Köksö design med många lådor från Schiffini

ö design köksinredning lådor schiffini diskho

Idag skulle vi vilja presentera dig för en köksö som är allt annat än vanlig och särskilt kommer att glädja älskare av speciella möbler. För det här är verkligen originellt och också praktiskt Köksö design av Schiffini. Designen kommer från Gitta Gschwendtner och är imponerande på många sätt. Å ena sidan ger detta ön en oregelbunden och därför intressant design och å andra sidan ger den mycket lagringsutrymme som du aldrig kan få nog av i köket.

Köksö design med bänkskiva i stål

kök ö design idé modern låda trämöbler kök

Det faktum att de enskilda lådorna sticker ut på olika sätt i denna köksödesign skapar också stora skuggeffekter. Detta gör att köksön ser väldigt dynamisk ut. Det är också intressant att det inte finns några handtag för lådorna. Istället används dina egna fingrar och hålen för att dra ut dem.

Kökö design med skugga effekter

laminat kök ö design stål arbetsyta köksinredning

Köksöns design finns i antingen vitt laminat eller ljust björkträ. Arbetsytan är tillverkad av fint stål. Detta gör att ön ser mer elegant ut och gör rengöringen också enklare. Köksön innehåller också ett handfat med en modern kran och en inbyggd spis. Båda ger också ön ett modernt utseende. Om du letar efter möbler för köket som kommer att förvåna dig, så är denna variant garanterat rätt val och bör definitivt inte saknas. Ta en titt på modellen från andra synvinklar så kommer du att bli kär i köksön senast.

Kökslådorna sticker ut

kök ö design lådor möbler funktionell kök idé

Köksö med mycket förvaringsutrymme tack vare många lådor

möbler kök ö design idé lådor trä björk

Köksöns design är gjord av laminat och björkträ

schiffini kök ö trä idé funktionellt stål

Köksö design av Gitta Gschwendtner för Schiffini.