9 uusinta temppeli korujen kaulakorumallia

Temppelin korut ovat pohjimmiltaan intialaisen kulttuurin Jumalan ja jumalattaren innoittamia. Sen vieressä olevat kauniit muinaiset mallit antavat heille antiikkisen ilmeen. Tällaisia ​​koruja ostaa laajalti Intian eteläosa. Tämän tyyppisiä raskaita koruja on kuitenkin nyt saatavana myös yksinkertaisina Temple -kaulakorumalleina.

temppelin korujen kaulakoru

Temppeli -kaulakorumallit:

Katsotaanpa joitain kauniita temppeli -korukaulakorumalleja, jotka varmasti vangitsevat sydämesi.

1. Royal Kundan Haar:

temppeli-korut-kaulakorut-mallit-kuninkaallinen-kundan-haar

Tämä upea muotoilu voittaa varmasti sydämesi, kun silmäsi saavat sen näyttämään. Valmistettu kundanista ja täynnä punaisia ​​timantteja, se antaa kuninkaallisen tunteen. Tämä antaa sinulle uuden klassisen ilmeen eleganssilla, kun sitä käytetään etnisten suunnittelijoiden sareesissa.

2. Ruby Lalitha -kaulakoru:

temppeli-korut-kaulakoru-mallit-rubiini-lalitha-kaulakoru

Haluatko olla raitis näyttää raskaalla kaulakorulla! Valitse sitten Lalitha -temppelin muotoilukultainen kaulakoru, joka on saatavana eri malleina. Jumalatar Lakshmin riipus, joka on suunniteltu erilaisilla punaisilla rubiineilla, antaa yksinkertaisen ja hienostuneen ilmeen. Tällainen kaulakoru antaisi sinulle diivan ilmeen avioliitossa sekä muita tällaisia ​​pieniä uskonnollisia toimintoja sareesissa tai lehengassa.

3. Pearl Temple -korusetti:

helmi-temppeli-korusetti

Tässä temppelisuunnittelussa on kauniit korvakorut ja mang tikka. Setissä on useita jumalatar Lakshmin malleja, joiden lopussa roikkuu merihelmi. Tämä yksinkertainen sarja näyttää hämmästyttävältä yksinkertaisen etnisen kulumisen kanssa. Tällaisista yksinkertaisista mutta muodikkaista sarjoista on tullut trendikkäitä teini -ikäisten keskuudessa tällä kaudella.

4. Pink Diamond Studded kaulakoru:

temppeli-korut-kaulakoru-mallit-vaaleanpunainen-timantti-nastoitettu kaulakoru

Tämä temppelikaulakorusarja on valmistettu upeista vaaleanpunaisista jäykistä rubiineista, jumalatar Lakshmin kultaisesta suunnittelusta, helmistä ja vaaleanpunaisista helmistä. Keskikokoiset korvakorut osoittautuvat bonukseksi tyylikkääseen ulkoasuun Kanjivaram sareesin kanssa.

5. Ruby -kaulakoru Jhumarin kanssa:

temppeli-korut-kaulakoru-mallit-rubiini-kaulakoru-jhumarin kanssa

Tällaiset temppelin muotoiset kaulakorusarjat antavat sinulle antiikkisen ilmeen, mutta antavat myös klassisen tyylin etnisten tai suunnittelija -asujen päällä. Kaulakorussa on kolme nauhaa. Ensimmäinen ja viimeinen on täynnä kultaisia ​​palloja, kun taas keskimmäisessä on Kemp -rubiineja. Jumalatar Lakshmin riipus on suunniteltu ihastuttavien merihelmien alla.

6. Lord Ganesha Nakshi -kaulakoru:

lord-ganesha-nakshi-kaulakoru

Temppeli korujen kaulakoru, jossa on ihana Lord Ganesha -riipus, riikinkukkoja molemmilla puolilla ja joissa on suuret smaragdihelmet, timantit, rubiinit ja helmet, on silmiinpistävä muotoilu. Se on lyhyt kaulakoru, jota käytetään erityisesti Ganapatiin liittyvillä festivaaleilla. Se antaa vilkaisun muinaiseen korumuotoiluun ja pieniin nakshi -töihin, jotka antavat ihastuttavaa muotoilua.

7. Maharani Haar:

the-maharani-haar

Morsiamet käyttävät nyt niin pitkiä kaulakoruja, jotka tunnetaan yleisesti nimellä haar. Tämä antaa lumoavan ilmeen morsiamille. Se on jänis, joka nähtiin suuresti Rajwada Queensin niskassa. Kaulakorussa on kaksi riipusta. Toinen jumalatar Lakshmi ja toinen mangomuotoilu, jossa on bundi Mala ketjun sijaan.

8. Värikäs riikinkukko ja mango -kaulakoru:

värikäs riikinkukko ja mango-kaulakoru

Tämä upea kaulakoru lisäisi kauneuttasi, kun laitat sen suunnittelija sarees tai lehengas. Tämä on myös morsiamen pukukaulakoru pieniin toimintoihin. Kaulakorussa on värikkäitä rubiineja, smaragdi- ja naksityöjä, riikinkukko ja mango.

9. Antiikki Haram -temppeli -kaulakoru:

temppeli-korut-kaulakoru-mallit-antiikki-haram-temppeli-kaulakoru

Tämä on todellinen yhdistelmä perinteistä nakshi -työtä, haram -muotoilua ja temppelisuunnittelua. Riipus antaa silmäyksen Herra Shivalle perheensä, jumalatar Parvatin, Ganeshan ja Kartikeyn kanssa. Kaulakoru on kohokuvioitu useilla rubiineilla, smaragdilla ja kundanilla.

Temppelin korujen kaulakoruista on tullut trendikkäimpiä antaakseen uskonnollisen ilmeen festivaaleilla. Erilaiset mallit ja riipusmallit jättävät sinut hetkeksi dilemmaan, mitä valita ja mitä ei. Joten kokeile yhtä tällaista temppeliä, jotta saat itsellesi naisellisen ja diivan.