Kuinka tehdä Pearl -kasvohoito kotona

Jokainen nainen rakastaa ihon hemmottelua. Kuitenkin usein käynti salongissa voi olla hankalaa ja turhauttaa rahat. Entä kasvohoidot, jotka voit tehdä kotona ja saada samat salongitulokset. Lue lisää saadaksesi lisätietoja siitä. Pearl -kasvohoito on luonnollisin ja halvin tapa antaa kasvoillesi virheettömän säteilevän ihon hehku. Sitä on käytetty vuosien ajan rusketuksen poistamiseen ja ihon sävyn kirkastamiseen samanaikaisesti. Lisäksi se ehkäisee tehokkaasti ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä ja antaa iholle pehmeän tunteen.

Pearl -kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille, mutta toimii parhaiten rasvaiselle iholle. Se sopii myös kaikille ikäryhmille. Pearl -kasvohoito voidaan tehdä helposti kotona ilman ylimääräistä. Kasvohoitoon käytetty helmijauhe sekoitetaan muihin luonnollisiin ainesosiin saadakseen erilaisia ​​kasvopaketteja, jotka antavat ainutlaatuisia kauneushyötyjä. Kun ostat helmijauhetta, varmista aina, että se on puhdasta ja aitoa. Vain puhdas helmijauhe voi tehdä ihostasi joustavan ja sileän. Tarkista erinomaiset helmikasvomaskit, jotka voidaan valmistaa helposti kotona.

Kuinka tehdä Pearl -kasvohoito kotona

Erilaisia ​​Pearl -kasvohoitoja:

Tässä on erilaisia ​​helmihoitotyyppejä rasvaiselle iholle seuraavasti.

helmi kasvohoito

Pearl -kasvopakkaus munaa ja hunajaa käyttäen:

Tämä on luonnollinen kotitekoinen korjaustoimenpide hienojen juonteiden ja ryppyjen poistamiseksi. Tarvittavat ainesosat ovat

 • 1 tl helmi jauhetta
 • 1 muna (ota vain vaahdotettu valkoinen osa)
 • 1 tl tuoretta hunajaa
 • 1 sitruunan mehu

Sekoita kaikki ainekset keskenään paksuksi tahnaksi. Levitä tätä runsaasti kaulalle ja kasvoille. Anna kuivua ja pese kylmällä vedellä. Tämä helmi -kasvopakkaus ei ainoastaan ​​torju ikääntymisen merkkejä, vaan myös kosteuttaa ihoa.

Helmi kasvohoito oliiviöljyllä:

Jos sinulla on tylsää ja kuivaa ihoa, kokeile tätä kasvohoitoa kotona lopettaaksesi huolesi. Käytön valmistelemiseksi

 • 1 tl puhdasta helmijauhetta
 • 2-3 tippaa ekstra-neitsytoliiviöljyä

Sekoita helmijauhe oliiviöljyyn tahnaksi. Käytä tätä kasvoillesi ja hiero hellävaraisesti pyörivin liikkein. Anna kuivua noin 10 minuuttia ja huuhtele pois. Tämä kotihoito antaa erinomaisia ​​tuloksia kuivalle iholle ja ravitsee sitä hyvin.

Helmi -kasvohoito maidon avulla:

Tämä erityisesti helmi -kasvopaketti voidaan helposti valmistaa kotona aknen puhkeamisen hoitoon. Tarvittavat perusaineet ovat

 • 1 tl helmi jauhetta
 •  täysmaito

Lisää hitaasti maito helmijauheeseen tarpeen mukaan paksun tahnaksi. Levitä tämä kasvoillesi ja anna sen kuivua 10-15 minuuttia. Huuhtele pois kylmällä vedellä. Taputa iho kuivaksi ja levitä sen jälkeen hyvä kosteusvoide. Käytä tätä helmihoitoa säännöllisesti aknen läiskien ja huokosten vähentämiseksi.

Pearl Facial Pack Aloe Veraa käyttämällä:

Tämä on loistava helmikasvopaketti, joka saa säteilevän ja hehkuvan ihon vaivattomasti. Tämän valmistamiseksi tarvitset

 • 1 tl helmi jauhetta
 • tuoretta aloe vera mehua
 • 1 tl omenamehua (käytä tuoretta)
 •  2 tl oliiviöljyä

Sekoita kaikki edellä mainitut ainekset tahnaksi. Levitä tämä pakkaus varovasti kasvoillesi leuasta alkaen ylöspäin. Anna kuivua ja pese kylmällä vedellä.

Varotoimenpiteet:

Ennen kuin käytät mitään näistä helmipakkauksista, on tärkeää puhdistaa kasvot perusteellisesti. Pese niska ja kasvot miedolla kasvopesulla. Ennen näiden pakkausten käyttöä ihon on oltava puhdas ja täysin kuiva.

On myös suositeltavaa suorittaa ihotesti epäsuotuisien reaktioiden havaitsemiseksi. Sekoita helmi kasvojauhe veteen tahnaksi. Levitä hyvin pieni määrä korvan taakse. Anna vaikuttaa 3-5 minuuttia. Jos ilmenee ärsytystä tai polttavaa tunnetta, huuhtele välittömästi haalealla vedellä. Jos ihosi ei muutu vaaleanpunaiseksi, voit jatkaa helmipakkausten käyttöä kasvoillesi ja kaulallesi.

Helmikasvojen hyöty ei ole vain esteettinen vaan myös psykologinen. Iho tuntuu nuorentuneelta ja rentoutuneelta. Hemmottele itseäsi tällä ylellisellä kasvohoidolla ja hehkuta nuoremman näköistä säteilevää ihoa.