25 yksinkertaista ja painavaa intialaista morsiamen korumallia

Morsiamen korut ovat yksinomainen morsiamen ja on täydellinen hänen erityinen päivä, joka on hänen häät. Häät ovat kallein päivä naisten elämässä, samoin kuin hänen korunsa, jotka koristavat morsiamen kauneutta. Häät ovat naisille hyvin erityinen asia, kun hänestä tulee vaimo ja hän aloittaa uuden matkan kohti elämää uusien suhteiden ja siteiden avulla. Niinpä morsiamen korut ovat hänelle täydellinen asia tuntea olonsa erityiseksi ja sinä päivänä kaikki huomio on vain hänessä.

yksinkertaisia ​​ja raskaita intialaisia ​​morsiamen koruja

Erityiset käsin poimitut morsiamen korut antavat hänelle myös sen säteilyn ja hehkun kasvoissaan, mikä on hyvin symbolista morsiamelle. Häät ovat valtavia, joten korut ovat osa sitä suuressa mittakaavassa. Korujen ostaminen häihin on iso asia.

Suositut ja uusimmat morsiamen hääkorut:

Morsiuskorut koostuvat erilaisista koruista ja asusteista morsiamen ulkonäön täydentämiseksi. Katsotaanpa 25 parasta morsiamen korumallia.

1. Suunnittelija morsiamen kultaiset kaulakorut:

Kulta on erittäin tärkeä osa morsiamen koruja. Kulta on erittäin suotuisa ja siksi sitä käytetään laajalti morsiamen koruissa. Kultaiset kaulakorut näyttävät upeilta ja raskailta ja putoavat kauniisti kaulaan, ja siksi morsian näyttää loistavalta, kun hän käyttää kultaisia ​​kaulakoruja ja kultaisia ​​koruja.

morsiamen kultaiset kaulakorut

Kultaiset kaulakorut, joissa on sopivat korvakorut ja muut kultakorut, kuten rannerenkaat, ketjut, pitkät ketjut, lyhyet kaulakorut jne. Täydentävät morsiamen ilmeen. Kultakorut ovat olleet osa morsiamen korukokoelmaa, ja kaikki kultaiset lisävarusteet tuovat kauniin ilmeen erityispäivänä.

2. Polki -morsiamen korusetit:

Polki -morsiamen korusetit

Polki on pohjimmiltaan louhittuja leikkaamattomia timantteja, joita käytetään yksinomaan morsiamen korujen valmistukseen. Polki -morsiamen korusetti on raskas ja sopii siksi täydellisesti morsiamen rikkaaseen ulkoasuun häissään. Polkin kivillä on raaka ilme ja ne ovat siksi arvokkaita kalliilla puolella. Polkilla on puhdas antiikkinen viimeistely, joka sopii täydellisesti tähän etniseen ilmeeseen perinteisen hääpuvun kanssa.

3. Morsiamen kulta- ja Kundan -setit häät:

Morsiamen kulta- ja Kundan -setit häät

Kundan on erittäin suosittu ja erittäin tärkeä korujen suunnittelussa ja häät -kokoelmassa. Morsian näyttää aivan hurmaavalta ja hehkuvalta kaikentyyppisissä Kundan -koruissa. Se on perinteisten Rajasthani -hääkorujen muoto. Kundan -korut ovat kalliiden vihreän, punaruskean tai punaisen kivin ja kullanväristen timanttien työtä. Joten Kundan -morsiussarjoissa voi olla Kundan- ja kultakaulaketjuja, pitkiä kerrostettuja ketjuja, kamarbandia, käsivarsia, rannerenkaita, maang tikkaa, kaulanauhoja jne..

Kundan -kultakorut täydentävät naisen morsiamen ulkoasua ja hän näyttää tyttäreltä hääpäivänään. Morsiamen kultaa ja Kundan -koruja valmistetaan paljon kovaa työtä ja käsityötä.

4. temppeli häät korut suunnittelu:

Temppeli häät korujen suunnittelu

Häät ovat erityinen tilaisuus, joka on elämän kokemus. Siksi korut ovat morsiamen tärkeä osa. Temppelin muotoilu morsiamen kultakorut ovat uusin ja uusi tulokas morsiamen malleissa, ja nämä taivaallisen näköiset korut ovat hämmästyttävän kauniita. Heillä on kuvia jumalista, kuten Herra Krishna; Jumalattaret Lakshmi, Devi jne. On tehty temppeli -arkkitehtuurin monimutkaisilla malleilla. Ne on suunniteltu kauniisti ja tarkasti jumalattaren kaltaiseksi morsiamen ilmeeksi kaikissa naisissa.

5. Ruby Häät korusetti:

Rubiini hääkorusetti

Rubiinikiviä on käytetty monien vuosien ajan morsiamen korujen valmistuksessa. Kirkkaat rubiinikivet antavat rikkaan ilmeen Etelä -Intian morsiamelle perinteisillä Kanjivaram -kultaisilla sareesilla ja muilla koruilla. Jopa antiikkiset rubiinikorut, joissa on perinteisiä jhumkoja, voivat olla morsiamen päällä hänen erityisenä päivänä. Rubiinista ja kullasta valmistetut kaulakorut ja jhumka -setit, joilla on tämä antiikkinen ilme, voivat olla täydellisiä perinteiseen häihin. Nämä morsiamen rubiiniset setit, joissa on raskas kaulakoru, pitkät sopivat raskaat korvakorut, ketju jne., Täydentävät morsiamen ilmeen.

6. Perinteiset hääkorut, joissa on Laxmi -muotoilu:

Perinteinen hääkorusetti, jossa Laxmi -muotoilu

Morsian näyttää vähintään jumalattarelta hääpäivänään. Mikä olisikaan parempi tapa kuin koristella itseään jumalatar Laxmin malleilla! Laxmi tunnetaan rikkauden jumalattarena. Näiden kauniisti muotoiltujen Laxmi -mallisten hääkorujen avulla hän näyttää taivaallisen kauniilta ja kauniilta. Näissä perinteisissä korumalleissa on kauniita malleja, jotka on veistetty monimutkaisesti pitkiksi ketjuiksi, lyhyiksi ketjuiksi ja kaulakoruiksi.

7. Morsiamenhelmen etniset Jhumkat:

Etninen morsiamenhelmi Jhumkas

Jhumkat ovat yksi silmiinpistävimmistä ja tyylikkäimmistä morsiamen koruista, kun morsian käyttää korvakorujaan. Nämä hämmästyttävän näköiset helmi -etniset jhumkat sopivat erittäin hyvin muiden morsiamen korujen kanssa. Kultaiset helmet ja herkän näköiset roikkuvat ketjut, joissa on morsiamen jhumkat, ovat vain kauniita morsiamen päällä. Jhumkat ovat morsiamen suosituimpia morsiamen korvakoruja monissa osissa maata.

8. Perinteinen morsiamen kulta ja kivi Jhumkas:

Perinteinen morsiamen kulta ja kivi Jhumkas

Jhumkas ovat intialaisen morsiamen tyylikkäimmät korvakorut. Jhumkat löytävät ehdottomasti paikkansa korutarhasta. Näitä voi jopa käyttää itsenäisesti mihin tahansa toimintoon häiden jälkeen. Kultaiset Jhumkat, joissa on monimutkainen työ, kalliita kiviä, kuvioita jne., Sopivat täydellisesti tähän perinteiseen mutta antiikkiseen ulkoasuun. Kultaiset Jhumkat timantteilla, rubiineilla, smaragdeilla ja jalokivillä ovat erittäin suosittuja morsiamen koruissa.

9. Raskaat pudota korvakorut morsiamen:

Raskaat pudota korvakorut morsiamen

Pisarakorvakorut tunnetaan myös nimellä intialainen balis tai chaandbalis. Nämä ainutlaatuiset korvakorut ovat vain kauniita ja morsian on aivan upea näissä raskaissa balisissa. Nämä ovat raskaita ja niissä on suunnittelijaelementtejä. Näissä korvakoruissa on raskasta kivityötä ja ne ovat pitkiä ja monimutkaisia ​​ympyröitä. Näitä voi käyttää myös itsenäisesti myöhemmin.

10. Morsiamen timanttikorut:

Morsiamen timanttikoruja

Puhuminen morsiamet ja timantit ovat pakko olla hänen morsiamen koruja. Loppujen lopuksi se on hänen erityinen päivä, hänen häät. Timantit ovat täydellisiä kaikille morsiamen kanssa, joilla on morsiamen asu. Nämä täydelliset kiiltävät kivet sopivat mihin tahansa ihon sävyyn, väriin jne. Tämä on epäilemättä kallista, mutta onnellisuus hänen kasvoillaan on vertaansa vailla. Näissä henkeäsalpaavan kauniissa timanttisarjoissa voi olla maangtikka, käsiketjut, kamarband, rannekorut, nenätappi, raskas kaulakoru/kaulakoru, pitkä kerroksinen ketju raskaalla riipuksella, korvakorut jne..

11. Morsiamen kolikon korusetit:

Morsiamen kolikon korusetit

Nämä perinteiset kolikkokaulakorut/pitkäketjuiset korvakorut ovat erittäin tärkeitä Keralan häissä. Kolikkokaulakorut, jotka tunnetaan myös nimellä “kaasumaala”: Kaasu tarkoittaa kolikoita/rahaa ja Maala tarkoittaa ketjua/kaulakorua. Niillä on antiikkista arvoa, ja siksi ne ovat tärkeitä häiden aikana lahjana ja siunauksena vanhimmilta. Näissä kolikkokaulakoruissa on pienet pyöreät kolikot, joiden etupuolella on jumalatar Laxmin (rikkauden jumalatar) kuva ja jotka on yhdistetty kauniisti kaulakorun tai pitkän ketjun muodostamiseksi. Ne näyttävät hämmästyttäviltä perinteisen Kerala kasavusareen kanssa (luonnonvalkoinen saree kultaisilla reunoilla).

12. Morsiamen helmi korusetti:

Morsiamen helmi korusetti

Helmet näyttävät kauniilta keneltä tahansa naiselta ihonväristä, iästä jne. Helmiä, joissa on timantteja ja niihin sopivia korvakoruja, näyttävät hämmästyttäviltä illalla. Helmet ja timantit tai helmet kalliilla kivillä ovat luokalle symbolisia; loistoa ja rojaltia, joka heijastuu, kun hän käyttää näitä settejä.

13. Bridal Diamond Choker -sarja:

Bridal Diamond Choker -sarja

Chokers ovat taivaallisen näköisiä kaulakoruja jalokivistä ja puolijalokivistä, joissa on yksinomaan leikattuja timantteja, jotka loistavat morsiamen ulkoasua. Timantit, joissa on rubiineja, smaragdeja, safiireja jne., Ovat klassisia chokereille ja ulkonäköä houkuttelevat monet morsiamet häissä. Valkoisten timanttien kiilto, kirkkaus ja luokka sekä jalokivien kuninkaallinen ulkonäkö sopivat yhteen raskaassa morsiamen korusarjassa..

14. Heritage Bridal Kundan -kaulakoru:

Heritage Bridal Kundan -kaulakoru

Yksi kalleimmista morsiamen koruista on Kundan -korut. Kundan -korut ovat käsintehtyjä tai pikemminkin käsin muotoiltuja tarkasti ja täydellisesti tätä kauniin näköistä viimeistä korua varten. Raskaat Kundan -kaulakorut ovat osa intialaista morsiamen kulumista, joka kulkee hänen raskaiden sareesiensa tai hääpuvunsa kanssa. Morsian hohtaa luonnollisesti, kun nämä kauniit korut ovat keskeisessä asemassa.

15. Etelä -Intian antiikki -morsiamen korut:

Etelä -Intian antiikki -morsiamen korut

Etelä -Intian korumallit ovat ainutlaatuisia ja hyvin erilaisia ​​kuin muut morsiamen korumallit. Leikkaukset, kuviot, mallit ja mallit ovat hyvin selkeitä ja upeita, ja ihminen saa siirtyä toiseen maailmaan vain katsomalla korua. Timanttien, rubiinien ja kullan laatu; muotoilun ja korujen kiilto, kiilto ja merkki ovat henkeäsalpaavia, ja näitä koruja käyttävä perinteinen morsian näyttää upealta. Nämä ovat perintöä ja ne voivat olla timantteja ja rubiinia, joissa on rikas mutta antiikkinen arvo. Nämä morsiamen korut ovat erittäin käytössä häiden ja avioliittojen aikana seuraaville sukupolville avioliiton aikana tai sen jälkeen.

16. Morsiamen kultaiset rannerenkaat Korut:

Morsiamen kultaiset rannekorut

Tärkein morsiamen jälkeen kaulakorujen ja kaikki ovat rannerenkaita. Rannekorut ovat tärkeimpiä, kun morsian ajattelee morsiamen koruja, koska kädet ovat erittäin tärkeä osa häät. Morsiamen kultaiset rannerenkaat ovat raskaita ja ne on suunniteltu ainutlaatuisesti. Monimutkainen suunnittelutyö, kallis kivityö, puhtaan kullan käyttö rannekkeessa on todiste siitä, että rannerengas kannattaa luokitella tärkeäksi morsiuspuvuksi.

17. Heritage Bridal Bangles:

Heritage Bridal rannerenkaat

Sanat eivät riitä kuvaamaan antiikki- tai perintökoruja helmillä ja kullalla. Valkoiset/luonnonvalkoiset helmet ja kultainen antiikkipinta antavat morsiamen käsille kauniin ilmeen. Hän voi yhdistää nämä raskaat rannerenkaat yksinkertaisempiin antiikkisiin ranteisiin saadakseen täydellisemmän ilmeen käsissä.

18. Morsiamen timanttisormusten korut:

Morsiamen timanttisormusten korut

Tärkeimmät korut naiselle kihlauspäivänä ja avioliitossa ovat sormukset. Kalliit sormusrenkaat, joissa on timantteja ja jalokiviä kultaa, ovat erittäin tärkeitä morsiamelle. Tämä symboli hänen naisellisuudestaan ​​ja merkitsee hänen matkaa perhe -elämään miehensä tai elämänkumppaninsa kanssa. Morsiamet voivat valita erilaisista sormuksista hämmästyttävän käden ulkonäön hääkuvissa koko elämän.

19. Vyötäröketjut morsiamen koruissa:

Vyötäröketjut morsiamen koruissa

Yksi morsiamen korujen tärkeimmistä ovat vyötäröketjut, jotka tunnetaan paremmin nimellä kamarbandh. Vyötäröketjut ovat erittäin upeita ja näyttävät hämmästyttävältä morsiamen päällä. Heillä on kaunis viimeistely, jossa on ripustuksia, kiviä, kerroksia jne. Erilaiseen tunnelmaan ja ulkoasuun. Loistava vyötäröketju täydentää morsiamen ilmeen. Ne voivat olla puhdasta kultaa ja kallista kivityötä kerroksissa, jotka korostavat vyötärölinjaa.

20. Morsiamen käsivarsit:

Morsiamen käsivarsit

Käsinojat tai Bajuband ovat erittäin muodissa perinteisten vaatteiden, etnisten vaatteiden ja sareesien kanssa sekä hihattomien etnisten yläosien kanssa, joissa on farkut, ja ne ovat yhtä tärkeitä morsiamen koruissa. Mutta morsiamen käsinojat täydentävät morsiamen perinteisen ilmeen. Kaunis morsian, jolla on antiikkikoruja, tarvitsee vain antiikkisen käsivarteen täydentääkseen täydellisen morsiamen ilmeen. Ne näyttävät äärimmäisen upeilta, eikä kukaan voi vastustaa näiden ainutlaatuisten antiikkisten käsivarsien hohtamista kundan-, kivi- tai polkitöillä.

21. Morsiamen käsiketjut:

Morsiamen käsiketjut

Käsiketjut tai haath phool ovat morsiamen tärkeimmät käsivarusteet. Nämä ovat pohjimmiltaan ketju kundan -työssä tai kultaa tai timantteja, jotka kulkevat sormusrenkaasta ranteeseen. Ne antavat käsille kauniin ilmeen, sillä käsien ulkonäkö on erittäin tärkeä morsiamen kannalta.

22. Morsiamen Chura käsissä:

Morsiamen Chura käsissä

Chura on joukko rannerenkaita, jotka ovat yleensä punaisia ​​ja valkoisia, ja niitä on kulunut neljä settiä kaksi yhdessä kädessä, jotka koostuvat neljästä valkoisesta kadasta ja muusta ohuesta punaisesta ja valkoisesta rannerengasta. Kulttuurin symboli, se on erittäin tärkeä osa intialaisia ​​häitä erityisesti Pohjois -Intiassa. Morsiamen on käytettävä tätä vähintään 40 päivää häiden jälkeen.

23. Korut Kadas morsiamen:

Korut Kadas morsiamen

Kadat ovat suuria paksuja rannerenkaita, joita käytetään yksin tai kahden parina. Morsiamen on käytettävä kadasia osana tapoja ja perinteitä, joita vallitsee perheessä ja häissä. Kadat siirtyvät myös sukupolvelta toiselle, kun uusi morsian otetaan taloon. Ne ovat itse asiassa niitä rannerenkaita, jotka ovat olleet suvussa sukupolvien ajan. Siksi kadat ovat erittäin tärkeitä koruja, joihin liittyy emotionaalinen arvo.

24. Suunnittelija nilkkakorut morsiamelle:

Suunnittelija nilkkakoruja morsiamelle

Tärkein lisävaruste hänen jalkojensa korostamiseen ovat nilkkakorut ja toerings. Toingit ovat symboli siitä, että hän on naimisissa ja morsiamen on käytettävä sitä toisessa varpaassaan koko ajan. Nilkkakoristeet kaunistavat ja korostavat morsiamen jalkoja. Ne voivat olla kundan, kulta tai hopea.

25. Morsiamen Maang Tikka:

Morsiamen Maang Tikka

Kun morsian astuu tuolla ujoilla ilmeillä, ensimmäinen asia, jonka ihmiset huomaavat, on hänen maang tikka. Maang tikkat tai pääketjut ovat olennainen osa morsiamen ulkoasua. Nämä timanttien, kundan -töiden, rubiinien, smaragdien jne. Maangtikat näyttävät upeilta. Ne näyttävät erittäin upeilta ja kauniilta morsiamen päällä. Maaangtikat tai pääketjut ovat ainutlaatuisia koruja ja timantissa tai kundanissa arvo vain moninkertaistuu.

Kuten morsian on erittäin tärkeä häät, niin myös morsiamen korut hänelle. Niinpä morsiamen korujen valinta on erittäin tärkeä hänen täydellisen ulkoasunsa vuoksi. Laaja valikoima koruja nykyään hän voi valita ja muokata häät, vastaanoton ulkoasua ja etsiä kaikkia muita toimintoja. Kulta, timantit, kundan ja polki ovat suosituimpia morsiamen koruja.