhkäistyt otsat toimivat hyvin herättämään huomiota. Sinun on tiedettävä, että siksak-osa tekee korkeuden yhdessä työskentelyjen kanssa rakentaakseen pituuden tähän muotiin.

5. Kasvokehykset Bob:

hiustenleikkauksia tytöille, joilla on kolmionmuotoiset kasvot

Tämä kampaus päättyy tarkasti leukakehyksen alapuolelle kolmionmuotoisiin kasvoihin loistavasti. Se korostaa poskipäät, jotka ovat tämän ääriviivan parhaita ominaisuuksia. Tämän rintakehän pieni kulma luo nykyaikaisen tunnelman, joka ei kiinnitä liikaa huomiota leukaan. Käytä hiuslakkaa tämän tekemiseen, koska se antaa tasaisen ja kielletyn jakauman.

6. Olkapään pituiset käännökset:

parhaat hiustenleikkaukset kolmion muotoisille naisille

Se on täydellinen kampaus kolmionmuotoisille kasvoille, koska sillä on riittävä pituus käytettäväksi kasvokehyksenä yksityiskohtien lisäämiseksi leuka -alueelle. Lisäksi päissä oleva kääntö lisää haluttua leveyttä kasvojen pohjaan ja sivuosa tekee temppelistä vähemmän leveän. Käytä kerma-geeliä muotoilemaan hiuksesi pyöreäksi.

7. Ohut, Beachy Waves:

kolmion kasvojen muotoiset aliarvostus naaras

Tämä kampaus sopii parhaiten hienoille ja pienille hiuksille, koska höyhenpeitteiset päät luovat illuusion paksummista, tiheistä karvoista. Työnnä hiuksesi täyteen määrään saadaksesi lisää vaikutusta, kokeile siten kokoa lisäävää muotoilugeeliä, ellei föönaa hiuksiasi kiharoissa.

8. Matala taajuus:

hiusten leikkaus kolmion kasvot naaras

Kihara vain hiusten alaosa tekee yksityiskohdista siellä, missä kolmiomaiset kasvot haluavat sitä eniten. On tarpeen levittää lämpösuoja spray-hiuksiin. Se suojaa hiuksiasi silitysraudan lämmöstä ja tekee jokaisesta kiharasta lopullisen koko päivän.

9. Röyhkeä Pixie:

Julkkis Kolmion muotoiset kasvojen hiukset

Tämä on rohkea ja ihanteellinen kolmionmuotoisille kasvoille. Tämä kampaus näyttää posket, joihin ei ole lisätty vältettävää leveyttä pään kärkeen. Pään yläosassa oleva pinta luo yleisen kasvon muodon näyttämään pidemmältä.