15 Viimeisin kokoelma silkkikurtteja naisille muodissa

Epäilemättä naisten Kurtis on ollut suosituimpia asuja tavallisissa pukeutumis- ja juhlaluokissa. Ne ovat monipuolisia ja naisellisia ja antavat ihastuttavan intialaisen desi -ilmeen kaikille sitä käyttäville. Tänään meillä on tässä istunnossa aivan uudet silkkikurtit. Naisten silkkikurtit ja kurtat lisäävät asuun tyylikkyyttä ja loistoa kerralla vaivattomasti ja saumattomasti tuovat upean klassisen version vaatteistamme. Me henkilökohtaisesti rakastamme kuinka kauniita silkkikurtit näyttävät naisille ja naisille. Tarkastellaan tänään silkin luomisen uusimpia ja ihanimpia vaihtoehtoja ja ideoita.

Parhaat ja upeimmat mallit Silk Kurtis naisille muodissa:

Tässä on joitain 15 viimeisintä silkkiä, joissa on kuvia.

1. Fabindia Tussar Silk Kurti:

Fabindia Tussar Silk Kurti

OSTA NYT

Turkoosin sininen Fabindia kurti tussar -silkkiä on upea kappale, jolla on niin tyylikäs ulkonäkö. Elävä väri, intialainen etninen ilme ja naisellinen tyyli -lausunto ovat hienoja tässä kuosissa. Tämä voi olla oikea valinta naisille, jotka rakastavat pukeutua yksinkertaisiin mutta tyylikkäisiin klassisiin asuihin juhlatilaisuuksiin ja erityistapahtumiin.

 • Design: Tussar Silk Blue Painettu pitkä Kurti, jossa kolme neljäsosaa hihoja
 • Kangas: Tussar Silk
 • Kehotyyppi: Pieni, Tiimalasi
 • Tilaisuus: Juhlavaatteet
 • Käytä: Beige savukehousut
 • Tyylivinkki: Lisää asun kanssa Desi -nauhoja, joissa on etnisiä lisävarusteita.

2. Cotton Silk Anarkali Kurti:

Puuvilla silkki Anarkali Kurti

OSTA NYT

Ihana puuvilla silkki Anarkali kurti on yksi parhaista trendeistä ja uusimmista muunnelmista, joita rakastamme ehdottomasti. Punainen Anarkali kurti naisille on tarkoitettu niille, jotka rakastavat levenevää asua ja houkuttelevat käyräänsä. Se on täydellinen oikean istuvuuden, mukavan ja muhkean ilmeen kanssa. Monimutkainen lankakoristeteos todella erottaa asun muista. Tämä on ihana ja trendikäs silkkikuvio naisille juuri nyt.

 • Design: Punainen ja hopea brodeerattu Anarkali Kurti, jossa kolme neljäsosaa hihoissa
 • Kangas: Puuvilla silkkiä
 • Kehotyyppi: Tiimalasi, päärynä
 • Tilaisuus: Juhlapuvut, perhejuhlat
 • Käytä: Sopivat ruskeat leggingsit
 • Tyylivinkki: Lisää litteät sandaalit, etniset korvakorut ja käsin pinotut tarvikkeet näyttääksesi hyvältä.

3. Banarasi Silk Brocade Kurti:

Banarasi Silk Brocade Kurti

OSTA NYT

Jos haluat yksinkertaisen rakenteen ilman raskaita malleja ja dupatta -ulkonäköä, tämä turkoosinvärinen banarasi -silkki -brokade kurti voi olla osuva ja ihana istuvuus. Se on moderni ja nykyaikainen muotoilullaan ja kuvioinnillaan, näyttää ärtyneeltä, mutta antaa kauniin intialaisen tyylin. Entä kokeilla sitä? Haluaisimme tämän viimeisimmissä trendeissä.

 • Design: Turkoosi väri Banarasi Silk Brocade Kurti
 • Kangas: Puuvilla silkkiä
 • Kehotyyppi: Ohut, tiimalasi
 • Tilaisuus: Perheretkiä
 • Käytä: Kultaiset tai beige -leggingsit
 • Tyylivinkki: Loaferit tai kiilat, joissa on käsin pinottuja lisävarusteita ja etnisiä korvakoruja, voivat olla täydellisiä.

4. Khadi Silk Straight Kurta Ladies:

Khadi Silk Straight Kurta Ladies

OSTA NYT

Ihana yksinkertainen, suoraviivainen beige khadi -suora kurta naisille on ihanteellinen säännöllisiin ja toimistoihin. Kuri on arvokas ja helppo, mukava ja tuo tyylikkään ja upean ilmeen vaivattomasti. Suora helma todella erottuu ja tuo uuden omituisen tavan eloisa ja nykyaikainen ulkonäkö.

 • Design: Beige Khadi Painettu Suora Kurta, jossa kolme neljäsosaa hihoissa
 • Kangas: Art Silk
 • Kehotyyppi: Tiimalasi, omena
 • Tilaisuus: Toimisto, Säännöllinen
 • Käytä: Vastaava Palazzo
 • Tyylivinkki: Lisää kiilat tai asunnot, joissa on hienoja lisävarusteita ja ylhäällä pidettävä laukku parhaan tyylin saamiseksi.

5. Painettu silkki Kurti housuilla:

Painettu silkki Kurti housulla

OSTA NYT

Painettu yksinkertainen harmaa silkkinen kuosi, jossa on kirkkaan kontrastin keltaiset housut, erottuu todellakin valtakunnasta. Vaivaton ja tyylikäs luominen on ihanteellinen kaiken ikäisille naisille ja monipuolinen tapahtumavalikoima. Olipa kyse yliopisto-opiskelijoista tai toimistotyöntekijöistä tai yksinkertaisista perhematkoista ja kokoontumisista, intialainen desi-ilme ja etninen tyyli ovat hyvin valaistuja tässä asussa.

 • Design: Harmaa painettu Kurti, jossa kolme neljäsosaa hihoissa
 • Kangas: Poly Silkki
 • Kehotyyppi: Ohut, tiimalasi, plus koko
 • Tilaisuus: Rento
 • Käytä: Kontrasti Palazzot
 • Tyylivinkki: Yksinkertaiset leivonnaiset lisävarusteilla ja kytkimellä voivat lisätä ulkoasua.

6. Solid A-line Silk Kurtas naisille:

Solid A-line Silk Kurtas Naisille

Tämä on punainen kiinteä A-linjainen kurta, jossa on pyöreä kaula. Kurta on hihaton ja levenevä helma, jossa on halkio edessä. Sen mukana tulee etninen takki, ja se on niin kaunis käytettäväksi eri tilanteissa. Se antaa oikean mukavuuden käytön jälkeen; tämä on paras valinta tulevalle juhla -ajalle.

7. Painettu A-Line Kurta:

Painettu A-Line Kurta

Se on sininen ja vihreä painettu A-linjainen kurta, jossa on pyöreä kaula. Tämä on paras tavallisesta silkkikurtista. Se on hihaton kappale, jossa on kaareva helma, ja siinä on myös korkea halkio edessä. Se voidaan yhdistää mustien leggingsien kanssa. Saat lisää painettuja kurtteja markkinoilta, mutta tämä on aina hyvä valinta, jos tarvitset hieman ylimääräistä.

8. Navy Solid Straight Kurta:

Navy Solid Straight Kurta

Se on laivaston värinen kiinteä suora kurta, jossa on mandariinikaulus. Tässä on suora helma ja kaksi halkiota sivuilla. Siinä on kolme neljäsosaa hihoissa ja suora malli. Se on paras kurta naisille. Ylioppilaaksi menevät tytöt suosivat tätä kurtatyyliä säännölliseen käyttöönsä. Tällainen muoto sopii parhaiten myös muihin tapahtumiin.

9. Naisten A-linjainen painettu laivasto Kurta:

Naisten A-linjainen painettu laivastonsininen Kurta

Se on laivaston värinen A-linjainen kurta, jossa on lyhyet hihat ja kirjonta ja helmalevy. Tämä on erittäin ainutlaatuinen pala käytettäväksi ja sopii erinomaisesti erilaisiin tilaisuuksiin. Siinä on mandariinikaulus sekä kolmen neljäsosan hiha ja halkio edessä. Materiaali on puhdasta puuvillaa. Siinä on myös täysi nappilista.

10. Suora polvipituinen Kurta:

Suora polvipituinen Kurta

Tämä on ruskean värinen tavallinen silkkikurta, jossa on pyöreä kaula. Se on suora kurta, joka on ihanteellinen rentoihin tilaisuuksiin. Se voidaan yhdistää farkkuihin ja sopii parhaiten toimistoon tytöille.

11. Magenta Silk Designer Front Slit Kurta:

Magenta Silk Designer Etuhalkio Kurta

Tämä on magenta-värinen silkkisuunnittelija kurta, jossa on veneen kaulan tyyli. Siinä on pitsiä ja sitä voidaan käyttää erityisissä tilaisuuksissa. Siinä on halkio edessä ja sitä on erikokoisia. Tämä näyttää raskaalta, mutta antaa tarttuvan ilmeen, kun naiset kokeilevat tätä kurtaa.

12. Punainen Chanderi Short Kurta:

Punainen Chanderi Short Kurta

Tämä on punaisen värinen suora kurta, jossa on Chanderi-teos. Tässä on pyöreä kaula, jossa on raskaita kirjontoja. Siinä on myös alkuperäinen peilityö. Se on erittäin tyylikäs pala ja sitä voidaan käyttää juhlissa ja festivaaleilla.

13. Navy Cotton Silk Kurtis kaksikerroksisessa:

Navy Cotton Silk Kurtis kaksikerroksisessa

Tämä on kaksikerroksinen V-pääntie kurta, joka on valmistettu puuvillasilkistä. Tämä tulee puuvillasilkki -kuosien alle, joissa on painettu teos. Se on edessä halkio juhlava kurta, jossa on tupsut ja taskut. Se on nilkan pituinen kurta ja sopii käytettäväksi juhlissa.

14. Raw Silk Kurti -mallit suorassa polven pituudessa:

Raw Silk Kurti -mallit suorassa polven pituudessa

Se on sininen, suora Kurti, jossa on raaka silkkikangas ja jota voidaan käyttää erityistilaisuuksissa. Tämä raaka silkki kurta -muotoilu on V-pääntie, ja sen pituus on polviin asti, ja se on ihanteellinen puku toimisto- tai college-tytöille.

15. Naisten sininen painettu A-linjainen silkki pitkä Kurta:

Naisten Sininen Painettu A-Line Silkki Pitkä Kurta

Tämä on sininen A-linjainen kurta. Tätä voidaan kutsua pitkiksi silkkikurtiksi. Siinä on painatus ja sitä voi käyttää eri tilanteissa. Siinä on pyöreä kaula ja lyhyet hihat; siinä on useita rakoja.

Joten nämä ovat joitain silkki -kurta -malleja. Niitä on erikokoisia ja -värisiä, ja niitä voidaan käyttää eri tilanteissa. Niissä on erilaisia ​​silkkikurtakuvioita. Se on hyvin kuuluisa tyttöjen keskuudessa.