15 uusinta ja tyylikästä ripustettavaa korvakorua kuvilla

Korvakorut ovat tärkeässä roolissa valmistautuessaan yksinkertaiseen tai satunnaiseen toimintoon. Ne ovat myös erittäin tärkeitä säännölliseen käyttöön. Niiden käyttämisellä on jonkinlainen hengellinen merkitys. se on merkki ylivertaisesta asemasta ja henkisyyden kehityksestä. Se on myös tärkeä koru Intian naimisissa oleville naisille. Se antaa naisille fyysisen ja henkisen tasapainon selviytyäkseen kaikista epäsuotuisista tilanteista.

Kaikista malleista roikkuvat korvakorut ovat varsin suosittuja nykyään. Korvakorut ympäröivät korvakoru. Eri muodoilla ja malleilla he pystyvät saamaan kaikkien naisten vetovoiman yhdellä silmäyksellä. Kattokruunut ja pudotettavat korvakorut ovat myös roikkuvien korvakorujen luokka.

Kauniit rintakorvakorut muodissa:

Käydään läpi hämmästyttäviä malleja roikkuvia korvakoruja, jotka varmasti saisivat paikan lisälaatikoissasi.

1. Blue Butterflies Dangle korvakorut:

Blue Butterflies Dangle korvakorut

Perhosten muotoilu on aina tarttunut naisten sydämeen. Samanlainen malli on valmistettu sinisestä safiirista, kuten timantit. Korvakorut peittävät korvat täydellisesti, jolloin perhoset kättelevät korvanapin alapuolelle ja saavat aikaan ihanan ilmeen.

2.Pallomalliset Dangle -korvakorut:

Pallon muotoiset dangle -korvakorut

Rakasta niitä korvakorvojen alla olevia roikkuvia ympyröitä! Kultaiset roikkuvat korvakorut ovat etsimäsi. Korvakorut on valmistettu kullasta, joka peittää korvanpäät hyvin. Korvakorujen taittumisessa on myös timantin muotoinen liitos symmetrisen ilmeen saavuttamiseksi.

3. Häkin muotoillut korvakorut:

Cage Design Dangle korvakorut

Nämä kultaiset roikkuvat korvakorut on valmistettu kullan ja hopean yhdistelmästä. Korvakorut saavat häkin viehätysmallin, jossa viehätysvoima on tehty kaarevilla malleilla. Pieni korvarengas on naisten valinta missä iässä tahansa säännölliseen käyttöön tai tilaisuuksiin.

4. Suunnittelija Dangle korvakorut:

Suunnittelija Dangle korvakorut

Etsitkö pitkää roikkuvaa korvakorua, jota voit käyttää pukuusi tai suunnittelijakappaleeseen! Tässä on sterlinghopea korvakorumalli, joka on tarpeeksi pitkä hartioillesi. Korvakorussa on kaarevia hopeisia dioja, joiden käyriin on kiinnitetty kiteitä ja yksi ketju keskelle.

5. Yksinkertainen Dangle korvakorut:

Yksinkertaiset Dangle -korvakorut

Yksinkertainen muotoilu pitkissä roikkuvissa korvakoruissa on tehty pienestä ketjukuviosta, jonka lopussa on valkoinen kristalli. Korvakorussa ei ole minkäänlaisia ​​lukkoja mukana. Päät ovat yhtä pitkät molemmilta puolilta, jotta ne saavat uuden ilmeen. Kokeile muotoilua saadaksesi uuden ilmeen säännöllisesti toimistopäivinä.

6. Diamond Dangle korvakorut:

Diamond Dangle korvakorut

Timantti ja hopea ovat paras yhdistelmä kaikenlaisiin juhliin, häihin tai vastaaviin tilaisuuksiin. Tässä on samanlainen muotoilu hopeisia roikkuvia korvakoruja, jotka reunustavat pieniä timantteja loistavan ilmeen saavuttamiseksi. Korvakorun säikeelle annetaan myös pieniä valkoisia timantteja, jotka lisäävät glamouria muotoiluun.

7. Ankkuri Design Dangle korvakorut:

Ankkuri Design Dangle korvakorut

Ankkuroidut korvakorut ovat teini -ikäisten laajalti valitsemia hopeisia roikkuvia korvakoruja. Valmistettu hopeasta, niille annetaan ankkurinen ulkonäkö pyöristettynä köydellä. Pitkä korvakoru merkitsee voimaa ja vakautta käyttäjän elämässä. Se on myös valittu hienoihin mekkoihin tai kylpytakkeihin.

8. pyöreä Dangle korvakorut:

Pyöreät Dangle -korvakorut

Suunnittelu, joka vie sinut takaisin retrokauteen, on hopeanväriset roikkuvat korvakorut, jotka tunnetaan yleisesti nimellä pyöreät korvakorut. Yksinkertaisessa korvakorussa on viisi helmimaista muotoilua keskellä, jotka ovat kiinteitä.

9. Koukku Look Dangle korvakorut:

Koukku Look Dangle korvakorut

Koukku -muotoiset sterling -hopeiset roikkuvat korvakorut tulevat erilaiselta. Se on saanut inspiraationsa ylösalaisin olevista ketjuista tai rannerenkaista. Alaosa saa karkean ilmeen, kun taas yläosa on muotoiltu ikään kuin se olisi tehty useilla pyöreillä käyrillä kerrallaan, samanlainen kuin kartio.

10. Disc Look Dangle korvakorut:

Disc Look Dangle korvakorut

Musta väri ei ole vain hankkinut monia ostajia myös lisävarusteiden luettelosta. Mustat roikkuvat korvakorut on muotoiltu levyltä. Keskusta on myös nastoitettu samanlaiseen muotoiluun kuin kukka, jossa on timanttikeski. Suunnittelu on yhdistelmä kultaa ja mustaa väriä.

11. Charm Pearl Dangle korvakorut:

Charm Pearl Dangle korvakorut

Uusi muotoilu, joka on saanut inspiraationsa perinteisistä jhumkoista, on viehättävät helmikorvakorut. Hopeinen ketjuosa on valmistettu useista pienistä helmikoristeista, jotka on kiinnitetty valkoisilla helmillä pyöreällä muotoilulla. Se on paljon mukana etnisten asujen ja mekkojen kanssa. Jotkut teini -ikäiset kuitenkin pitävät sitä myös farkkuissa ja shortseissa.

12. Diamond Pearl Dangle korvakorut:

Timantti helmi Dangle korvakorut

Vaatimattomassa helmikoristeisessa korvakorussa on ripaus pieniä timantteja, jotka tekevät siitä erityisen ja herkän. Korvakoru saa hopeanvärisen yläosan, joka peittää korvanipun samalla kun viehätys; loppuun on kiinnitetty valkoinen helmi. Korvakoru voidaan käyttää juhlissa, etnisissä vaatteissa tai länsimaissa, tai sitä voidaan käyttää myös säännölliseen käyttöön.

13. Mantelikorvakorut:

Mantelinmuotoiset korvakorut

Valkokultaiset roikkuvat korvakorut ovat vallanneet loistavan paikan naisten sydämissä lempeillä kuvioillaan. Naiset pitävät suuresti uudesta kuviosta, johon on liitetty mantelisuunnittelu. Korvakorut on valmistettu ohuista ja paksuista mantelirenkaista, joissa on suuri pituus.

14. Fancy Dangle korvakorut:

Fancy Dangle korvakorut

Haluatko saada hienoja asusteita erityistapahtumaan tai iltaan! Upeat roikkuvat korvakorut, jotka ovat innoittaneet päivättyjä korvakoruja, on valmistettu kullasta. Korvan aukko saa paksun ketjun ulkoasun, kun taas korvakorun pituus on tehty pienestä ja ohuesta ketjukuviosta edestä taakse, jolloin se näyttää täysin peitetyltä.

15. Etniset Dangle -korvakorut:

Etniset Dangle -korvakorut

Etninen kosketus hapettuneen ja hopean yhdistelmän kanssa on melko laajalti hyväksytty perinteisessä. Ripustettavat hopeiset ja hapettuneet korvakorut on nastoitettu pienillä ja suurilla timanteilla. Korvakoru saa kaarevan ilmeen, jossa on erilaisia ​​muotoja. Pitkät korvakorut voivat olla parhaita häissä tai myös juhlissa juhlapuvuilla.

Asujen suunnittelun muutosten myötä roikkuvat korvakorumallit ovat myös saaneet mullistavia muutoksia malleihin. Uusia malleja ovat kukkakuviot, tähtimallit, pitkäketjuiset mallit ja paljon muuta.