9 romanttista häämatkapaikkaa Uttar Pradeshissa 2021

Uttar Pradeshia kutsutaan “Intian sydämeksi”. Paikalla on rikas kulttuuriperintö. Vietä unelmiesi kuherruskuukausi tutustuen tähän kauniiseen paikkaan, jossa on upeaa ruokaa ja visuaalisia juhlia. Se on turvallinen paikka vierailla pariskunnilla häämatkalle. Uttar Pradeshissa on monia matkailukohteita, joissa jotkut paikat on tarkoitettu nimenomaan kuherruskuukauden pariskunnille. Uttar Pradesh on monumenttien ja linnoitusten kaupunki. Voidaan nähdä historialliset kuninkaan jäänteet In UP: ssä. Jos rakastat nähdä tällaisia ​​historiallisia monumentteja ja muinaisen Uttar Pradeshin linnoituksia, kaupunki toivottaa sinut tervetulleeksi monilla yllätyksillä. Seuraavassa on joitain parhaita häämatkapaikkoja Uttar Pradeshissa.

Häämatkapaikat Uttar Pradeshissa kuvilla:

1. Taj Mahal:

Taj Mahal

Mikään paikka ei ole parempi kuin rakkauden muistomerkki juhlimaan kuherruskuukautta. Puhdistavan valkoisen ilmeensä ja henkeäsalpaavan ammattitaidonsa ansiosta Taj Mahal on ehdottomasti yksi täydellisistä häämatkakohteista Uttar Pradeshissa. Löydä rakkautta ja kauneutta tämän kuuluisan maailman ihmeen avulla.

2. Agran linnoitus:

Agran linnoitus

Tutustu paikkaan ja löydä rakkaus aidatun kaupungin hämmästyttävien visuaalien joukossa. Linnoitus on voiman, voiman ja kestävyyden symboli. Hiekkakiven punainen sävy kiillotettiin peiliksi kuin kiilto, mikä teki upean näyn. Sen lisäksi, että Fort on ihana pala historiaa, se on upea romanttinen kävely.

3. Lucknow:

Lucknow

Lucknow on valtava matkailukohde Nawabi -kulttuuristaan ​​ja nykyaikaisuudestaan. Tämä on kaupunki, joka voi viehättävästi viedä sinut ajassa taaksepäin romantiikan ja kulttuurisen rikkauden aikakauteen. Lucknowilla on hämmästyttävää ruokaa, ja sen biryani on listan kärjessä. Hemmottele juhlia ja hauskaa Nawabien kaupungissa. Tämä romanttinen kaupunki on kiistatta yksi parhaista häämatkakohteista Uttar Pradeshissa.

4. Allahabad:

Allahabad

Allahabad on pyhä kaupunki, joka on kuuluisa kirjallisuudesta, pyhistä joista ja sen historiasta. Se isännöi kuuluisaa Kumbh Melaa 12 vuoden välein. Allahabad on myös rikas historia ja sielukaupunki, joka tunnetaan synnyttämästä kirjallisuutta. Löydä rakkautta tämän taiteellisen kaupungin kaduilta.

5. Sarnath:

Sarnath

Sarnath on pieni kaupunki, joka sijaitsee Gangan ja Gomtin rannalla ja jossa Gautama Buddha piti ensimmäisen saarnansa ja opetti dharmaa. Tämä on historian ystäville. Siellä on The Dhamek Stupa, massiivinen ja suuri lieriömäinen stupa, joka on peräisin 3. vuosisadalta eKr. Sarnathin arkeologisessa museossa on näytteitä buddhalaisesta taiteesta ja kulttuurista. Tämä rauhallisuus Sarnathilla on autuuden paikka.

6. Mirzapur:

Mirzapur

Mirzapur on kaupunki keskellä Vindhyaa. Se on viehättävä, ja siinä on kolme jokea, neljä linnoitusta, kukkuloita ja vesiputouksia sekä mattojen kudontaperintöä. Tutustu upeaan Chunarin linnoitukseen, Vindhamin ja Sirsin vesiputouksiin ja hemmottele itseäsi kellotorniin, jota pidetään Lontoon Big Benin sisarena. Älä missaa tutkia luolamaalauksia rakkaan kanssa.

7. Jhansi:

Jhansi

Jhansi on puistoja, järviä, temppeleitä ja linnoitus upeissa ympäristöissä.Jhansi on historiallinen kaupunki ja siinä on paljon tutkittavaa. Tämä on pakollinen niille, jotka maistavat paikallista taidetta, kulttuuria ja ruokaa. Tutustu linnoituksiin, ota siunauksesi temppeleissä ja nauti romanttisesta kuherruskuukaudesta luonnonkauniiden järvien ja puistojen äärellä.

8. Pilibhit:

Pilibhit

Pilibhit on luonnonkaunis tiikerivaraus Intian ja Nepalin rajalla. Paikka on hämmästyttävä kasvien ja eläinten monimuotoisuus. Lähde romanttiselle kävelylle luonnossa tässä kansallispuistossa ja tee häämatkalla hauskaa. Seikkaile kumppanisi kanssa ja tutustu paikkaan.

9. Fatehpur Sikri:

Fatehpur Sikri

Fatehpur Sikri on 1500 -luvun kaupunki, jonka on rakentanut tunnettu Mughal -keisari Akbar. Kaupungissa on henkeäsalpaava arkkitehtuuri, joka tekee siitä ikuisesti kuuluisan. Palatsit heijastavat menneen ajan arkkitehtonista loistoa. Tutustu Panch Mahaliin, Diwan-i-Khasiin, Buland Darwazaan, Johbhain palatsiin ja Lotus Throneen arvostamaan sen todellista arkkitehtonista hallintaa.

Ne olivat joitain parhaista häämatkakohteista Uttar Pradeshissa. Mughal -arkkitehtuurista jumalallisiin Ghatteihin ja fantastiseen ruokaan, Uttar Pradeshissa on kaikki. Tämä on täydellinen paikka kuherruskuukauden viettoon. Matka- ja matkatoimisto tarjoaa monia jännittäviä häämatkapaketteja parhaaseen hintaan. Googlaa ja korjaa kätevä paketti. Näiden paikkojen lisäksi, jos tiedät muita tutkimattomia paikkoja Uttar Pradeshissa, jätä meille palautetta.