9 Helppoa purppuraa kynsien muotoilua kuvilla

Violetti on kuninkaallinen väri. Muinaisessa maailmassa tätä väriä käyttivät korkeat tuomarit ja Rooman keisarit. Tämä väri osoittaa hyvän harkintakyvyn. Tämä väri, kun sitä käytetään kynsissä, näyttää todella upealta.

Tässä on 9 suosituinta violettia kynsitaidemallia, joita voit käyttää violettien tai jopa sinisten vaatteiden kanssa.

1. Siksak -violetti kynsitaide:

Siksak -violetti kynsitaide

Tämä on yksinkertainen kynsitaide, joka on luotu kaksinkertaisilla väreillä. Jotta se olisi vieläkin mielenkiintoisempi, nämä kaksi väriä on yhdistetty siten, että ne näyttävät siltä, ​​että yksi haalistuu toiseen. Voit kokeilla tätä kynsitaidetta. Voit tehdä kaikki tai vain yhden naulan, kuten kuvassa, siksak -kuviona. Luo kuvio kynsitaideharjalla.

2. Yksinkertaiset kimaltelevat violetit kynnet:

Yksinkertaiset kimaltelevat violetit kynnet

Joskus yksinkertainen kynsilakka ja ripaus glitteriä voi olla oikea valinta erityiseen illanviettoon. Voit hankkia laadukkaita kynsimaaleja glitterhiukkasilla yrityksiltä, ​​kuten China Glaze ja muut. Jos et kuitenkaan saa tällaisia ​​värejä tai sinulla ei ole varaa ostaa niitä, voit aina käyttää löysiä kimalluksia kimaltelevan hohtavan ilmeen saamiseksi.

3. Violetit muotoilukynnet:

Purppura Designer Nails

Voit käyttää purppura -kynsiä seuraavaan suureen kokoontumiseen. Violetit suunnittelukynnet näyttävät erittäin hyviltä, ​​kun ne on tehty vapaalla käsinmaalaus. Voit luoda tämän tyyppiset kynnet kotona. Aloita luomalla ranskalaisia ​​kärkikynsiä. Seuraa sitä käyttämällä violettia kimaltelevaa kynsimaalia tai löysää purppuraa. Käytä raitoja kynsitaideharjalla ja seuraa joitain valkoisia pisteitä.

4. Violetit kädet kukkakynnet:

Purppura vapaa käsi kukka kynnet

Voit luoda violetteja vapaita käsi -kukkakynsiä, jotka näyttävät tyylikkäiltä, ​​ja voit käyttää niitä kaikissa tilanteissa. Violetti kukkakynsi sopii hyvin myös morsiamen tilaisuuksiin. Voit käyttää kynsitaideharjaa ja joitain maaleja luodaksesi kukkakuvion.

5. Abstrakti violetti kynsitaide:

Abstrakti violetti kynsitaide

Abstraktit kynnet ovat nykyään varsin suosittuja. Voit käyttää abstrakteja kynsiä lähes kaikenlaisten asujen kanssa. Violetit abstraktit kynnet näyttävät todella hyviltä. Yhdistettynä muotoiluun, joka edustaa hieman atsteekkikuviota, se näyttää vielä paremmalta. Voit yrittää luoda yllä olevan kaltaisen kynsitaiteen ja viimeistellä sen mattapintaisella läpinäkyvällä lakalla.

6. Violetit leopardikynnet:

Violetit leopardikynnet

Rakastatko eläinten tulosteita? Yöksi voit kokeilla tällaista kynsitaidetta. Violetti leopardikuvio näyttää paitsi tyylikkäältä myös trendikkäältä. Voit hemmotella niitä joidenkin strassien kanssa.

7. Abstraktit kukkakynnet:

Abstraktit kukkakynnet

Kukkakuviot näyttävät aina hyviltä kynsissä. Voit kokeilla edellä kuvatun kaltaisia ​​kukkakuvioita kynsilläsi. Se näyttää todella hyvältä. Kun se on asetettu violettiin, se näyttää rauhoittavalta ja upealta. Voit tehdä tämän tyyppisen kynsitaidemuotoilun kynsitaidepakkauksesi avulla.

8. Bling Purple Nails:

Bling Purple Nails

Kristallikynnet ovat uusi trendi, joka nähdään enimmäkseen julkkisten keskuudessa näinä päivinä. Voit myös kokeilla kristallikynsiä. Hanki itsellesi pakkaus kynsitaidekristalleja ja aseta ne vaaleammalle kynsimaalille. Siitä tulee upea kynsitaide.

9. Ruiskutetut kynnet:

Ruiskutetut kynnet

Tämäntyyppiset ruiskutetut kynnet voidaan luoda tekemällä käänteinen ranskalainen manikyyri. Sienellä loput ja luoda tämän ilmeen. Sinun on ehkä kokeiltava tätä muutaman kerran, kunnes pystyt saavuttamaan täydellisen suunnittelun. Kokeiletko tätä?

Purple Nail Art -mallit sopivat täydellisesti sareesille ja salwarsille. Tämä kynsitaide on tyylikäs ja rikas.