Kuinka käyttää oliiviöljyä kynsille?

Kynnet ovat erittäin tärkeä tekijä kehossamme ja auttavat lisäämään kehon hienostuneisuutta ja kauneutta. Ilman kynsiämme kädet näyttäisivät paljailta ja tyhjiltä. Niitä käytetään monenlaisiin töihin, jotka eivät olisi mahdollisia ilman niitä. Kynnet kasvavat luonnollisesti ja ne on hoidettava niin, että ne näyttävät kauniilta. Joskus ihmiset kohtaavat tiettyjä kynsiin liittyviä ongelmia, jotka vaihtelevat hitaasta kasvusta kellertävyyteen ja joita voidaan helposti käsitellä yksinkertaisten, nopeasti ja tehokkaasti toimivien kotihoitojen avulla. Alla on yksityiskohtainen selvitys siitä, miten oliiviöljyä käytetään kynsien parantamiseen tehokkaasti.

Oliiviöljy

Oliiviöljy on erittäin luonnollinen ja hapettava aine, joka on täydellinen lääke kaikkiin kynsien ongelmiin, joita saatat kohdata:-

Lämmitetty oliiviöljy:

 • Kaada oliiviöljyä kulhoon ja kuumenna mikrossa, kunnes oliiviöljy on kaunista ja kuumaa.
 • Kasta sitten sormesi oliiviöljyyn ja pidä sitä siellä 15-20 minuuttia.
 • Tee tämä vähintään kolme kertaa viikossa, jotta kynnet pysyvät terveinä.

Lämmitetty oliiviöljy tarjoaa hyvän määrän kosteutta, jota kynnet tarvitsevat. Lämmitetty oliiviöljy on loistava hapettava aine, joka auttaa kosteuttamaan kynsinauhojasi kynsiesi ympärillä, mikä edistää kosteutta ja myös kynsien kasvua. Jos se tehdään oikein, kynsien ympärillä oleva iho ja kynnet ovat fantastisessa kunnossa ajan myötä.

Hieronta:

 • Hieronta on toinen tehokas tapa pitää kynnet terveinä.
 • Hiero päivittäin oliiviöljyä kynsinauhoihisi ja kynsiin kosteuden sitomiseksi.
 • Tee tämä yöllä ja jätä se yön yli. Vaihtoehtoisesti voit hieroa sitä milloin tahansa päivästä, jolloin et tee mitään.

Jatkuva hieronta auttaa sinua saamaan enemmän kosteutettuja kynsiä verrattuna siihen, mitä sinulla oli ennen. Oliiviöljyn hieronta on helppo prosessi ja se voidaan suorittaa nopeasti. Kynsien hieronta oliiviöljyllä on loistava tapa levittää öljy käsin ympäri ihoa ja sormenpäitäsi, jolloin voit saada öljyn kaikkiin sormiesi nurkkaan..

Puskuri:

 • Jos haluat saada uuden kiillon sormen kynsillesi, levitä oliiviöljyä suoraan kynsillesi ja puhdista sitten puhtaalla liinalla puskurina. Tämä antaa kynsillesi uuden kiillon, jota et ole ennen nähnyt.
 • Voit myös hyväillä ihoa hitaasti kuivalla sienellä, jotta vältytään ihovaurioilta. Mitä lempeämpi olet, sitä puhtaammat ja terveemmät kynnet ovat.

Puskurointi on täydellinen tapa valmistautua kaikkiin tapahtumiin, joissa haluat välähtää puhtaiksi ja hyvin hoidetuiksi kynnet. Se vaatii hyvin vähän aikaa viimeistelyyn ja on yksi helpoimmista oliiviöljyn kotihoidoista kynsillesi.

Peittää:

Uuden kiillon lisäämiseksi,

 • lisää kynsiesi ja sormiesi kosteutta liota sormenpäitäsi lämpimässä oliiviöljyssä 15-20 minuuttia ja kuivaa sitten kädet luonnollisesti pyyhkimättä.
 • Aseta sitten kaksi käsineitä käsiesi päälle ja jätä se yön yli.
 • Tee tämä vähintään kahdesti viikossa upeiden tulosten saavuttamiseksi.

Käytä aina puhtaita käsineitä ja pese käyttämäsi käsineet seuraavana aamuna, jotta oliiviöljyn jäännökset eivät jää takaisin, kun sinun on käytettävä käsineitä uudelleen. Käsineet on tarkoitettu vangitsemaan oliiviöljyä niin, että sormet pysyvät kosteina ajan mittaan. Se on loistava lääke kynsien kasvun stimuloimiseksi, jos sinulla on tämä erityinen ongelma.

Käytä imukykyisiä käsineitä, jos mahdollista, jotta hyvin pieni määrä oliiviöljyä lähtee käsistäsi koko yön.

Öljyt, kuten teepuuöljy ja oliiviöljy, tunnetaan kynsien vahvistamisesta. Varpaankynsien oliiviöljy on myös hyvä tapa pitää varpaankynsi terveenä. Se imeytyy nopeasti ihoon ja ratkaisee hauraat kynnet. Ne auttavat myös palauttamaan kosteuden ja pakkaamaan sen tehokkaasti kynsiin. Kokeile tätä tänään ja näet parhaat tulokset kuukaudessa.