9 parasta häämatkapaikkaa Biharissa kuvilla

Bihar on yksi hienoimmista kuherruskuukauden paikoista täällä. Täällä voi pitää hauskaa. Se tarjoaa sinulle tonnia aktiviteettivaihtoehtoja sekä todella hienoja vierailusivustoja.

Kaikki liittyy asiaan. On sanottu, että jos kuherruskuukausi menee hyvin, on suuri mahdollisuus, että loppuelämäsi on kuin kävely puistossa. Joten älä sekoita sitä ensimmäistä kertaa ja jos aiot viettää parhaan häämatkan, Bihar, Intia voi olla täydellinen paikka sinulle. Pidetään huhu sivuun ja keskitytään asiaan liittyviin tilastoihin.

Vaikka Biharia pidetään yhtenä Intian turmeltuneimmista paikoista korkean rikollisuuden ja huonojen poliitikkojen vuoksi, se on myös yksi historiallisesti rikkaimmista ja arvostetuimmista paikoista Intiassa, ja se voi osoittautua loistavaksi paikkaksi viettää rahaa kuherruskuukautesi. Alla on lueteltu 9 parasta kaunista ja romanttista häämatkapaikkaa Biharissa, joissa on kuvia paikoista.

9 Paras häämatkakohde Biharissa kuvilla:

1. Patna:

Patna

Patna on yksi Biharin kauneimmista ja suosituimmista paikoista. Paikka on tunnettu sen luonnonkauneudesta ja vesistöistä ja temppeleistä. Tätä paikkaa ei voi yksinkertaisesti sivuuttaa, kun he vierailevat Biharissa. Paikka sisältää myös joitain parhaita tiloja villieläinten pitämiseen Intiassa. Patna on myös valtion biharin pääkaupunki.

2. Bodh Gaya – Paras häämatkapaikka Biharissa:

Bodh Gaya

Haluatko käydä paikassa, jossa saarnataan buddhalaisuutta? Sitten Bodh Gaya on yksi parhaista häämatkakohteista sinulle. Bodh Gayassa on joitain parhaita luostareita, ja se on yksi Intian kauneimmista paikoista. Bodh Gayassa on useita puistoja ja vierailukohteita, kuten temppeleitä, joen rantoja jne.

3. Rajgir:

Rajgir

Haluatko vierailla Biharissa? Älä unohda Rajgiria. Se on yksi Biharin viileimmistä paikoista, ja se on tunnettu kuumista lähteistään ja erinomaisesta villieläinten näyttelystään. Rajgirissa on monia pieniä ja suuria kauniita luolia, joissa matkailijat vierailevat melko usein.

4. Munger:

Sitä pidetään yhtenä sopivimmista paikoista Biharissa tämän paikan erilaisten terveys- ja elämäntapa -alustojen vuoksi. Mungeria pidetään yhtenä parhaista kuherruskuukausikohteista Biharissa, ja sillä on myös villieläinten turvapaikkoja, jotka houkuttelevat pohjimmiltaan paljon matkailijoita vuosittain.

5. Buxar:

Buxar

Buxarin voidaan sanoa olevan yksi Intian Biharin osavaltion tunnetuimmista paikoista, ja se on Buxarin piirikunnan pääkonttori. Buxar on yksi Intian asutuimmista paikoista, ja ihmisten nopea kaupungistumiskysyntä on johtanut tämän kaupungin erittäin nopeaan kehitykseen. Buxarissa on monia aktiviteettikeskuksia sekä ostos- ja ruokailualustoja. Tulet rakastamaan sitä, koska se on luokiteltu yhdeksi ihanteellisista häämatkakohteista Biharissa.

6. Muchalinda -järvi:

Muchalinda -järvi

Biharissa on useita kauniita vesistöjä, kuten järviä, jokia, joen rantoja jne. Muchalinda -järvi on kaunis äiti -maa ja se on erittäin suosittu koko Biharissa ja kaikkialla Intiassa. Ihmiset ympäri maata tulevat kokemaan tämän järven luonnonkauneuden.

7. Purnia:

Purnia

Jos rakastat konsertin ja live -esitysten käsitettä, sisällytä Purnia Biharin parhaiden kuherruskuukausikohtien luetteloon. Paikka on täynnä temppeleitä, ostoskohteita ja monia konserttisaleja.

8. Bihar Sharif – Paras häämatkapaikka:

Bihar Sharif

Tämä on jälleen yksi kaunis häämatkapaikka Biharissa. Paikka on täynnä buddhalaisia ​​luostareita, ja tämän maan rikas historiallinen merkitys voidaan kuvata monien tässä paikassa sijaitsevien museoiden avulla.

9. Bodhi -puu:

Bodhin puu

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Bodhi -puu on yksi parhaista häämatkakohteista Biharissa. Tähän paikkaan voi rakastua vain visualisoimalla tämän massiivisen puun kauneuden, jolla on valtava historiallinen merkitys.

Bihar on yksi Intian parhaista paikoista ja sillä on useita merkittäviä häämatkakohteita. Näissä paikoissa vierailleiden ihmisten mukaan nämä ovat joitakin Biharin hyvin hoidetuista ja kauneimmista kuherruskuukausikohteista, eikä haluta lähteä mistään tässä artikkelissa käsitellyistä kuherruskuukausikohteista vierailunsa jälkeen.