25 houkuttelevinta mallia kultakorvakoruja kokoelmasta vuonna 2021

Kun korut saavat ripauksen kultaa, niiden tila paranee, olivatpa ne pieniä asusteita tai raskaita settejä; kun ne on valmistettu kullasta, ne antavat käyttäjälle lisää persoonallisuutta. Ei vain naisten, vaan myös miesten ja jopa pienten lasten koruilla on oma merkityksensä ja asemansa.

kultaiset korvakorut

Kulta on vaurauden ja vaurauden symboli. Kultaisilla koruilla, kuten mangalsutralla, rannerenkailla, kaulakorulla, korvakoruilla jne., On oma merkityksensä intialaisen kulttuurin mukaan naisille. Sitä annetaan laajalti lahjoina häissä, syntymäpäivillä, vauvan suihkussa jne. Niistä korvakorut antavat kasvoille kauniin ilmeen.

Vaikka kulta sisältyy nykyään lähes kaikkiin korujen osa-alueisiin, korvakorut ovat säilyttäneet ikivanhan asemansa. Ne loistavat puvun läpi ja korostavat ulkoasua samalla kun heijastavat sen kauneutta. Kultaisia ​​korvakorukokoelmia on nykyään runsaasti, ja niissä on moderni tyylikäs ulkonäkö, kun taas toiset loistavat edelleen perinteisen ulkoasunsa kautta. Erinomainen käsityötaito ja hienot ponnistelut näkyvät ilmeisesti niiden suunnittelussa.

Uusien mallien kultakorvakorut naisille kuvilla:

Naiset käyttävät korvakoruja korvakkeessa, ja niitä käytetään korvatappina korvan yläpuolella ja peittävät koko korvan muodin vuoksi. Tässä on luettelo 25 uusimmasta naisten ja tyttöjen kultaisten korvakorumalliluettelosta, joissa on kuvia.

1. Suunnittelijan aaltoilevat korvakorut Kulta:

Suunnittelija aaltoilevat korvakorut kultaa

Tämä uusin muotoilu kultaisia ​​korvakoruja on aaltoileva ja on vaikuttava muotoilu päivittäiseen käyttöön. Aallot on sitten täynnä valkoisia kristallitimantteja, jotka antavat upean ilmeen. Ne on koristeltu laajalti raskailla sareesilla ja mekkoilla pieniä toimintoja varten, kuten Navratri, puja, vauvan suihku jne. Aaltojen kanssa kiinnitetyt mallit edustavat käyttäjän salaisuutta, toivoa, voimaa, tunteita jne..

2. tulppaani suunniteltu kultainen korvakorut naisille:

Tulppaani suunniteltu kultainen korvakorut naisille

Kultainen muotoilu antaa käyttäjälle yksinkertaisen persoonallisuuden. Tulppaanimuotoilu on suloinen säännölliseen käyttöön kahdella kultaisella lehdellä. Tulppaanikukka symboloi kuninkaallisuutta, todellista rakkautta, auringonpaistetta ja iloisuutta. Se voi olla paras lahja osoittaa toiveikas rakkautesi prinsessaasi kohtaan. Se on malli, jota myös yhden korvan miehet kantavat.

3. Perinteiset sohvankuoren korvakorut:

Perinteiset sohvankuoren korvakorut

Haluatko jotain todella fantasioida tai uskonnollista! Katso tämä kultainen korvakorumalli naispuoliseen kuvaan saadaksesi käsityksen kullasta tehdystä sohvan kuoren muotoilusta, jossa on kullattu kohokuvioitu kuvio. Sitä käytetään laajalti uskonnollisissa tehtävissä antaakseen jumalallisen ilmeen perinteisillä sareeilla, kuten Kanjivaram, patola jne..

4. Jhumka -kultakorvakorut smaragdeilla:

Jhumkan kultaiset korvakorut smaragdeilla

Yksipuolinen jhumka, jossa on useita jinglejä, antaa hämmästyttävän ilmeen suunnittelijapuvuille ja sareesille. Puolipyöreä muotoilu, jossa on pieni soikea punainen smaragdi, antaa jhumkalle upean ilmeen. Se sisältää nuorten naisten ja nuorten spontaanin tarkastelun avioliittoihin ja muihin toimintoihin. Jhumkas ovat tyylikäs perinteinen intialainen kultakorvakoru, joka on ollut käytössä pitkään.

5. Viinin haara korvakorut tytöille:

Viinin haara korvakorut tytöille

Haluatko jotain tyylikästä ja trendikästä? Tämä uusin muotoilu kultaisista korvakorusta on suunniteltu vihreillä smaragdeilla, ja viinin oksia tarkastellaan pyöreässä muodossa. Topit näyttävät hämmästyttäviltä, ​​kun niissä on hopeisia ja vihreitä lehtiä. Suunnittelijapuku näyttää houkuttelevammalta tällaisilla suunnittelijapaidoilla, jotka antavat kasvoillesi iloisen, täydellisen ilmeen. Tällaista muotoilua kutsutaan myös Ganga Jamuna -suunnitteluksi, koska se sisältää sekä kultaa että hopeaa.

6. Kauniit Moon-Net-korvakorut:

Kauniit Moon-Net-korvakorut

Kuukuvio, jossa on verkkotyyppinen ilme, antaa tyylikkään ja muodikkaan ilmeen persoonallisuutesi toiminnoille mekkoissa. Laajasti käytetty juhlissa, muotoilu saa netto -ilmeen, jossa on kultaisia ​​nastoja, jotka antavat kukkakuvion keskelle. Korvakorujen pituuden lopettamiseksi kiinnitetään pieniä verkkokukkia niiden kauneuden lisäämiseksi.

7. terälehti Peacock Design korvakorut:

Terälehti Peacock Design korvakorut

Tämä hämmästyttävä kultainen korvakorukokoelma, johon kuuluu vanha riikinkukko ja terälehti, antaa hämmästyttävän persoonallisuuden häihin ja uskonnollisiin toimintoihin. Smaragdeilla koristeltu terälehti näyttää hämmästyttävältä riikinkukkorakenteella. Upean muotoilun värikkäät smaragdit symboloivat iloisuutta, iloa, onnea, puhtautta ja rikkautta.

8.Kultaiset helmikorvakorut:

helmi- ja kultakorvakorut 8

Kultaiset mallit antavat ripauksen helmiä, ja ne antavat hurmaavan ilmeen. Mallit ovat erittäin valkoisia, ja ne ovat myös morsiamen ensisijainen valinta erilaisiin avioliittoa edeltäviin toimintoihin. Suunnittelu saa soikean ilmeen, jossa on merihelmiä, kun taas sisäosassa on kyynelmainen helmi. Loput kullan muotoilu on nastoitettu kristalli CZ -timanteilla, joita ympäröi kultainen merkkijono, jonka päällä on kukkakuvio ja helmi, jota ympäröivät timantit.

9. Celtic Design Gold -korvakorut:

Celtic Design kultaiset korvakorut

Uusimmat kultaiset korvakorut, joissa on moderni ulkonäkö kullasta ja timanteista, antavat muodikkaan ilmeen ja määrittelevät tarkasti Celtic Design Gold -korvakorut. Pyöreissä korvakoruissa on kelttiläisiä malleja, jotka on valmistettu herkistä viininoksista, joiden ympärillä on timantteja. Pienet timantit antavat hohtavan ilmeen suunnittelijalle, joka käyttää raskaita toimintoja. Suunnittelu on yhdistelmä perinteistä ulkoasua ja heimojen muotoilua.

10. Etelä -Intian korvakorujen muotoilu kultaisena:

Etelä -Intian korvakorujen muotoilu kultaa

Etelä -Intian kultakorut ovat aina olleet jokaisen naisen sydän. Yksi tällaisista kultaisista korvakorusta naisille, jotka antavat kyynelpisaran, antaa ylellisen ilmeen Kanjivaram sareesille. Suunnittelu on tehty keskivihreällä kyyneleellä, ja lopussa on valkoiset pienet helmet. Etelä -Intian jhumar on varsin trendikäs myös nuorten keskuudessa.

11. Jhumka ja korvan muotoilu:

Jhumka korvanauhasuunnittelulla

Tyylikäs ja perinteinen intialainen kullanvärinen korvakorumalli antaa käyttäjälle klassisen ilmeen. Suunnittelu sisältää pienen jhumkan, jossa on pitkä helminauha, joka liikkuu korvasta ylöspäin. Korvakorut on valmistettu kullasta ja punaisesta smaragdikivestä, kun taas lanka on valmistettu kullasta ja punaisesta smaragdista, jonka vieressä on kultaisia ​​helmiä. Tällaista ulkoasua käytetään erittäin klassisissa tansseissa, kuten Bharatnatyam, Kuchipudi jne.

12. Intian kultaa Meenakari korvakorut morsiamen:

Intian kultaiset Meenakari -korvakorut morsiamen

Morsiamen ilme näkyy täydellisesti, kun Meenakari -muotoilua käytetään morsiamen lehenga cholin kanssa. Suunnittelu on yhdistelmä punaisia ​​ja vihreitä smaragdeja ja kiviä sekä valkoisia helmiä. Suunnittelussa on myös kukka-, riikinkukko- tai terälehti, mikä tekee morsiamesta hohdokkaamman. Se saa myös jhumka -ilmeen.

13. Perinteinen korvakoru:

Perinteinen korvakoru

Uusin kultainen korvakorumalli, joka on suosittu tyttöjen keskuudessa, on täysi korvakorumalli. Kullasta valmistettu korvakoru on päällystetty timanteilla, smaragdilla ja pienillä valkoisilla helmillä. Tällainen muotoilu peittää käyttäjän koko korvat. Se antaa hurmaavan ilmeen suunnittelija lehengas, sarees tai puvut häissä tai kuninkaallisiin toimintoihin.

14. Sydämenmuotoiset pienet korvakorut kullalla ja timantilla:

Sydämenmuotoiset pienet korvakorut kullalla ja timantilla

Haluatko saada yksinkertaisen mutta aistillisen ilmeen päivittäiseen käyttöön? Tämä yksinkertainen kultainen korvakorumalli päivittäiseen käyttöön pitää sen yksinkertaisena. Yksinkertainen sydän, joka on valmistettu kullasta ja koristeltu timanteilla, antaa kauniin ilmeen mihin tahansa asuun. Se on tytöille säännöllisesti kuluva malli. Se voi myös olla aistillinen lahja rakkaalle erityispäivinä ilmaistaksesi syvän rakkautesi, joka tekee päivästä ikimuistoisen.

15. Butterfly Design Gold Stud korvakorut naisille:

Butterfly Design Gold Stud korvakorut naisille

Etsitään lahjaksi söpöille pienille vauvoille! Kultaiset korvakorut tytöille, joilla on perhosmuotoilu, ovat parhaita mitä voit tehdä. Perhosmallin toisessa siivessä on timanttikuvioita, jotka symboloivat onnea, onnea, rakkautta, väriä jne. Napit ovat myös paras valinta yksinkertaisena kultaisena korvakoruna jokapäiväiseen käyttöön.

16. Infinity -muotoiset korvakorut:

Infinity -muotoiset korvakorut

Söpöt ja pienet korvakorut ovat aina olleet trendikkäitä ja symboloivia. Samoin kultaiset korvakorut tytöille, joissa on ääretön muotoilu timantteilla, antavat söpön ilmeen, joka on liian pieni tytöille säännölliseen käyttöön. Korvakorujen muotoilu edustaa ikuisuutta, ikuista rakkautta ja suojaa. Se voi olla kaunis lahja perheen tytöille, mikä osoittaa, että he ovat aina valmiina suojelemaan heitä. Entä tämä yksinkertainen kultainen korvakorumalli päivittäiseen käyttöön?

17. Mango Design -korvakorut:

Mango Design kultaiset korvakorut

Etsit loistavaa muotoilua käytettäväksi erityisissä tilaisuuksissa! Tutustu kullan muotoiluun, jossa on kiiltävä timantti. Uusimmat kultaiset korvakorut, joissa on timantteja, jotka antavat kukan mangomallilla, antavat upean ilmeen sareesille, erityisesti valkoiselle. Ne ovat myös erittäin muotoilumekkoja, jotka antavat persoonallisuudellesi rikkaan ilmeen.

18. Wild Flower Stud -korvakorut:

Wild Flower Stud kultaiset korvakorut

Tämä suunnittelukokoelma on jälleen innoitettu pitämään sen yksinkertaisena, mutta samalla tyylikkäänä. Nappi on yksinkertainen kultainen korvakorumalli päivittäiseen käyttöön, joka voidaan kuljettaa helposti. Kokeile uutta funky wild -mallia kullan ja timanttien yhdistelmässä. Korvakorussa on luonnonvaraisia ​​oksia, wildflower -kukkia ja muutamia lehtiä, jotka kaikki ovat timantteja. Se antaa villille kissalle ilmeen juhlissa, toiminnoissa ja esihäät-toiminnoissa suunnittelijapuvuissa. Se osoittaa naisen voimaosan. Naisvalta.

19. Lotus -kukkakorvakorut kulta:

Lotus -kukkakorvakorut kultaa

Kukkakuvioilla on oma merkityksensä, kun ne on valmistettu kullasta ja timanteista. Kaunis kultainen korvakorumalli on muotoiltu lootussuunnittelulla ja antaa lumoavan ilmeen tytölle tai naiselle. Lootus on valmistettu vaaleanpunaisista timanteista, jotka on kiinnitetty kultaan, kun taas muutama kastepisara vettä muodostuu valkoisesta kristallista. Päälehti on suunniteltu kullalla vuorella. Suunnittelu edustaa puhtautta, uudestisyntymistä, jumalallisuutta ja naisellisuutta. Tämä on jälleen yksi kaunis ja herkkä yksinkertainen kultainen korvakorumalli päivittäiseen käyttöön.

20. Kultaiset ja valkoiset korvakorut:

Kultaiset ja valkoiset korvakorut

Viimeisin kultainen korvakorumalli saa enemmän tykkäyksiä ja suosiota useiden muiden mallien joukossa. Korvakorut ovat sekoitus kultaa, valkokultaa ja timantteja. Suunnittelussa näkyy kaksi toisiinsa sotkeutunutta vesipisaraa, jotka on valmistettu osasta kultaa ja valkokultaa. Jotta se olisi kirkkaampi, siihen lisätään timantteja, jotka antavat kastepisaran varjotehosteen. Se antaa loistavan suunnittelun kaikkiin suunnittelijavaatteisiin ja -pukuihin. Laajalti suoritettu juhlissa rento.

21. Kolmion muotoiset korvakorut malleja kultaa tytöille:

Kolmion muotoiset korvakorut suunnittelevat kultaa tytöille

Tämä geometrisesti suunniteltu korvakoru näkyy laajalti naisten keskuudessa. Tytöille suunnitellut kultaiset korvakorut, joissa on kolmion muotoinen muotoilu, näyttävät hienostuneilta ja yksinkertaisilta virallisiin tarkoituksiin tai jopa juhliin ja juhliin. Kolmio on valmistettu kullasta, ja siinä on pieniä kiteitä ja yläpuolella musta pyöreä kivi. Muotoilu sopii lähes kaikkiin vaatteisiin ja antaa muodikkaan ja rohkean ilmeen.

22. Polkin korvakorut kultaa:

Polkin korvakorut kultaa

Polki -mallit ovat intialaisia ​​kultakorvakoruja, ja niitä on käytetty korujen koristeluun monien vuosien ajan. Yksi tällainen kultainen muotoilu, jossa on polkia ja helmiä, antaa upean ilmeen raskaille sareesille ja suunnittelija lehengasille. Kulta saa kukkakuvion, jossa on useita kukkia. Polkin timantit lisäävät sen kauneutta vaaleanpunaisella ja valkoisella värillä. Korvakorujen päässä on pyöreä viehätys, jossa kulta reunustaa koko korvakorua.

23. Tribal Big korvakorut:

Tribal Big korvakorut

Tribal -korvakorut tunnetaan myös Gandiaratin pandadi -korvakoruna. Ne antavat muodillesi uuden tason, kun niitä käytetään Navratrissa tai muissa häissä. Kullasta valmistetulle mallille on annettu timanttimuoto, jossa on pieniä malleja kohokuvioitu ja smaragdilla varustettu. Korvakorua ympäröi myös pieni timantinmuotoinen kulta-charmi, joka antaa funky-ilmeen.

24. Perinteiset kultakorvakorut malleille häät:

Perinteiset kultakorvakorut malleihin häät

Haluatko antaa perinteisen ilmeen avioliittoihin tai ylellisiin toimintoihin! Perinteinen kullan ja smaragdin muotoilu näyttää hämmästyttävältä Kanjivaramilla ja raskailla sareesilla. Tällaisia ​​malleja nähdään laajalti Etelä -Intian häissä tai uskonnollisissa festivaaleissa, kuten Durga Ashtami, Diwali jne..

25. Swastik -kultakorvakorut tytöille tai naisille:

Swastik -kultakorvakorut tytöille tai naisille

Rakasta pukeutua johonkin uskonnolliseen pujaan, uskonnolliseen juhlaan jne. Kokeile muotoilua, jossa on hindukulttuurin symboli, Swastik. Vastaava kulta- ja valkokultakuvio, jossa on timantteja ja alapuolella, antaa hämmästyttävän katseen siitä, että henkilö on hyvin vastakkainen Jumalaa kohtaan. Näyttää upealta perinteisessä pukeutumisessa ja erityisesti sareesissa. Jotkut näistä ovat pieniä kuin nastat, joten ne ovat yksinkertaisia ​​kultaisia ​​korvakoruja jokapäiväiseen käyttöön, kun taas toiset putoavat hieman korvakorvan alapuolelle.

erilaiset kultaiset korvakorut Intiassa

Kullanväriset korvakorut ovat yleensä lahjakkaita avioliitossa, kihloissa ja vauvan suihkussa tai synnytyksen jälkeen, jotta onnea äskettäin häättäneelle morsiamelle tai äidille. Kultaiset korvakorut antavat aina taivaallisen ilmeen hänen persoonallisuudelleen, olivatpa ne sitten tyttöjä tai naisia. Trendi on myös saanut miehet käyttämään kultaisia ​​pieniä korvakoruja saadakseen ylellisen ilmeen. Perinteiset raskaat korvakorut on nyt korvattu kevyillä mutta silti hienoilla korvakoruilla, joissa on enimmäkseen timantteja.