15 Kaunista kokoelmaa 25 gramman kultaisia ​​kaulakorumalleja Intiassa

Kun häät ja juhlakausi ovat aivan nurkan takana, kaikkien perheesi naisten on oltava kiireisiä kullan ostamisessa. Jos sinulla ei ole aikaa käydä läpi 1000 mallia, olemme täällä pelastamassa sinut! Tässä artikkelissa olemme keränneet 10 kaunista 25 gramman kultaista haram -mallia, jotka sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin. Selaa luetteloa poimiaksesi ideoita ja antaa muille naisille vakavia korutavoitteita! Joten, oletko valmis tutkimaan näitä uusimpia haramia, joiden paino on noin 25 grammaa kultaa?

Uusimmat ja parhaat kultaiset kaulakorumallit 25 grammassa:

Tässä on muutamia kultaisia ​​kaulakorumalleja, jotka ovat alle 25 grammaa.

1. Ruby ja Emerald Gold Haram:

Ruby ja Emerald Gold Haram

OSTA NYT

Tässä on perinteinen 25 gramman kultainen haram, joka on täydellinen Etelä -Intian häihin ja uskonnollisiin seremonioihin. Keskipitkä ketju sopii täydellisesti etnisten kulutuskokoonpanoidesi kanssa, kuten silkki-sarees ja kurtas. Suunnittelussa on ketjutyylinen kuvio kultaisilla linkkeillä ja palloilla. Jalokivet, kuten rubiinit ja smaragdit, lisäävät kaulakoruun olennaisen intialaisen ilmeen. Pienet kultapallot koristavat riipusta herkän ilmeen saamiseksi.

 • Design: 22K kultaa Ghangroo -kaulakoru
 • Metalli: 22K keltainen kulta
 • Tilaisuus: Häät, morsiusseremoniat
 • Tyylivinkki: Lisää yksinkertainen kaulakoru tämän kaulakorun päälle luodaksesi kerroksellisen ilmeen.

2. Kerala Style Plain Gold Haram:

Kerala -tyylinen tavallinen kultainen Haram

OSTA NYT

Jos etsit jotain yksinkertaista ja tyylikästä, tutustu tähän kappaleeseen. Kerala-tyylisessä pitkässä haramissa on vankka kultainen kukkakuvio. Ketju on 18 tuumaa pitkä ja sen kokonaispaino on 23 grammaa. Tämä monipuolinen haram sopii hyvin melkein minkä tahansa asun kanssa ja sitä voidaan käyttää lukemattomilla tavoilla. Voit käyttää sitä sellaisenaan tai yhdistää sen kiven tai timantin nastoitetun kuristimen kanssa näyttämään upealta.

 • Design: 22K tavallinen keltainen kulta kaulakoru kukkakuvioilla
 • Metalli: 22K keltainen kulta
 • Tilaisuus: Festivaalit, uskonnolliset tapahtumat, pienet kokoontumiset
 • Tyylivinkki: Lisää ylimääräinen kultaketju taakse, jotta voit käyttää sitä vyötäröhihnana.

3. Solid Gold Short Haram -suunnittelu:

Kiinteää kultaa lyhyt Haram -muotoilu

OSTA NYT

Tässä on lyhyt ja tyylikäs kultainen haram, joka on täydellinen pitkäkaulaisille kaunottareille. Säädettävä kaulakoru kiinnittää huomion niskaan ja olkapäähän. Haramissa on nykyaikainen muotoilu, joka on valettu puhtaasta kullasta, mikä lisää säteilyä ja kiiltoa. Tämän kappaleen arvioitu paino on 23 grammaa. Tämä pala on pakollinen korulaatikossasi, koska se sopii hyvin melkein minkä tahansa asun ja tapahtuman kanssa.

 • Design: 22K kultaa nastoitettu kaulakoru
 • Metalli: 22K keltainen kulta
 • Tilaisuus: Häät, festivaalit, vastaanotto
 • Tyylivinkki: Yhdistä se kultaisilla korvakoruilla täydentääksesi ulkoasua.

4. Kultainen kaulakorusetti, jossa linkit:

Kultainen kaulakorusetti, jossa linkit

OSTA NYT

Tapahtumat, kuten häät ja korkean profiilin kokoontumiset, ovat oikeat paikat houkutella tätä ylellistä kultaista kaulakorua. Haram painaa vain hieman yli 25 grammaa ja lisää asuun loistoa. Suunnittelussa on kiinteä kultainen ketju, jossa on kerroksia kiinnitettyjä linkkejä. Hienot yksityiskohdat kultapisaroilla lisäävät naisellisen ilmeen tähän kaulakoruun. Parasta on, että haramin mukana tulee vastaavat korvakorut, joten olet lajiteltu!

 • Design: 22K Marsh Gold -kaulakorusetti
 • Metalli: 22K keltainen kulta
 • Tilaisuus: Häät, eliittijuhlat, vastaanotto
 • Tyylivinkki: Käytä sitä Kanjeevaram -silkki -sareen päällä näyttääksesi poikkeukselliselta!

5. Vaaleanpunainen ja vihreä Palakka Gold -kaulakoru:

Vaaleanpunainen ja vihreä Palakka -kultainen kaulakoru

OSTA NYT

Niille, jotka haluavat perinteisen haramin modernien kaulakorujen sijaan, Palakka mala on pakko kokeilla! Palakka haram on Kerala-tyylinen muotoilu, jossa on mangon muotoisia “lehtiä”. Vaikka smaragdi on yleistä, tässä mallissa on rubiineja ainutlaatuisen ilmeen saamiseksi. Kultaisen ja punaisen yhdistelmä lisää alusvaatteisiin tyylikkyyttä. Valkoiset kivet ja kultapallot koristavat 25 gramman kultakaulakorua, jotta se näyttää eteeriseltä!

 • Design: 22K Ruby ja Gold Palakka Mala
 • Metalli: 22K keltainen kulta
 • Tilaisuus: Festivaalit, morsiussuihku, kihlaus
 • Tyylivinkki: Yhdistä kaulakoru sopiviin rubiinikorvakoruihin.

6. Tear-Drop Pattern Gold Haram Set:

Tear Drop Pattern Gold Haram Set

OSTA NYT

Onko sinulla kultaisia ​​settejä, jotka toimivat vain perinteisten asujen kanssa? Tiedätkö mitä pukeutua iltapukuusi vastaanotolle? Meilläkin se on käsitelty! Tutustu tähän tyylikkääseen pisarakuvioituun kultaiseen kaulakorusarjaan, joka on pakollinen korulaatikossasi. Lyhyessä kaulakorussa on verkkokuvio tekstuurista vaikutelmaa varten, kun taas hopeinen rodiumlakka antaa timanttisen viimeistelyn tälle upealle kultaketjulle. Sopivat korvakorut tulevat osaksi settiä täydentämään ulkoasua.

 • Design: 22KTearrop Design kultainen kaulakorusetti
 • Metalli: 22K keltainen kulta
 • Tilaisuus: Vastaanotto, cocktailjuhlat, morsiusseremoniat
 • Tyylivinkki: Käytä tätä kappaletta olkapään päällä, jotta se näyttää upealta.

7. Diamond Studded Cascade Gold Haram -suunnittelu:

Diamond Studded Cascade Gold Haram -suunnittelu

OSTA NYT

Tässä on kaunis timanttikaulakoru, jota on mahdotonta vastustaa! Kukka- ja kaskadityylinen muotoilu lisää herkän ilmeen hoikalle niskallesi. Haram on asetettu 18k kultaa ja painaa noin 23 grammaa. Noin 2 karaatin timantteja ja yksi rubiinikivi koristavat tätä ihanaa ketjua ja niissä on loistava leikkaus. Voit käyttää tätä monipuolista pääntietä kirjaimellisesti mihin tahansa vaatekaappisi asuun. Yhdistämällä sen oikeisiin korvakoruihin voit saada tämän haramin toimimaan kaikissa tilanteissa – häistä festivaaleihin!

 • Design: Timantti- ja rubiinikaulakoru 18 kt keltaista kultaa
 • Metalli: 18K kultaa
 • Tilaisuus: Festivaalit, häät, vuosipäivät jne.
 • Tyylivinkki: Varasta näyttely valitsemalla sopivat timanttinapit!

8. Tyylikäs kukkakuvioinen kultakaulakoru:

Tyylikäs kukkakuvioinen kultainen kaulakoru

OSTA NYT

Tässä on kappale, jonka jopa teini -ikäinen tyttäresi hyväksyy! Upea kukkakuvioinen kaulakoru on juuri sitä, mitä sinun tarvitsee kiinnittää huomiota ylävartaloosi. Kaulakorun pituus on noin 16 tuumaa ja paino noin 22,3 grammaa. Metallin puhtaus on 22 karaattia, eikä mallissa ole muita kiviä tai timantteja. Sileän ja kuvioidun viimeistelyn yhdistelmä luo tähän haramiin ainutlaatuisen ilmeen.

 • Design: Eliza kultainen kaulakoru
 • Metalli: 22K kultaa
 • Tilaisuus: Sosiaaliset kokoontumiset, illallisjuhlat jne.
 • Tyylivinkki: Yhdistä se kukka-aiheisiin korvakoruihin ansaitaksesi kohteliaisuuksia.

9. Kaksirivinen mesh-tyylinen kultainen kaulakorusetti:

Kaksi riviä mesh -tyylinen kultainen kaulakorusetti

OSTA NYT

Tässä on nykyaikainen kultainen haram -setti, joka voittaa varmasti paljon kohteliaisuuksia. Kaulakorussa on kaksikerroksinen muotoilu, joka toimii perinteisten ja modernien kokonaisuuksien kanssa. Hienot yksityiskohdat sisältävät herkän verkkokuvion helmissä, ja riipus antaa oikomisen ilmeen haramille. Jopa korvakorut on tyylikäs muotoilu, jonka avulla ne voivat toimia monipuolisesti erottaa. Haram -setti painaa noin 21 grammaa ja on asetettu 22 karaatin keltaisella kullalla.

 • Design: Mesh-tyylinen kultainen kaulakorusetti
 • Metalli: 22K kultaa
 • Tilaisuus: Iltajuhlat, Vastaanotot, Sangeeth
 • Tyylivinkki: Käytä syvää kaula -asua, jotta kaulakoru erottuu.

10. kulta punottu helmiä kaulakoru setti:

Kulta punottu helmiä kaulakoru setti

OSTA NYT

Tässä on toinen trendikäs kultakaulakorusetti, joka sopii kaiken ikäisille naisille. Yksirivisessä kaulakorussa on punottu kultahelmi, joka antaa kaulalle upean ilmeen. Paras osa tämän haramin omistamisessa on, että sinun ei tarvitse odottaa suurta tilaisuutta kerskata sitä. Yksinkertainen muotoilu muuttuu helposti satunnaisista vapaa -ajan koruiksi. Kaulakorusetti ja siihen sopivat korvakorut on asetettu 22 karaatin kultaa ja painaa noin 24 grammaa.

 • Design: Punottu helmiä kultainen kaulakoru korvakorut
 • Metalli: 22K kultaa
 • Tilaisuus: Iltajuhlat, Vastaanotot, Sangeeth
 • Tyylivinkki: Käytä kaulattomia asuja, jotta kaulakoru erottuu.

11.Kultainen helmillä tehty kaulakoru:

Kultainen helmillä tehty kaulakoru

Kaunis kaulakoru kaikille naisille ja näyttää hyvin perinteiseltä. Helmet on sijoitettu erittäin monimutkaisesti kaulakorun 2 -osaiseksi. Tämä on erittäin mukava muotoilu kultaiselle kaulakorulle, joka painaa alle 25 grammaa ja joka voi toimia missä tahansa tilanteessa. Tämän suunnittelun kohokohta on, että se sopii kaikenikäisille naisille. Tämä on hyvä paketissa, mukava valinta 25 gramman kultakaulakoruille.

12. Luumu Bago kukka kaulakoru:

Luumu Bago kukka kaulakoru

Se on kaunis kukkainen 25 gramman kultainen kaulakoru, joka on saatavilla markkinoilla. Se näyttää hyvin perinteiseltä. Kukkakuvio lisää tähän kaulakoruun kauneutta. Se näyttää tyylikkäältä. Nämä 25 gramman kultaiset kaulakorumallit ovat parhaita kauneuslahjoja, joita voisit ostaa erityisiin hääpäiviin. Se on muotoiltu erittäin siististi näiden kukka -riipusten ja helmien kanssa.

13. jalokivi nastoitettu kulta kaulakoru:

Jalokivi nastoitettu kulta kaulakoru

Rakkaus ja intohimo kultaan naisten keskuudessa on poikkeuksellista. Tämä helmi-nastoitettu kaulakoru korostaa kaulakorun kauneutta. Punaiset ja vihreät jalokivet lisäävät settiä. Se näyttää enemmän antiikkiesineeltä. Se sopii parhaiten muodollisiin tapahtumiin. Yhdistä se vain kauniisiin korvakoruihin ja rannekoruihin täydentääksesi settiä. Nämä kultaiset kaulakorumallit ovat saatavana 25-30 gramman painoisina.

14. Leikattu kaulakoru:

Leikattu kaulakoru

Se on yksi parhaista kauniista 25 gramman kultaisten kaulakorumallien malleista. Se näyttää niin yksinkertaiselta, kun kultainen säie on varustettu kauniilla helmillä säännöllisin väliajoin. Kultainen kukkakuvio helmien välissä lisää settiin niin paljon eleganssia. Se näyttää niin muodikkaalta. Tämä sopii parhaiten juhliin. Naiset voivat kerskailla tällä kauniilla kaulakorulla ja olla ylpeitä kokoelmastaan.

15. Riikinkukko riipus kaulakoru:

Riikinkukko riipus kaulakoru

Tämä on perinteinen koru. Kaikilla näillä naisilla pitäisi olla yksi tällainen malli kokoelmassaan. Kaunis riikinkukko -riipus lisää loistoa. Se on yksinomaan käsintehty. Nuo riikinkukot näyttävät erittäin tyylikkäiltä tässä kultaisessa setissä. Naiset voivat värikoodata tällaisilla ihanilla riikinkukkomalleilla.

25 gramman kultainen kaulakoru on olennainen osa jokaista naista. He huolehtivat näistä kultakoristeista erittäin huolellisesti. Nämä mallit, jotka painavat alle 25 grammaa, ovat kauneimpia lahjoja naisille. Kultaiset helmet yhdessä mustien helmien tai helmien kanssa olisivat erittäin kaunis muotoilu.