15 Viimeisintä ja suosituinta Blue Diamond -korumallia

Kuten sanotaan, timantti on jalokivi, jonka on tarkoitus olla ikuisesti kanssasi, eikä se myöskään koskaan vanhene. Timantteja on saatavana myös eri väreinä, kuten sininen, keltainen ja ruskea jne. Mutta myöhään sinisistä timanteista on kysyntää sen ylellisen ulkonäön ja vahvan symbolisen syyn takia. Siniset timantit liittyvät vahvasti intohimoon ja energiaan, ja uskotaan, että tämä jalokivi parantaa suhdetta, lisää käyttäjän sisäistä voimaa.

sinisiä timanttikoruja

Blue Diamond korumallit:

Sinisellä värillä on myös raamatullinen merkitys, joka kuvaa taivaallista armoa tämän hämmästyttävän timantin käyttäjälle. Katsotaanpa joitain sinisten timanttikorujen huippumalleja.

1. sydämen muotoinen sininen timantti kaulakoru:

Sydämen muotoinen sininen timantti kaulakoru

Kaulakoru antaa täydellisen ilmeen naisen ilmeelle ja jos kaulakoru on valmistettu sinisestä timantista, joka on muotoiltu sydämen muotoon, lopputulos olisi upea koru. Kaulakorua voidaan käyttää missä tahansa tilanteessa ja se sopii mihin tahansa asuun. Se näyttää erittäin tyylikkäältä kaulassasi, mikä antaa sinulle upean ulkonäön.

2. Sininen timanttirannekoru:

Sininen timanttirannekoru

Rannekorut ovat muodin koriste nykypäivänä kaikille. Se on erittäin suosittu myös kaikkien ikäryhmien keskuudessa, ja jos rannekoru on valmistettu sinisestä timantista, mikään ei voi sopia siihen. Rannekorut ovat itsenäisiä mihin tahansa toimintoon ja saavat sinut näyttämään upealta. Tämän tyyppinen rannekoru voi olla ainutlaatuinen lahja myös rakkaalle.

3. Sininen timanttisormus:

Sininen timanttisormus

Sormukset ovat tärkein koriste naisen jalokotelossa, ja jos sormus on valmistettu sinisestä timantista, siitä tulee arvokkaampi ja sydäntä lähellä. Sinisiä timanttisormuksia on saatavana erilaisina kuvioina ja malleina.Se voi olla jopa hullua, jos valitset eri tason metalleja ja taskukokoa, koska siniset timantit pistävät taskut voimakkaasti.

4. Leaf Shaped Blue Diamond Stud korvakorut:

Lehtimuotoiset siniset timanttikorvakorut

Korvakorut ovat näkyvin jalokivi ja niistä on tulossa muodikkain jalokivi sekä miehille että naisille. Tämä korvakoru on muotoiltu lehtimuotoon, johon on kiinnitetty pieniä valkoisia timantteja, ja sen keskelle on kohokuvioitu iso vihje timantti, joka parantaa sekä käyttäjän että korun ulkonäköä. Tällaiset korvakorut ovat täydellisiä käytettäväksi juhlissa ja häissä.

5. Morsiamen raskas sininen timantti kaulakoru helmillä:

Morsiamen raskas sininen timantti kaulakoru helmillä

Häät ovat kaunein päivä morsiamen elämässä, joten hän haluaa pukeutua maailman ylellisimpään ja tavallisimpaan jalokiveen. Sininen timanttikaulakoru, jossa on kohokuvioitu helmi, on täydellinen kaulakoru, joka tekee hänestä päivän kauneimman ihmisen ja saa hänet näyttämään upealta rakkaansa silmissä.

6. Blue Diamond Celestial Night Moon ja tähtikaulakoru:

Blue Diamond Celestial Night Moon ja tähtikaulakoru

Taivaallinen kuu ja tähtimuotoinen kaulakoru on erittäin suosittu kaulakorun muotoilu. Tällä suunnittelulla on useita merkityksiä, ja ihmiset tulkitsevat sen myytin ja mielikuvituksen mukaan. Tämäntyyppinen kaulakoru näyttää olevan erittäin eksklusiivinen ja voisi olla kaunis kuluminen missä tahansa ja milloin tahansa.

7. Sininen timanttisormus:

Sininen timanttisormus

Koska häät ovat erittäin suotuisa ja erityinen tapahtuma jokaisessa elämässä, samoin hänen sormuksensa on myös oltava hyvin erityinen ja mieleenpainuva. Tätä tarkoitusta varten arvokas sininen timanttisormus on täydellinen, koska sininen väri edustaa voimaannuttavaa suhdetta ja entistä timantti on tarkoitettu olemaan ikuisesti kanssasi.

8. ruostumattomasta teräksestä valmistettu sininen timanttirannekoru miehille:

Ruostumaton teräs sininen timanttirannekoru miehille

Miesten vaatteet ja tavarat ovat hyvin erityisiä, he valitsevat persoonallisuuteensa sopivan koristeen. Sitten tämä ruostumattomasta teräksestä valmistettu sininen timanttiranneke on oikea vaihtoehto, koska tämä rannekoru sopii jokaisen miehen ranteeseen. Se näyttää hyvin yksinkertaiselta, mutta voimaannuttavan ja säkenöivän sinisen timantin ansiosta se näyttää upealta rannekkeelta, jota voidaan käyttää myös päivittäin.

9. Ristimuotoiset siniset riipukset:

Ristimuotoiset siniset riipukset

Ristin muotoiset siniset riipukset ovat hyvin yleisiä muotoja riipuksissa ja ne kuvaavat jopa henkilön hengellistä persoonaa. Tämäntyyppisiä riipuksia voivat käyttää sekä miehet että naiset päivittäin, koska mikään ei voi mennä pieleen timanttien kanssa. Riipus on muotoiltu kauniisti, ja sinisissä timanteissa on kohokuvioitu reunat ja siniset timantit muodostavat ristin muodon, mikä antaa sille upean ilmeen.

10. Miesten siniset timanttisormukset:

Siniset timanttisormukset miehille

Sormukset ovat miesten asusteiden tärkein koriste, koska ne osoittavat hänen tyylinsä ja saavat hänet näyttämään muodikkaalta. Sininen timanttisormus ylellisessä koristeessa, kuten tässä sormuksessa, valkoisia pieniä timantteja on nastoitettu renkaan ympäri ja neliön muotoinen kuohuviini sininen timantti on kohokuvioitu sormuksen keskelle, mikä parantaa käyttäjän sormen ulkonäköä.

11. Pitkät korvakorut sinisissä timanteissa:

Pitkät korvakorut sinisissä timanteissa

Nuoret tytöt ja naiset ovat hyvin erityisiä korvakorustaan, ja niiden pitäisi sopia myös asuihin. Jos korvakorut ovat vähän pitkiä, ne jopa herättävät vastakkaisen henkilön huomion. Jos korvakorut on valmistettu sinisistä timanteista, mikä voisi olla sen erityisempää. Tämäntyyppisiä korvakoruja voidaan käyttää myös hyvänä toimistopuvuna.

12. Suunnittelija sininen timantti perhonen kaulakoru:

Suunnittelija sininen timantti perhonen kaulakoru

Perhon muotoinen kaulakoru houkuttelee silmiä. Lisäksi jos se on koristeltu sinisillä ja valkoisilla jalometalleilla, se näyttää kauniimmalta ja viehättävämmältä. Timanttien kuohuviini voi jättää ihmiset sanattomaksi ja tämän kaulakorun käyttäjä olisi täynnä kohteliaisuuksia.

13. Sininen timanttisormus keltaisella kullalla:

Sininen timanttisormus keltaisella kullalla

Kihlasormukset ovat hyvin erityinen rengas sekä tytölle että pojalle, koska molemmat aloittavat uuden elämänsä matkan. Joten mikä olisi suotuisampaa ja onnekkaampaa kuin keltainen kullanvärinen sininen timanttisormus. Tämä yhdistelmä sinistä ja keltaista on jotain hyvin ainutlaatuista ja houkuttelevaa myös jokaista silmää varten ja erityinen koriste erityiseen tilaisuuteen.

14. Sarjakuva Smurf Blue Diamond Pendant lapsille:

Sarjakuva Smurf Blue Diamond Riipus lapsille

Kun vanhimmat ovat niin erityisen kiinnostuneita loosistaan, miksi lapset pitäisi jättää jälkeen. Tässä tulee sininen timantti, sarjakuvahahmo smurf -riipukset, jotka parantavat ulkonäköään ja tekevät niistä jopa älykkäitä ja muodikkaita vanhempinaan.

15. Pieni Turtle Blue Diamond -riipus:

Pieni Turtle Blue Diamond -riipus

Kilpikonna symboloi voimaa, luovuutta ja kestävyyttä. Nämä riipukset näyttävät erittäin vaikuttavilta ja saavat sinut näyttämään erilaiselta väkijoukossa ja on jopa älykäs koru.

Sinisen timantin jalokivet ovat eksklusiivisia ja niistä tulee erittäin suosittuja houkuttelevan ulkonäön ja tyylin vuoksi. Sininen timantti korut näyttävät olevan erittäin trendikkäitä ja niissä on moderni ilme. Tästä syystä nuoret parit päättävät kihlaus- tai vihkisormukset tehdä sinisistä timanteista, koska se parantaa heidän ulkonäköään ja lisää viehätystä parisuhteeseensa. Se vaikuttaa erittäin näyttävältä ja on synonyymi runsaudelle ja tavallisen yläpuolelle.